Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας 16χρονος πήγε για ψάρεμα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι του έκανε αυτό το ψάρι! (photos)

Αδιανόητο!

23 Ιανουαρίου 2020 18:34
Ένας 16χρονος πήγε για ψάρεμα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι του έκανε αυτό το ψάρι! (photos)

Σκηνές τρόμου εκτιλύχθηκαν στην Ινδονησία, την ώρα που μια οικογένεια είχε πάει για ψάρεμα, με τον 16χρονο γιο να καταλήγει στο χειρουργείο εξαιτίας ενός ψαριού!

Τι είχε συμβεί; Μια βελονίδα, λοιπόν, πήδηξε από το νερό και καρφώθηκε στον λαιμό του Muhammad Idul, ο οποίος ψάρευε μαζί με τους γονείς του στην πόλη Sulawesi, θυμίζοντας το σοκ που είχε πάθει άνδρας μόλις καθάριζε ένα ψάρι και είδε τι είχε στην κοιλιά του.

Ο άτυχος νεαρός και η οικογένειά του βιοπορίζονται από το ψάρεμα ενώ τα συγκεκριμένα ψάρια, όπως και πολλά είδη, συχνά... πετάνε έξω από το νερό.

Το ψάρι καρφώθηκε στον λαιμό του Muhammad, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να του αφαιρεθεί, ωστόσο αυτό έγινε 48 ώρες αργότερα από το συμβάν!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Άρρωστη τίγρης σώθηκε από τον θάνατο σε τσίρκο - Αν τη δείτε σήμερα θα συγκινηθείτε!

Αυτή η τίγρης ήταν άρρωστη και σώθηκε λίγο πριν τον θάνατο, σήμερα έχει αναρρώσει και είναι καλά!

Ακόμη κι όταν η Ασα ήταν 9 μηνών ζύγιζε μόλις 30 κιλά, δηλαδή είχε το βάρος μια μικρής τίγρης 3 μηνών. Η τίγρη της Βεγγάλης άνηκε σε ένα τσίρκο που γύρισε σε διάφορες περιοχές, την κακομεταχειριζόντουσαν ενώ δεχόταν επιθέσεις και από μια μεγαλύτερη τίγρη. Η Vicky Keahey, είναι η ιδρυτής ενός κέντρου διάσωσης άγριας ζωής και εκπαιδευτικού κέντρου του Τέξας. Ευτυχώς, πήρε υπό την φροντίδα της και διέσωσε την Αασα το 2011. Οι τίγρεις μπορεί να είναι άγρια ζώα αλλά αυτό δεν τις κάνει να μην είναι αξιολάτρευτες, όπως και αυτές που έπαιζαν με ένα κουτί και έκαναν το διαδίκτυο να παραμιλά μαζί τους!

«Τα γυμνά σημεία της Αασα κάλυπταν σχεδόν ολόκληρο το σώμα της και το δέρμα της ήταν ξερό με ραγισμένες, σκούρες περιοχές και αιμορραγίες.» δήλωσε στο Dodo η Keahey. Η τίγρης υπέφερε από λειχήνες και ανοιχτές πληγές.

«Καθημερινά, δύο φορές δίνω φάρμακα στην Αασα και περνάω χρόνο μαζί της.» Επίσης της κάνει φαρμακούχα λουτρά που δεν της αρέσουν τόσο πολύ με αποτέλεσμα να την κυνηγά κάθε φορά. Οι προσπάθειες της Keahey αποδίδουν. Μετά από 8 εβδομάδες θεραπείας, το τρίχωμα της Αασα ξεκίνησε να θεραπεύεται και μοιάζει με πραγματική τίγρη.

Η Αασα γνωρίστηκε σε μια μεγαλύτερη τίγρη με το όνομα Σμάγγλερ που τρελάθηκε μαζί της και πάντα προσπαθεί να επιδεικνύεται μπροστά της. Τώρα οι δυο τους ζουν στο ίδιο κλουβί μαζί και η τίγρης της Βεγγάλης είναι πλέον υγιής και γεμάτη αγάπη.

Αυτή η 9 ετών τίγρης ήταν τόσο άρρωστη που ζύγιζε 30 κιλά ενώ έπρεπε να φτάνει περίπου τα 120.

Όταν διασώθηκε από το τσίρκο, τα κενά σημεία κάλυπταν σχεδόν όλο το σώμα της. Ήταν ξερά με ραγίσματα, σκούρες περιοχές και αιμορραγίες.

«Καθημερινά, δύο φορές την ημέρα πάω και δίνω στην Αασα φάρμακα και περνώ χρόνο μαζί της.» είπε η Keahey.

Αρχικά η γυναίκα έπρεπε να κυνηγά την τίγρη για να της κάνει τα θεραπευτικά της μπάνια. Ωστόσο, η Αασα ξεκίνησε να τα απολαμβάνει και η κατάστασή της καλυτέρεψε αισθητά.

«Μέσα σε 8 μήνες έμοιαζε με πραγματική τίγρη.»

Η Αασα γνωρίστηκε σε μια μεγαλύτερη τίγρη με το όνομα Σμάγγλερ που τρελάθηκε μαζί της και πάντα προσπαθεί να επιδεικνύεται μπροστά της.

Πλέον ζουν μαζί στο ίδιο κλουβί και η Αασα είναι μια υγιής και γεμάτη αγάπη τίγρης.

Απολαμβάνει πολύ τα μπάνια της.

Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει ένα λιονταράκι. Αυτό που κάνει η μαμά λέαινα θα σας κόψει την ανάσα!

Τι φαντάζεστε ότι έκανε μια μαμά λέαινα σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε για να της αρπάξει το μικρό λιονταράκι; Μόλις δείτε το βίντεο θα πάθετε πλάκα!

Μετά το μικρό λιονταράκι που δεν έφευγε από την αγκαλιά ενός ανθρώπο υ, γνωρίσαμε ένα ακόμα μικρό λιοντάρι, το οποίο απέκτησε στοργική σχέση με έναν άντρα.

Δε χρειάζεται να πούμε το προφανές: δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε αγκαλιά ένα μικρό λιονταράκι..Μπορεί να καταλήξετε σοβαρά τραυματισμένοι από επίθεση της λέαινας, αλλά ο άντρας στο βίντεο που ακολουθεί, έχει αναπτύξει μια εκπληκτική σχέση με αυτή τη λέαινα, που τον εμπιστεύεται για να πάρει αγκαλιά τα μικρά της.

Η λέαινα τρέφει μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς τον άντρα, που δε θα πιστεύετε πόση αμοιβαία στοργικότητα εκφράζουν ο ένας προς τον άλλον.

Δείτε το υπέροχο βίντεο, που δείχνει τη λέαινα με τα μικρά της και τη σχέση που έχει αναπτύξει με αυτόν τον άντρα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share