Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να εκδικηθεί τον άντρα της που την απάτησε!

Σίγουρα τον πόνεσε και σίγουρα δεν θα το ξανακάνει!

23 Ιανουαρίου 2020 13:17
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να εκδικηθεί τον άντρα της που την απάτησε!

Αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά ευφυέστατη και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις απατημένες συζύγους εκεί έξω! Πήρε την εκδίκηση της με έναν απίστευτο τρόπο ο οποίος την έκανε και πολύ ευτυχισμένη! Φυσικά δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο "υπεράνω", μην ξεχνάμε εκείνη που ανάγκασε τον άντρα της να κάνει ένα τεράστιο τατουάζ στο στήθος ως δείγμα κατανόησης του λάθους του.

Η Σόνια Μπάρτον είναι μητέρα τριών παιδιών και πήρε την εκδίκηση της μετατρέποντας τους δίσκους του άντρα της σε... πλακάκια.

Ναι, καλά καταλάβατε! Πήρε τη συλλογή του από δίσκους μουσικής έκανε μια υπέροχη ανακαίνιση στο πάτωμα της κουζίνας της.

Σε δήλωση της είπε πως τη διασκεδάζει να περπατάει και να βλέπει τους δίσκους του στο πάτωμα. Ο πρώην πλέον σύζυγός της είπε πως δεν έχει και δεν θέλει να δηλώσει τίποτα γι' αυτό το θέμα. Η Σόνια κοστολογεί το πάτωμα το οποίο και δημιούργησε μόνη της καθώς λατρεύει τις κατασκευές περίπου στις 2.500$!

Μετά από αυτό λοιπόν, το Athensmagazine.gr έχει να σου προτείνει, πριν αρχίσεις να ουρλιάζεις, βρες κάτι πιο δημιουργικό για να "ξεχαστείς", αν πάλι βρεις μέσω αυτού κι ένα τρόπο εκδίκησης όπως ακριβώς έκανε αυτή η κυρία, ακόμα καλύτερα!

πάτωμα

δίσκοι

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν την απατά ο φίλος της - Μόλις τον είδε να την έχει αγκαλιά, Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Μια γυναίκα χρησιμοποιεί κρυφή κάμερα για να κατασκοπεύσει τους δύο φίλους και να ανακαλύψει εάν είναι πιστοί, παρόλο που κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Η ανώνυμη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι από την Καλιφόρνια, χρησιμοποίησε τη βοήθεια του καναλιού YouTube To Catch a Cheater για να μάθει αν κάποιος από τους φίλους της θα την απατήσει.

Το βίντεο ξεκινάει με την κοπέλα, η οποία λέει ότι θέλει να δοκιμάσει την πίστη των φίλων της, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει. Προβλέπει ότι ένας από τους φίλους της θα είναι άπιστος, αλλά δεν ξέρει το ποιος.

Ο πρώτος, ο Steve, είναι σχεδιασμένο να περιμένει τη φίλη του σε ένα πάρκο και μια ηθοποιός να είναι εκεί για τον δελεάσει να απιστήσει. Τον πλησιάζει λέγοντας πόσο αγαπά το πουκάμισό του.

Στη συνομιλία που έχουν, εκείνη τον ρωτά αν είναι μόνος και εκείνος απαντά: «Ναι, απλά … περιμένω». Δεν αναφέρει πουθενά τη φίλη του.

Έβαλε κρυφή κάμερα

Δίνει ακόμη και ψεύτικο όνομα για να συνεχίσει τη συζήτηση, λέγοντάς ότι το όνομά του είναι Micheal. Η συζήτηση συνεχίζεται, με τον Steve να λέει ότι οι άνθρωποι του λένε ότι μοιάζει με τον ηθοποιό Zach Braff.

Η ηθοποιός, ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα και μπορντό μπότες, τον ρωτάει πώς διασκεδάζει το Σαββατοκύριακο. Εκείνος απαντάει ότι το αφήνει λίγο χαλαρά.

Όταν η ηθοποιός τον πιέζει περαιτέρω για να διαπιστώσει εάν θα παραδεχτεί ότι έχει κοπέλα λέει: «Όχι, δεν έχω… μην ανησυχείς, ναι είμαι ελεύθερος». Έτσι, της δίνει πρόθυμα τον αριθμό του.

Ο άπιστος φίλος, συμφωνεί να πάνε στο σπίτι του που είναι κοντά στο πάρκο, για να μείνουν μόνοι.

ο Steve ρωτά την ηθοποιό εάν περιμένει πληρωμή για το χρόνο τους μαζί, υπονοώντας ότι είναι πόρνη.

Η κοπέλα του, είπε ότι το περίμενε από εκείνον να περάσει το τεστ, αλλά δεν το περιμένει από τον άλλο φίλο της, που θα τσεκάρει στη συνέχεια.

Η ηθοποιός δοκιμάζει το ίδιο παιχνίδι για τον δεύτερο φίλο Darnell, φορώντας μια μίνι φούστα και ένα αποκαλυπτικό τοπ.

Η ηθοποιός τον πλησιάζει και του λέει ότι είναι πανέμορφος και τον ρωτά αν είναι μοντέλο, αλλά ο Darnell δεν τσιμπάει.

Ο πιστός φίλος, αμέσως της λέει ότι περιμένει τη φίλη του. Η ηθοποιός αρχίζει να σηκώνεται και να επιδεικνύει το σώμα της και να τον ρωτάει αν θα μπορούσε να βοηθήσει με το γυμναστήριο.

Εκείνος αρχίζει να κοιτάζει τριγύρω και την ρωτάει: «Μήπως σε έβαλε κάποιος να το κάνεις αυτό;»

Είναι άγνωστο αν η κοπέλα είναι ακόμα σε σχέση με έναν από τους δύο άνδρες. Ωστόσο, παρά του γεγονότος ότι την απάτησε, δηλώνει ότι εξακολουθεί να θέλει τον Steve περισσότερο από τον πιστό της Darnell, επειδή είναι καλύτερος εραστής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share