Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε 15.000.000€ ως αποζημίωση από κλινική αφού οι νοσοκόμες έκαναν κάτι σοκαριστικό στο μωρό της στον τοκετό!

Απίστευτο!

30 Ιανουαρίου 2020 17:22
Πήρε 15.000.000€ ως αποζημίωση από κλινική αφού οι νοσοκόμες έκαναν κάτι σοκαριστικό στο μωρό της στον τοκετό!

Ο τοκετός είναι μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που μπορεί να αντέξει μια γυναίκα. Η Caroline το είχε ήδη ζήσει, αφού είχε ήδη τρία παιδιά, και αποφάσισε ότι η γέννηση του τέταρτου παιδιού της θα γινόταν με φυσιολογικό τοκετό. Το Brookwood Baptist Ιατρικό Κέντρο είναι ένα τοπικό νοσοκομείο που υποσχέθηκε στην Caroline ότι θα είναι σε θέση να της παρέχει όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Η διαφημιστική τους καμπάνια ήταν αυτό που αρχικά την έκανε να ενδιαφερθεί και πήρε την απόφαση να γεννήσει στη συγκεκριμένη κλινική, επειδή ένιωσε ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή γι ‘αυτήν και το αγέννητο παιδί της. Όταν όμως ήρθε η ώρα της γέννας, τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο.

Ανάγκασαν τη γυναίκα να γεννήσει ανάσκελα, σε αντίθεση με το αρχικό σχέδιο φυσιολογικού τοκετού που είχε συζητηθεί προηγουμένως. Μόλις το μωρό άρχισε να στέφεται, η Caroline προσπάθησε να πάρει τη θέση που προτιμούσε. Μία από τις νοσοκόμες ανάγκασαν τη γυναίκα να επανέλθει στην αρχική στάση, αλλά μία άλλη νοσοκόμα, έσπρωξε το κεφάλι του παιδιού πίσω στο σώμα της.

Ο γιατρός τελικά μπήκε στο δωμάτιο και οι νοσοκόμες χαλάρωσαν τη στάση τους. Μετά την ολοκλήρωση του τοκετού, η Caroline και η οικογένειά της αποφάσισαν να ψάξουν όλα όσα βίωσε η Caroline. Η Caroline βίωνε έντονους πόνους μετά τη γέννα και αυτό οδήγησε την ίδια και τους αγαπημένους της να αναρωτηθούν αν είχε τραυματιστεί κατά τον τοκετό.

Τελικά αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ασκήσει αγωγή΄και να πάρουν τα πράγματα την δικαστική οδό.

Χρειάστηκαν δικαστικές μάχες δύο ετών, αλλά η Caroline έλαβε τελικά την αποζημίωση που της άξιζε. Η δικαστική απόφαση όρισε αποζημίωση 16 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σωματική και ψυχολογική βλάβη που υπέστη.

Caroline Malatesta opens up about her traumatic birth experience and the $16 million her family was awarded because of it.

Posted by al.com on Thursday, August 11, 2016

Φορτηγό διαπέρασε από πάνω αυτή την γυναίκα και τον σκύλο της. Η συνέχεια σοκάρει!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε ένα φορτηγάκι να διαπερνά μια γυναίκα και τον σκύλο της από πάνω. Το βίντεο που εξασφάλισε το Athensmagazine.gr, σοκάρει.

Μετά τον σκύλο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, είδαμε ένα βίντεο με μια γυναίκα και τον σκύλο της, τον Τσίτο, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν αλώβητοι, όταν ένα βαν τους διαπέρασε.

Ο οδηγός διέφυγε από την αστυνομία της DeLand στη Φλώριντα μετά από μια απόπειρα διακοπής της κυκλοφορίας.

Παρακολουθήστε τη δραματική στιγμή που το όχημά της περιστρέφεται, χάνει τον έλεγχο και κυλά πάνω στο διάδρομο της εθνικής οδού. Η ύποπτος, 38 ετών Σάρα Γιούρμαν, τέθηκε υπό κράτηση.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Αυτός ο σκύλος είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να είναι αξιολάτρευτος. Γνωρίστε τον Κουασιμόδο, ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πραγματικά πολύ κοντή σπονδυλική στήλη.

Πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται short spine syndrome (σύνδρομο βραχέος της σπονδυλικής στήλης) και πιστεύεται πως είναι ένα από τα 13 σκυλιά στον κόσμο με αυτήν την πάθηση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτή του σκύλου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι,ενώ η ζωή τους χαμογέλασε ξανά!

Τον είχαν βρει στον δρόμο και αρχικά νόμιζαν πως ζούσε σε κυνοτροφείο.

Παρά το ότι δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι του, δεν έχει κάποιο άλλο κινητικό πρόβλημα.

I'm a lover 💕

Posted by Quasi The Great on Friday, January 29, 2016

Στην ασθένεια αυτή, οι σπόνδυλοι συμπιέζονται και έτσι κονταίνει πολύ η σπονδυλική στήλη. Κάποιοι σπόνδυλοι ίσως και να ενώνονται μεταξύ τους. Και ενώ το κεφάλι φαίνεται κανονικό, στέκεται πάνω στους ώμους, σαν να μην υπάρχει καν λαιμός.

Λόγω της κατάστασής του, το καταφύγιο που τον βρήκε έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τη διαδικασία μέχρι να βρουν μια οικογένεια να το υιοθετήσει και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

“Δεν φαίνεται να πονάει, ίσως μόνο λίγο στο λαιμό του που φαίνεται να έχει προκληθεί τραυματισμός από κολάρο.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share