Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

11χρονος έπαιζε στην παραλία και βρήκε κάτι θαμμένο να κουνιέται στην άμμο...Όταν κατάλαβαν τι είναι, "έμειναν"!

Δεν θα το πιστεύετε!

20 Ιανουαρίου 2020 15:46
11χρονος έπαιζε στην παραλία και βρήκε κάτι θαμμένο να κουνιέται στην άμμο...Όταν κατάλαβαν τι είναι,

Το 11χρονο αγόρι έπαιζε στην άμμο ανέμελο όταν παρατήρησε κάτι περίεργο και τρομακτικό…Αυτό που βρήκε μέσα στην άμμο θαμμένο ξεπερνά κάθε φαντασία!

Ο Κόννορ Φίτζ-Τζέραλντ και μερικά άλλα παιδιά ήταν έξω και έπαιζαν στην αμμουδιά στο Μαρίνα Dunes. Έσκαβαν μικρές σπηλιές και τούνελ στην άμμο. Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι αυθόρμητες και γλυκές, όπως και αυτή του αγοριού όταν πάτησε ένα περιστέρι καταλάθος. Έτσι, θα σας συγκινήσει η αντίδραση του Κόννορ...

Ένα μικρό κοpιτσάκι, η 5χρονη Αλίσσα Μπόστικ, είχε θαφτεί ζωντανή! Το κοριτσάκι είχε σκάψει μια μικρή σπηλιά, αλλά κατέρρευσε και παγιδεύτηκε μέσα της για αρκετά λεπτά. Γρήγορα, το αγόρι άρχισε να σκάβει.

Η μικρή Αλίσσα είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις της και είχε γεμίσει άμμο στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Ο μικρός τράβηξε το άψυχο σώμα της έξω και άρχισε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Ευτυχώς κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Δεν υπήρχαν ενήλικες τριγύρω και ο μικρός ήξερε πως να παρέχει τις πρώτες βοήθειες, βλέποντας μόνο την τηλεοπτική εκπομπή NCIS!

«Είμαι ευτυχής που ήταν σε θέση να σκεφτεί αρχικά πως δεν υπάρχει κάποιος ενήλικας εκεί κοντά και ότι έπρεπε να κάνει κάτι από μόνος του«, είπε ο πατέρας του, Τιμ.

Όταν έφτασαν οι γονείς τους, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς είπαν πως αν δεν ήταν εκεί ο 11χρονος, η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν κρίσιμη ή ακόμα και θανατηφόρα.

Η Αλίσσα έχει αναρρώσει πλήρως και πάει πολύ καλά. Ο Κόννορ Φίτζ-Τζέραλντ αργότερα τιμήθηκε με το Εθνικό Ηρωικό Βραβείο Νεότητας από την αμερικανική Λεγεώνα.

Όταν ήταν 2 χρονών ο παππούς του τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο...48 χρόνια μετά συνέβη κάτι σοκαριστικό!

Σε ηλικία δύο ετών, ο Κιρκ στάλθηκε από τον παππού του και υιοθετήθηκε σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ. Μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι οι βιολογικοί του γονείς πέθαναν στον πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά η ζωή του επιφύλατται εκπλήξεις!

Μπορεί να έχουμε ακούσει τρομακτικές ιστορίες για τα ορφανοτροφεία, αλλά αυτή η ιστορία του Κιρκ, μας ανατριχιάζει πολύ περισσότερο και μας συγκινεί ταυτόχρονα.

Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Για 48 χρόνια, ο Κιρκ δεν είχε ιδέα ότι η βιολογική του μητέρα ήταν ακόμα ζωντανή. Η Τάι-Νγκα Θι Νίμπλετ, σε ηλικία 17 ετών έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Ο πατέρας της αποδοκίμασε την εγκυμοσύνη της: όχι μόνο δεν παντρεύτηκε, αλλά ο πατέρας του παιδιού ήταν Αμερικανός. Για εκείνον, αυτό ήταν απαράδεκτο γεγονός.

Αμέσως μετά τη γέννηση του εγγονού του, ο πατέρας της Τάι-Νγκα τον πήρε μακριά της. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ένας Αμερικανός στρατιώτης, μεταφέρθηκε σε άλλη στρατιωτική βάση και δεν έμαθε ποτέ για την εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι εντέλει έχασε κάθε επαφή.

Η Τάι-Νγκα πέρασε σχεδόν πέντε δεκαετίες ελπίζοντας να επανενωθεί με τον γιο της. Το 2015, έκανε εγγραφή σε μια ιστοσελίδα με βάση δεδομένων DNA με την ελπίδα ο γιος της να κάνει το ίδιο.

Στο μεταξύ, ο Κιρκ — τώρα παντρεμένος με παιδιά — ένιωθε απρόθυμος να κάνει μια διαδικτυακή έρευνα. Αλλά η σύζυγός του τον έπεισε να το δοκιμάσει.

Μέσα σε μερικές μέρες αφού υπέβαλλε το DNA του, ο Κιρκ έλαβε ένα email από μια γυναίκα που του ζητούσε να την καλέσει.

Αρχικά πίστευε ότι η γυναίκα έκανε λάθος. Παρακολουθήστε το συγκινητικό ρεπορτάζ που έκανε αφιέρωμα στην επανένωση μητέρας και γιου σχεδόν μετά από 50 χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share