Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Έχει στην αγκαλιά του ένα λιοντάρι. Αυτό που συμβαίνει όταν γυρίζει το κεφάλι είναι απίστευτο!

Τρομερό!

21 Ιανουαρίου 2020 06:43
Έχει στην αγκαλιά του ένα λιοντάρι. Αυτό που συμβαίνει όταν γυρίζει το κεφάλι είναι απίστευτο!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε ένα λιονταράκι να κάθεται στην αγκαλιά ενός άνδρα... Όταν μάθετε τι έκανε όταν ο άνδρας γύρισε το κεφάλι του δεν θα το πιστεύεται!

Μετά το λιονταράκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μιας σκυλίτσας (μητέρας), γνωρίσαμε ένα άλλο μικρό λιονταράκι, που μεγάλωσε μαζί με έναν άνθρωπο.

Τα λιοντάρια είναι δυνατά ζώα και είτε τα βλέπει κανείς στη φύση, είτε αιχμάλωτα, πρέπει να λαμβάνονται ειδικά μέτρα για να προστατεύεται από τον κίνδυνο.

Αλλά το λιοντάρι της φωτογραφίας, είναι ακόμα μικρό και ο καλύτερος του φίλος είναι ένας άνθρωπος. Ο άντρας δεν φοβάται καθώς παλεύει με το λιονταράκι και το κρατάει στην αγκαλιά του σαν μωρό. Μάλιστα, όταν γυρίζει το κεφάλι του από την άλλη, η αντίδραση του λιονταριού είναι απίστευτη, καθώς τον τραβάει για να γυρίσει προς το μέρος του.

Λιοντάρι προσπαθεί να σκοτώσει ένα μοσχαράκι. Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε ένα λιοντάρι να προσπαθεί να σκοτώσει ένα μοσχαράκι μωρό. Αξίζει να δείτε το βίντεο!

Μετά την αγέλη λιονταριών που κατασπάραξε έναν άνδρα, μάθαμε για ένα λιοντάρι που προσπάθησε να κατασπαράξει ένα μοσχαράκι. Ωστόσο μια λέαινα του χάλασε τα σχέδια.

Συγκεκριμένα, αντί να φάει το θήραμά της, αυτή η λέαινα αποφάσισε να σώσει αυτό το μοσχαράκι από την επίθεση ενός άλλου λέοντος!

Πραγματικά αγγίζει την καρδιά του ανθρώπου αυτό το βίντεο:

Μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Στη συνέχεια γίνεται το απίστευτο...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια! Τι συνέβη στη συνέχεια;

Αυτός ο άνδρας, μάλλον από το ποτό, δεν είχε καταλάβει ότι θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του. Έχουμε δει πολλές φορές, ανθρώπους να ρισκάρουν με τη ζωή τους, όπως κι αυτός ο άνδρας που κρατούσε ένα λιοντάρι παράνομα φυλακισμένο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο μεθυσμένος φωνάζει στα λιοντάρια "Ελάτε κοντά μου αγάπες μου", ωστόσο εκείνα για το καλό του αδιαφόρησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share