Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

13χρονη έφηβη έστειλε μια selfie στην μαμά της για της δείξει ότι είναι καλά...Αυτό που είδε στο πίσω κάθισμα την τρόμαξε!

Μπορείτε να δείτε τι κρύβεται;

4 Φεβρουαρίου 2020 11:50
13χρονη έφηβη έστειλε μια selfie στην μαμά της για της δείξει ότι είναι καλά...Αυτό που είδε στο πίσω κάθισμα την τρόμαξε!

Η 13χρονη έφηβη, έβγαλε μερικές selfie φωτογραφίες μέσα στο αυτοκίνητο, για να δείξει στην μητέρα της ότι είναι καλά. Αυτό όμως που αντίκρισε πίσω από την κόρη της, την έκανε να τρομάξει, όπως και η περίπτωση της 28χρονης που σας φέραμε στο φως την Τετάρτη!

Δεν ξέρω εάν εσείς πιστεύετε στα υπερφυσικά φαινόμενα, αλλά μερικές φορές τυχαίνει να ακούσουμε ιστορίες για την ύπαρξη κάποιου φαντάσματος, στις οποίες συμβαίνουν παράξενα γεγονότα που δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Και δεν είναι η μόνη φωτογραφία που λέγεται ότι έχει καταγραφεί φάντασμα, μιας και σε αυτή την εικόνα με το κοριτσάκι βλέπουμε μια φιγούρα από πίσω του!

Μια μητέρα με την έφηβη κόρη της, πήγαιναν με το αυτοκίνητο σε ένα διαγωνισμό καλλιστείων στον οποίο θα συμμετείχε η 13χρονη. Με την πρώτη ματιά, οι φωτογραφίες που έβγαλε της φαίνονταν εντελώς φυσιολογικές, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο της, μπορούσε κανείς να διακρίνει μια αλλόκοτη παρουσία.

Αφού υπήρχαν μόνο δύο άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Σε όλη τη διαδρομή και οι δύο τους ήταν πολύ ήρεμες, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα έριξε μια πιο προσεκτική ματιά σε μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η κόρη της.

Η πρώτη φωτογραφία που είχε τραβήξει, φαίνονταν μια χαρά. Στη δεύτερη φωτογραφία όμως, φαίνονταν η μορφή ενός αγοριού να κάθεται στο πίσω κάθισμα.

Η μητέρα επιμένει πως η φωτογραφία είναι αληθινή. Εν τω μεταξύ, έπειτα από έρευνα, αποκαλύφτηκε ότι στη συγκεκριμένη λωρίδα της εθνικής οδού, είχε πεθάνει ένα αγόρι μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η μητέρα πιστεύει, ότι το αγόρι ήθελε να προειδοποιήσει την κόρη της, να φοράει πάντα ζώνη ασφαλείας, έτσι ώστε να μην έχει τη ίδια μοίρα.

Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι!

Αν το παρατηρήσετε καλύτερα αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι! Οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδέψουν, να μας κάνουν να φανταστούμε η να θυμηθούμε γεγονότα και συναισθήματα!

Παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες που είναι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και θα σας εντυπωσιάσουν!

1 Cocoa Puffs’


O πίνακας «Cocoa Puffs» του Lee Price είναι μια ελαιογραφία που αποτυπώνει μια γυναίκα να απολαμβάνει δημητριακά με γάλα στη μπανιέρα της. Ο υπερρεαλιστικός πίνακας του καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη εξερευνεί τη σχέση των γυναικών με το φαγητό και την εικόνα του σώματος με τις παρορμήσεις.

2. ‘Untitled’

Αυτή η ελαιογραφία του Yigal Ozeri αποτυπώνει τον ενθουσιασμό του καλλιτέχνη με πορτραίτα γυναικών μπροστά από όμορφα τοπία. Τα έργα του Ozeri έχουν παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν πολύ λεπτές γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

3. ’87 Bay Street’

Αυτή η ελαιογραφία του καλλιτέχνη Mike Bayne αποτυπώνει ένα γαλήνιο τοπίο μιας γειτονιάς. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στον πίνακα και μια φωτογραφία.

4. ‘Drawn Face VI’

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Dirk Dzimirsky δημιούργησε αυτό το απίστευτα ρεαλιστικό πορτραίτο χρησιμοποιώντας γραφίτη σε χαρτί. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τους υπερρεαλιστικούς του πίνακες που συχνά αναπαριστούν ανθρώπους σε τραγική μορφή.

5. ‘Gridlock’

Αυτός ο εκπληκτικός πίνακας του καλλιτέχνη Peter Maier χρησιμοποιεί αντανακλάσεις και σκιές για να παιχνιδίσει με το βλέμμα. Κοιτάξτε προσεκτικά στο βάθος για να δείτε τις λεπτές πινελιές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share