Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping και αυτό ήταν το αποτέλεσμα! (video)

20 Ιανουαρίου 2020 19:16
Απίστευτο: Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping και αυτό ήταν το αποτέλεσμα! (video)

Μια πράξη ενός θεματικού πάρκου στην Κίνα έμελλε να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας την οργή των ζωόφιλων σε όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα, το πάρκο έβαλε ένα γουρούνι να κάνει nungee jumping, με το βίντεο να προβάλλεται στο Weibo, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα social media στην χώρα, ενώ νωρίτερα μεταφερόταν από δύο άνδρες από μια μεταλλική σκάλα προς την πλατφόρμα.

Το γουρούνι, που ζύγιζε 75 κιλά, είχε τα πόδια του δεμένα, για να μην μπορεί να δραπετεύσει, ενώ του φόρεσαν μια μπλε κάπα. Εν συνεχεία, το έδεσαν στους ιμάντες, ώστε να το ρίξουν από ύψος 70 μέτρων, ενώ την ώρα που εκείνο έβγαζε κραυγές, το πλήθος ζητωκραύγαζε από το θέαμα!

Το θεματικό πάρκο, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό δήμο του Τσονγκινγκ, δήλωσε πως τα έκανε όλα αυτά για να προωθήσει την ημέρα εγκαινίων του Bungee jumping του πάρκου στις 18 Ιανουαρίου και ζήτησε συγνώμη μετά την κατακραυγή.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του: «Δεχόμαστε την κριτική και ζητούμε συγνώμη από το κοινό. Θα βελτιώσουμε το μάρκετινγκ μας και θα παρέχουμε στους τουρίστες καλύτερες υπηρεσίες». Πάντως, όσοι παρακολούθησαν το βίντεο, έσπευσαν να καταδικάσουν την πράξη αυτή, μιλώντας για την σκληρότητα απέναντι στα ζώα και για βασανιστήρια. Ένας σχολιαστής έγραψε: «Δεν μπορείτε να βασανίζετε γουρούνια απλά και μόνο επειδή πέρασε το Έτος του Χοίρου» με έναν άλλον να προσθέτει: «Πρόκειται για βασανιστήριο. Προτείνω να δέσουμε τον διοργανωτή και να κάνει κι αυτός το άλμα». Οι διοργανωτές του σόου έντυσαν το γουρούνι με μία μπλε κάπα/Φωτογραφία: YouTube/ Whatsapp AF Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του πάρκου είπε: «Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα (την ημέρα των εγκαινίων) επειδή οι τιμές των χοίρων ήταν πολύ υψηλές φέτος και πρόσφατα έπεσαν λιγάκι».

Ο ιδιοκτήτης, που δεν κατονομάστηκε, είπε επίσης πως το σόου αυτό θα σηματοδοτούσε το τέλος της Χρονιάς του Χοίρου και το νέο έτος αυτό του Ποντικού. Ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του πάρκου πρόσθεσε πως το γουρούνι μεταφέρθηκε στο σφαγείο μετά το περιστατικό και πως το τραύμα του κατά την διάρκεια του σόου ήταν «ψυχαγωγικό».

Αυτό το μικρό λιονταράκι μεγάλωσε στον ζωολογικό κήπο με μητέρα μια σκυλίτσα γιατί...Η ιστορία του ραγίζει καρδιές!

Το μικρό λιονταράκι γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο της Σρι Λάνκα και η μητέρα του τον απέρριψε. Τότε η τύχη του χαμογέλασε και βρέθηκε αυτός ο σκύλος, για να το μεγαλώσει!

Έδινε μάχη ώστε να καταφέρει να επιβιώσει αφού η μαμά του δεν ήθελε να το μεγαλώσει. Στάθηκε, ωστόσο, τυχερός. Έχουμε δει να μεταμορφώνουν τον σκύλο τους σε λιοντάρι, αλλά αυτό δεν το φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου βρήκαν μια σκύλα η οποία μόλις είχε φέρει στον κόσμο τα κουταβάκιά της. Την «υιοθέτησαν» μαζί με τα κουτάβια και δοκίμασαν να δουν ποια θα είναι η αντίδρασή της με το μικρό λιονταράκι. Στην αρχή η σκύλα το απέρριψε, όμως έπειτα από έξι ώρες το άφησε να θηλάσει σαν να ήταν δικό της κουτάβι. Και τα κουτάβια έχουν πλέον αποδεχθεί το λιονταράκι σαν να είναι το αδελφάκι τους!

Σατανικός σκύλος κάνει τον άρρωστο. Όταν μάθετε τον λόγο θα πάθετε σοκ!

Πάθαμε πλάκα, όταν είδαμε ένα... σατανικό σκύλο να κάνει τον άρρωστο! Ο λόγος; Απίστευτος!

Μετά τον σκύλο που κάνει τον αδέσποτο για να του δώσουν φαγητό, γνωρίσαμε έναν σκύλο από την Ταϊλάνδη. Ο σκύλος ανακάλυψε έναν απίθανο τρόπο, προκειμένου να πιάνει στο φιλότιμο τους περαστικούς και να τσιμπάει μεζέδες.

Το εν λόγω… λαγωνικό, λοιπόν, έμαθε να κάνει τον τραυματία, σέρνοντας το αριστερό πίσω πόδι του!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ωστόσο, όταν τον πλησιάσει κάποιος τινάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, κουνώντας χαρούμενα την ουρά του και κάνοντας τον ανήξερο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής όπου… δρα ο πανούργος σκύλος, το κόλπο πιάνει και το χαριτωμένο τετράποδο έχει σχεδόν πάντα γεμάτη κοιλιά. Και μπράβο του.

Ιδού:

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες για σχεδόν 9 χρόνια, παρότι η σχέση τους ήταν πολλές φορές από απόσταση. Όλοι μας ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι. Στις διακοπές από το πανεπιστήμιο η Ρεμπέκα πήγαινε πάντοτε στο πατρικό της όπου την περίμενε η Κέισι.

Εντούτοις, η Ρεμπέκα δεν συνήθιζε να λείπει πολύ από το σπίτι της όπως όταν αποφάσισε να πάει για αρκετό καιρό ένα ταξίδι στην Σλοβενία το 2008.

Η κοπέλα γύρισε σπίτι της 2 χρόνια αργότερα και η Κέισι ήταν τρισευτυχισμένη που την ξαναέβλεπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η οικογένειά της ήταν πολύ χαρούμενη που την ξαναέβλεπε, αλλά σίγουρα την παράσταση έκλεψε το μικρό τους σκυλάκι.

Όταν η Κέισι δεν μπορούσε να φωνάξει άλλο, έπεσε στο πάτωμα γεμάτη από χαρά που η φίλη της είχε γυρίσει.

Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο άντρας της Ρεμπέκα “Είναι καλά ο σκύλος;”

Τελικά, η Κέισι ήταν καλά αλλά αποφάσισαν να την πάνε στον κτηνίατρο για παν ενδεχόμενο.

Το βίντεο με την υποδοχή και την χαρά της Κέισι έγινε ανάρπαστο.

Η Ρεμπέκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν μια γιορτή προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και κατόπιν να χαλαρώσουν πηγαίνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, αντί για αυτό έπρεπε να διαλέξουν σε ποιο Μέσο θα έδιναν συνέντευξη για την αντίδραση του σκύλου τους αφού όλα τα Μέσα ήθελαν να τους πάρουν συνέντευξη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share