Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες. Θα παγώσετε με τη συνέχεια!

Κέρδισε την μάχη;

31 Ιανουαρίου 2020 07:29
Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες. Θα παγώσετε με τη συνέχεια!

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από σχεδόν 20 ύαινες. Τι πιστεύετε ότι έγινε; Κέρδισε ή έχασε τη μάχη; Με το βίντεο θα παγώσετε!

Έχουμε δει πολλές φορές λιοντάρια να τα βάζουν με ζώα, ωστόσο αυτή η"μονομαχία" ήταν διαφορετική, καθώς το λιοντάρι βρέθηκε ανάμεσα σε 20 ύαινες.

Τον τίτλο του "βασιλιά των ζώων" επιβεβαίωσε με θριαμβευτικό τρόπο ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι στην αφρικανική σαβάνα, μόλις περικυκλώθηκε από μία αγέλη από περίπου 20 ύαινες.

Ο Red, όπως έχει ονομαστεί από τους παραγωγούς της σειράς ντοκιμαντέρ BBC, βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα δυσχερή θέση, περικυκλωμένος από δεκάδες θανάσιμους εχθρούς, την στιγμή κατά την οποία έψαχνε για το επόμενο θήραμά του.

Η αγέλη από τις ύαινες είχε σαφέστατα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με το επιβλητικό αιλουροειδές, ωστόσο το πείσμα του καθώς και η καίρια παρέμβαση ενός ακόμα αρσενικού λιονταριού, γλίτωσε τον Red από θανάσιμο κίνδυνο, αφού το κοπάδι με τις ύαινες είχε ως σκοπό να τον κατασπαράξει.

Η άνιση μάχη με τον στρατό των σαρκοβόρων θηλαστικών θα είχε άδοξο τέλος, εάν την κρίσιμη στιγμή δεν κατέφθαναν ενισχύσεις, τρέποντας σε φυγή τις ύαινες και γλιτώνοντας τον Red από θανάσιμο κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

99 στους 100 ανθρώπους αδυνατούν να δουν τον σκίουρο πίσω από το λιοντάρι! Εσείς τον βλέπετε;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εντοπίσουν τον σκίουρο που κρύβεται στην εικόνα του λιονταριού παρακάτω! Εσείς;

Η εικόνα είναι δημιουργία του Ρενέ Μιλότ, ο οποίος είναι διάσημος για τα ρεαλιστικά ψηφιακά του έργα. Με τίτλο «Mouse Lion», η εικόνα παρουσιάζει τόσο ένα λιοντάρι όσο και ένα κρυμμένο σκίουρο. Μετά το τέστ παρατηρητικότητας με την τίγρη, ακόμα ένα τεστ που θα μας τρελάνει!

Ή, ίσως όπως υποδηλώνει ο τίτλος, ένα ποντίκι μπορεί να κρύβεται στην εικόνα. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι το «ποντίκι» έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο με ενός σκίουρου.

Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο σκίουρο / ποντίκι στη φωτογραφία του λιονταριού;

Ο Ρενέ , ο καλλιτέχνης, έχει καταγωγή από το Trois-Rivieres του Κεμπέκ. Αργότερα μετακόμισε στο Τορόντο για να σπουδάσει στο Κολέγιο Τέχνης του Οντάριο. Από εκεί αποφοίτησε με κορυφαίες διακρίσεις και ζει σήμερα στο Τορόντο.

Καταφέρατε να εντοπίσετε τον σκίουρο / ποντίκι; Αν ναι, συγχαρητήρια! Αν όχι, μην αισθάνεστε άσχημα!

Εδώ είναι η λύση για τον κρυμμένο σκίουρο στην εικόνα του λιονταριού, εάν δεν μπορέσατε να τον δείτε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share