Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Πήγε για ψάρεμα και έπαθε πλάκα με αυτό το σπάνιο είδος που έπιασε! (photo)

Απίστευτο!

28 Ιανουαρίου 2020 12:48
Πήγε για ψάρεμα και έπαθε πλάκα με αυτό το σπάνιο είδος που έπιασε! (photo)

Μια τρομερή εικόνα αντίκρυσε μπροστά του ένας κάτοικος των Χανίων, ο οποίος πήγε για ψάρεμα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του, όπως αυτό που έβλεπε το αφεντικό ενός σκύλου στις 2 τα ξημερώματα.

Ο κάτοικος των Χανίων έβγαλε μια... ιδιαίτερη ψαριά, καθώς το πρωί της Δευτέρας (27/1) είδε έναν σπάνιο αχινό και, μάλιστα, το είδος «Diadema setosum», που έχει εισέλθει στην Μεσόγειο μέσω της διώρυγας του Σουέζ και έχει καταγραφεί στην Κάλυμνο αλλά και τις νοτιοδυτικές ακτές της Τουρκίας.

Αχινός Χανιά

Η ιδιαίτερη ψαριά έγινε πίσω από τον λιμενοβραχίονα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και πρέπει να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο είδος δεν αποτελεί κίνδυνο για τον άνθρωπο, αφού το δηλητήριό του δεν είναι αρκετά ισχυρό ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό μας.

Το περιβάλλον του αχινού ποικίλει, αφού πληθυσμοί έχουν εντοπιστεί από τα ζεστά νερά της Καραϊβικής μέχρι και τον Ινδικό Ωκεανό, τις ακτές της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας.

Πρόκειται για άλλο ένα «τροπικό» είδος πανίδας που μεταναστεύει στα νερά της Μεσογείου και της Κρήτης μέσω της διώρυγας του Σουέζ, μετά τον λαγοκέφαλο, το λεοντόψαρο κ.α.

Είχε πυροβοληθεί 17 φορές, τυφλώθηκε από το ένα μάτι, του έκοψαν το αυτί. Κατάφερε να γίνει σκύλος βοηθός σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας…

Είχε πυροβοληθεί 17 φορές, τυφλώθηκε από το ένα μάτι, του έκοψαν το αυτί. Κατάφερε να γίνει σκύλος βοηθός σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας…

Ωστόσο κατάφερε και πέρασε το test για να γίνει σκύλος βοηθός σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας…

Το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου

Όταν η ψυχή του δίποδου δεν έχει όρια τερατώδους συμπεριφοράς και από την πλευρά του τετράποδου η ψυχή είναι δημιουργημένη μόνο από ανιδιοτελή αγάπη και αφοσίωση

τυφλός σκύλος

Άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει καλά

Αυτός ο άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει και πάλι καλά

Έξι πιστά σκυλιά περίμεναν έξω από ένα νοσοκομείο στη Βραζιλία για πάνω από 24 ώρες τον άστεγο ιδιοκτήτη τους, όταν ο άντρας χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα εκεί μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο. Οι άνθρωποι χωρίς στέγη δυστυχώς κρύβουν απίστευτες ιστορίες, όπως και αυτός ο άστεγος που καθόταν επί 3 χρόνια έξω από αυτό το σπίτι!

Ένα βίντεο καταγράφει την αξιοθαύμαστη στιγμή που τα πιστά κυνηγόσκυλα καταφτάνουν λαχανιασμένα έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, αφού κυνήγησαν το ασθενοφόρο για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι το νοσοκομείο.

Την περασμένη τετάρτη, τα πιστά κατοικίδια ζώα αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την είσοδο του νοσοκομείου Santa Casa στο Cianorte, στη νότια Βραζιλία, όταν ο άστεγος άντρας, ο κος Luiz, αρρώστησε ξαφνικά.

Το προσωπικό του νοσοκομείου δήλωσε πως τα σκυλιά περίμεναν υπομονετικά έξω από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

undefined

Ο Luiz, ο οποίος είναι άστεγος για πάνω από 20 χρόνια, πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα αλλά έφυγε από μια άλλη είσοδο με τον αδελφό του.

Τα σκυλιά, τα οποία θεωρεί οικογένειά του, έμειναν εκεί και τον περίμεναν μέχρι να εμφανιστεί.

Ο Simone Zilane, ένας εθελοντής στην ομάδα διάσωσης ζώων Amigos de Patas, τράβηξε βίντεο τα σκυλιά που περίμεναν στην πόρτα του νοσοκομείου.

Ο Zilane είπε στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης “Τα σκυλιά ήταν απελπισμένα. Ακολούθησαν τη διαδρομή του ασθενοφόρου και έφθασαν στο νοσοκομείο που οδηγήθηκε ο Luiz. Γάβγιζαν έξαλλα καθώς τον έβλεπαν να μπαίνει στο νοσοκομείο κι εκείνα δεν μπορούσαν να περάσουν την είσοδο.”

Άστεγος Άντρας Έπαθε Έμφραγμα Και Οι 6 Σκύλοι

“Μετά από λίγο κάθισαν στο έδαφος και δεν έφευγαν. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ο Luiz είχε πάρει εξιτήριο και τα κατοικίδια ζώα του δεν κατάλαβαν ότι έφυγε από άλλη πόρτα, ένας από τους εθελοντές μας πήγε για να τον πάρει από το σπίτι του αδελφού του και να τον οδηγήσει στα σκυλιά του που τον περίμεναν.”

“Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έξω όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήταν και έκπληκτος από την αντίδρασή τους.”

Τα σκυλιά έκαναν σαν τρελά από τη χαρά τους όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο ιδιοκτήτης τους!

Σύμφωνα με μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ο Luiz έχει διαγνωστεί με ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά εδώ και χρόνια αρνείται να δεχτεί βοήθεια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για άστεγους κι από την οικογένειά του γιατί προτιμά να ζει στους δρόμους με τα αδέσποτά του.

“Του νοικιάσαμε μια πολύ απλή κατοικία πριν από λίγο καιρό με μια μεγάλη αυλή για τα σκυλιά αλλά δεν τη δέχτηκε και αρνήθηκε να μπει στο σπίτι. Είπε ότι το σπίτι του είναι ο δρόμος,” είπε ο Luiz.

Φοβούμενος πια για την υγεία του, ο άστεγος άντρας συμφώνησε να κάνει ένα ντους και να δεχτεί ένα πιάτο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ, όλα τα ζώα έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί, έχουν κάνει θεραπείες για τα παράσιτα κι έχουν τσιπαριστεί.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Luiz ήταν ήδη πίσω στους δρόμους μαζί με τα πιστά σκυλιά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share