Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει αναψυκτικά και αυγά και τα ρίχνει σε μια τρύπα! Δεν φαντάζεστε τι έπιασε! (Video)

Αδιανόητο!

23 Ιανουαρίου 2020 20:04
Παίρνει αναψυκτικά και αυγά και τα ρίχνει σε μια τρύπα! Δεν φαντάζεστε τι έπιασε! (Video)

Ένα τρομερό κόλπο σκέφτηκε ένας άνθρωπος, έχοντας ως όπλα μερικά μπουκάλια από αναψυκτικά, αλλά και μερικά αυγά. Επίσης, δείτε ένα βίντεο που θα σας ανατριχιάσει, με μία κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της!

Αυτό που έκανε ήταν να φτιάξει μία τρύπα και μέσα έριξε το περιεχόμενο των μπουκαλιών αλλά και έσπασε τα αυγά.

Αφού ανακάτεψε τα... συστατικά, περίμενε για λίγα λεπτά και τα... ανακάτεψε. Στην συνέχεια, είδε ψάρια να βγαίνουν από την τρύπα, κάνοντας την ψαριά της ζωής του.

Προσοχή! Όταν δείτε πώς ζουν αυτές οι κότες θα...μετανιώσετε τα αυγά που αγοράζετε τόσα χρόνια!

Όταν πηγαίνετε στο σουπερμάρκετ για να αγοράσετε αυγά, βλέπετε πάνω στις συσκευασίες όρους όπως ‘ελευθέρας βοσκής’ ή ‘χωρίς κλουβιά’. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ανάμεσα στα δύο. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ζουν οι κότες!

Όπως φαίνεται, ‘χωρίς-κλουβί’ σημαίνει πως η κότα δεν ζει σε κλουβί αλλά και πάλι δεν βγαίνει έξω στον ήλιο. ‘Ελευθέρας βοσκής’ σημαίνει πως η κότα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα έξω από το κτίριο. Τα αυγά θέλουν μεγάλη προσοχή και στην επιλογή τους, αλλά και στον τρόπο που τα μαγειρεύετε, ώστε να αποφύεγετε ενδεχόμενες επιπλοκές στον οργανισμό σας.

Όπως και στην φάρμα που θα δείτε παρακάτω:

Παίρνει τα ασπράδια από τα αυγά και τα τοποθετεί στο πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Παίρνει τα ασπράδια από τα αυγά και τα τοποθετεί στο πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Αν σας αρέσουν τα αυγά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για ένα ιδιαίτερο ορεκτικό για οποιοδήποτε τραπέζι. Θα χρειαστείτε μια δωδεκάδα αυγά, ένα βάζο μαγιονέζα, πάπρικα, κόλιαντρο και πικάντικη ή καυτερή σάλτσα τσίλι.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν, τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να μπορούμε να τα καθαρίσουμε, και στη συνέχεια αφαιρούμε τα τσόφλια. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε όλα τα βήματα της συνταγής. Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτή τη νέα συνταγή;

Αν είστε λάτρης των καυτερών, σίγουρα θα πρέπει να τη δοκιμάσετε και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share