Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάλευαν για την κληρονομιά αυτού του 75χρονου παππού όταν πέθανε...Μόλις είδαν σε ποιον την άφησε τρελάθηκαν!

Δεν πάει το μυαλό σας!

4 Φεβρουαρίου 2020 16:55
Πάλευαν για την κληρονομιά αυτού του 75χρονου παππού όταν πέθανε...Μόλις είδαν σε ποιον την άφησε τρελάθηκαν!

Όταν αυτός ο παππούς, ο Ρόναλντ Μπούτσερ πέθανε, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Η κληρονομιά του ήταν πάνω από 700.000 δολάρια και όλη η οικογένεια έκανε μάχη για το ποιος θα τα πάρει!

Και όμως, δεν άφησε ούτε μία δεκάρα στην οικογένειά του! Ο Μπούτσερ, άφησε όλη του την περιουσία σε έναν άνθρωπο που ονομάζεται Ντάνιελ Σάρπ.

Ο Σάρπ καθάριζε τις υδρορροές στο σπίτι του Μπούτσερ χωρίς αντάλλαγμα και οι δύο άνδρες είχαν γίνει φίλοι. Ήταν φίλοι για έξι χρόνια. Δύο μήνες πριν από το θάνατό του, ο Μπούτσερ άλλαξε γνώμη και θέλησε ο Σάρπνα είναι το μόνο άτομο στο οποίο θα άφηνε όλα του τα χρήματα.

Φυσικά, η οικογένεια προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλλαγή. Ο Σάρπ ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την αλλαγή της απόφασης του Μπούτσερ. Ο δικηγόρος του Σάρπ ισχυρίζεται ότι ο Μπούτσερ ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και ότι ο Σάρπήταν φίλος του.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας, ότι στον Μπούτσερ άρεσε να ακούει τον Σάρπ να μιλάει για το γιο του και ότι ήξερε τι έκανε όταν άλλαζε γνώμη. Φαίνεται ότι η οικογένειά του αγνοούσε τον ηλικιωμένο άνθρωπο και τώρα που πέθανε, απλώς θέλουν τα χρήματά του. Αυτό αποδεικνύει ότι οι ηλικιωμένοι , ακόμα και πριν πεθάνουν, έχουν συναίσθηση του τι συμβαίνει, κάτι που το αποδεικνύει και αυτό το γράμμα που έγραψε ένας παππούς στο νοσοκομείο!

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Μπούτσερ, δήλωσε ότι ο Μπούτσερ έστεκε καλά στα μυαλά του, αλλά ότι η απόφαση που πήρε ήταν «περίεργη» και «ύποπτη».

Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, το σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του. Η οικογένειά του, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν καν να μάθει αν ήταν εντάξει. Ούτε ένα τηλεφώνημα δεν έκαναν.

Την έκλεψε όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι. 85 χρόνια μετά, τα εγγόνια του παππού ανακαλύπτουν την σοκαριστική αλήθεια!

Αυτή είναι μια απίστευτη ιστορία με έναν άντρα που έκλεψε την γυναίκα του όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι, όμως 85 χρόνια μετά, τα εγγόνια του παππού ανακαλύπτουν την σοκαριστική αλήθεια!

Το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είναι κάτι που λέγεται εύκολα, αλλά πόσο συχνά συμβαίνει ζευγάρια να χωρίζουν μετά από μερικά χρόνια; Όταν ο Faustino Jacinto και η Estefania παντρεύτηκαν, ωστόσο, πήραν αυτόν τον όρκο στα σοβαρά. Το ζευγάρι – από το Villa del Carbon, μια μικρή πόλη στο Μεξικό – είναι μαζί εδώ και πολύ, πολύ καιρό.

Όταν ο Faustino είδε για πρώτη φορά την Estefania, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Προσπάθησε απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή της, αλλά εκείνη ήταν διστακτική: «Αρχίσαμε να μιλάμε, της είπα ότι την ήθελα για γυναίκα μου, αλλά δεν μου έδινε απάντηση», λέει ο Faustino. «Δεν τον ήξερα», θυμάται η Estefania.

Αλλά ο Faustino επέμεινε και τελικά η επιμονή του απέδωσε: μια βδομάδα αργότερα «έκλεψε» την Estefania. Αυτό συνέβη το 1932. Ο Faustino ήταν 18 χρονών και η Estefania 16.

Η ιστορία έγινε ακόμα πιο ρομαντική, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, παρ’όλο που δεν είχαν χρήματα. «Τι γάμο θα μπορούσαμε να κάνουμε αν δεν είχαμε χρήματα;», αστειεύεται ο Faustino. Και από εκείνη τη μέρα, όσο απίθανο κι αν φαίνεται, αυτό το αξιαγάπητο ζευγάρι δεν έχει περάσει μέρα χωριστά. Ένας γρήγορος υπολογισμός αποκαλύπτει ότι ο Faustino και η Estefania είναι μαζί εδώ και 85 χρόνια!

Το ζευγάρι απέκτησε 15 παιδιά, 4 από τα οποία πέθαναν. Αλλά η οικογένεια δεν σταμάτησε να μεγαλώνει. Πλέον έχουν 68 εγγόνια, 114 δισέγγονα και 21 τρισέγγονα!

Σε λίγο καιρό ο Faustino θα γίνει 103 και η Estefania 101. Παρά τα προβλήματα που έρχονται με τα γηρατειά, το ζευγάρι είναι καλά στην υγεία του. Το μυστικό τους για έναν ευτυχισμένο γάμο με διάρκεια; Σεβασμός. «Ο Faustino ποτέ δεν μου είπε κακιά κουβέντα ούτε μου φέρθηκε άσχημα», λέει η Estefania περήφανη.

Η σχέση του Faustino και της Estefania είναι τόσο ζηλευτή! Πόσοι από εμάς δεν ονειρεύονται να έχουμε κάποιον που να μας αγαπά δίπλα μας μέχρι το τέλος της ζωής μας; Ή τουλάχιστον για 85 χρόνια! Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορία τους στο βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share