Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Απίστευτο!

27 Ιανουαρίου 2020 17:34
Θα συγκινηθείτε: Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Αυτό σημαίνει αγάπη! Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όποιος έχει αμφιβολία ας διαβάσει το παρακάτω περιστατικό από την Μογγολία…
Από τις 10 Σεπτέμβρη που σκοτώθηκε το αφεντικό του κάθε μέρα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Κάθε μέρα από τις 10 Σεπτέμβρη ένας σκύλος πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ενός δρόμου, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο το αφεντικό του.

Είτε έχει κρύο, είτε έχει ζέστη, αυτός κάθε βράδυ είναι και περιμένει.

«Είναι σχεδόν τρεις μήνες τώρα και αυτός είναι πάντα εκεί, ακόμα και όταν βρέχει. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε ο Γκούο Ξίνχουα, ο οποίος είναι ταξιτζής και περνάει καθημερινά από το σημείο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αρκετοί έχουν προσπαθήσουν να του δώσουν φαγητό, αλλά το σκυλάκι δείχνει τρομαγμένο. Απομακρύνεται τρέχοντας και επιστρέφει μετά από λίγο για να περιμένει το αφεντικό του.

Άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει καλά

Αυτός ο άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει και πάλι καλά

Έξι πιστά σκυλιά περίμεναν έξω από ένα νοσοκομείο στη Βραζιλία για πάνω από 24 ώρες τον άστεγο ιδιοκτήτη τους, όταν ο άντρας χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα εκεί μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο. Οι άνθρωποι χωρίς στέγη δυστυχώς κρύβουν απίστευτες ιστορίες, όπως και αυτός ο άστεγος που καθόταν επί 3 χρόνια έξω από αυτό το σπίτι!

Ένα βίντεο καταγράφει την αξιοθαύμαστη στιγμή που τα πιστά κυνηγόσκυλα καταφτάνουν λαχανιασμένα έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, αφού κυνήγησαν το ασθενοφόρο για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι το νοσοκομείο.

Την περασμένη τετάρτη, τα πιστά κατοικίδια ζώα αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την είσοδο του νοσοκομείου Santa Casa στο Cianorte, στη νότια Βραζιλία, όταν ο άστεγος άντρας, ο κος Luiz, αρρώστησε ξαφνικά.

Το προσωπικό του νοσοκομείου δήλωσε πως τα σκυλιά περίμεναν υπομονετικά έξω από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Ο Luiz, ο οποίος είναι άστεγος για πάνω από 20 χρόνια, πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα αλλά έφυγε από μια άλλη είσοδο με τον αδελφό του.

Τα σκυλιά, τα οποία θεωρεί οικογένειά του, έμειναν εκεί και τον περίμεναν μέχρι να εμφανιστεί.

Ο Simone Zilane, ένας εθελοντής στην ομάδα διάσωσης ζώων Amigos de Patas, τράβηξε βίντεο τα σκυλιά που περίμεναν στην πόρτα του νοσοκομείου.

Ο Zilane είπε στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης “Τα σκυλιά ήταν απελπισμένα. Ακολούθησαν τη διαδρομή του ασθενοφόρου και έφθασαν στο νοσοκομείο που οδηγήθηκε ο Luiz. Γάβγιζαν έξαλλα καθώς τον έβλεπαν να μπαίνει στο νοσοκομείο κι εκείνα δεν μπορούσαν να περάσουν την είσοδο.”

“Μετά από λίγο κάθισαν στο έδαφος και δεν έφευγαν. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ο Luiz είχε πάρει εξιτήριο και τα κατοικίδια ζώα του δεν κατάλαβαν ότι έφυγε από άλλη πόρτα, ένας από τους εθελοντές μας πήγε για να τον πάρει από το σπίτι του αδελφού του και να τον οδηγήσει στα σκυλιά του που τον περίμεναν.”

“Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έξω όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήταν και έκπληκτος από την αντίδρασή τους.”

Τα σκυλιά έκαναν σαν τρελά από τη χαρά τους όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο ιδιοκτήτης τους!

Σύμφωνα με μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ο Luiz έχει διαγνωστεί με ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά εδώ και χρόνια αρνείται να δεχτεί βοήθεια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για άστεγους κι από την οικογένειά του γιατί προτιμά να ζει στους δρόμους με τα αδέσποτά του.

“Του νοικιάσαμε μια πολύ απλή κατοικία πριν από λίγο καιρό με μια μεγάλη αυλή για τα σκυλιά αλλά δεν τη δέχτηκε και αρνήθηκε να μπει στο σπίτι. Είπε ότι το σπίτι του είναι ο δρόμος,” είπε ο Luiz.

Φοβούμενος πια για την υγεία του, ο άστεγος άντρας συμφώνησε να κάνει ένα ντους και να δεχτεί ένα πιάτο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ, όλα τα ζώα έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί, έχουν κάνει θεραπείες για τα παράσιτα κι έχουν τσιπαριστεί.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Luiz ήταν ήδη πίσω στους δρόμους μαζί με τα πιστά σκυλιά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share