Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αγόρασε έναν στάβλο. Αυτό που βρήκαν μέσα δεν το περίμενε κανείς!

Αδιανόητο!

17 Ιανουαρίου 2020 21:10
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αγόρασε έναν στάβλο. Αυτό που βρήκαν μέσα δεν το περίμενε κανείς!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη αφού συνταξιοδοτήθηκαν είπαν να προβούν σε μια αγορά και επένδυσαν σε έναν εγκαταλελειμμένο στάβλο. Αυτό που έγινε μετά όμως...

Το ζευγάρι μπόρεσε να αγοράσει το κτήριο σε πολύ χαμηλή τιμή, επειδή όπως είπαμε κανένας δεν το είχε ανοίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούσαν να φανταστούν όμως ότι στην πραγματικότητα αγόραζαν ένα γνήσιο κομμάτι ιστορίας. Την στιγμή που άνοιξαν την πόρτα έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα "παρατημένο" οίκημα μετατρέπεται σε θησαυρό, μην ξεχνάμε τον νεαρό που αγόρασε ένα σπήλαιο με μόλις 1€ και το μετέτρεψε σε πραγματικό παλάτι!

Ο στάβλος ήταν γεμάτος αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία ήταν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! BMW, Mercedes, Aston Martin – όλα ήταν εκεί. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα λέγεται ότι αξίζουν πάνω από 26 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να αναφέρουμε και κάτι ακόμα για αυτή την ιστορία. Μια άλλη εκδοχή που κυκλοφορεί στον διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτή, ο στάβλος άνηκε σε έναν παλιό έμπορο αυτοκινήτων που έβαζε όλα τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα που έπαιρνε μέσα σε αυτό το κτήριο. Όταν ο στάβλος γέμισε, σφράγισε τις πόρτες. Προφανώς, αυτή την ιστορία την είπε ο ίδιος ο έμπορος ανώνυμα. Παρά την ανωνυμία του όμως, πήρε μεγάλες διαστάσεις, κάτι που δεν του άρεσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ιστορία να αφαιρεθεί αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Επομένως, υπάρχουν δύο διαφορετικές ιστορίες και δεν ξέρουμε ποια είναι αλήθεια. Όποια και αν πιστέψτε, οι εικόνες παραμένουν πολύ εντυπωσιακές! Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Ένας παππούς βρήκε 95000 ευρώ σε χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Όταν μάθετε που τα βρήκε θα πάθετε σοκ!

Αυτός ο παππούς βρήκε 95000$ σε ένα χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Όταν μάθετε που τα βρήκε δεν θα το πιστεύετε!

Μερικοί ηλικιωμένοι είναι διαφορετικοί και γι’ αυτό οι ιστορίες τους έχουν την τιμητική τους εδώ, στο διαφορετικό…Όπως αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που έκλεισε σχεδόν 50 χρόνια ευτυχισμένου συζυγικού βίου. Βέβαια, αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους δεν είναι η επέτειος του γάμου τους, αλλά κάτι άλλο, πολύ πιο ανατρεπτικό στην ιστορία αυτού του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι πως μοιράζονταν τα πάντα, αλλά κάποτε η γιαγιά ζήτησε κάτι από τον σύζυγό της. Τον παρακάλεσε να μην κοιτάξει ποτέ μέσα σε εκείνο το παλιό κουτί παπουτσιών που έκρυβε στη ντουλάπα κι ο παππούς σεβάστηκε τη μικρή ιδιοτροπία της. “Γυναίκες”, θα είχε σκεφτεί σίγουρα…

Κάποτε η γιαγιά αρρώστησε και δεν της έμενε πολύς χρόνος ζωής, γι’ αυτό και του είπε να κοιτάξει επιτέλους μέσα στο κουτί. Ο παππούς πήγε σπίτι, το άνοιξε και βρήκε μέσα…95,οοο δολλάρια, καθώς και δυο πλεκτές, χειροποίητες κούκλες. Η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε στη σύζυγό του να μάθει τί ακριβώς του έκρυβε τόσα χρόνια!

“Πριν παντρευτούμε, η γιαγιά μου μου είχε πει πως το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου. Με συμβούλευσε αν σου θυμώσω ποτέ, να μην φωνάξω, να μην εξοργιστώ, μόνο να πλέξω μια κούκλα για να εκτονωθώ.”, του αποκάλυψε. Εκείνος κοίταξε τις δυο κούκλες και συγκινήθηκε. Ώστε, λοιπόν, μόνο δυο φορές είχε θυμώσει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια! “Και τα λεφτά; Πού βρέθηκαν;”, τη ρώτησε ξανά. “Τα λεφτά, καλέ μου, είναι από τις υπόλοιπες κούκλες που κατάφερα να πουλήσω!”, του απάντησε χαμογελώντας!

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Μια γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα μαγεικό κόλπο και εκείνος απάντησε καταφατικά. Λιγά δευτερόλεπτα αργότερα μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Δείτε επίσης: Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Το βίντεο δείχνει την γιαγιά Μαριέτα Σπένσερ Τικς και τον Τόμι Τικς στην κουζίνα του σπιτιού τους. Στον πάγκο είναι ένα ανοιχτό μπουκάλι νερό, ένα κέρμα και μια πετσέτα. Η γιαγιά, λέει στον σύζυγό της ότι είναι έτοιμη να του δείξει ένα τέχνασμα.

Στη συνέχεια τοποθετεί το μπουκάλι νερού πάνω από το κέρμα και καλύπτει το μπουκάλι με την πετσέτα, εξηγώντας κάθε βήμα στο σύζυγό της με λεπτομέρεια.

Ο Τόμι την ακούει με τρομερή συγκέντρωση, σαν να παρακολουθεί ένα θαύμα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που η γυναίκα του θα καταφέρει «να βάλει το κέρμα μέσα στο μπουκάλι».

Εκείνη, απομακρύνει την πετσέτα και κοιτά στο εσωτερικό του μπουκαλιού. «Αν κοιτάξεις στον πάτο θα δεις ότι το κέρμα μπήκε μέσα στο μπουκάλι», λέει η γιαγιά με σιγουριά.

Ο Τόμι κοιτά ανυπόμονα στο μπουκάλι για να σιγουρέψει το μαγικό κόλπο της συζύγου του, αλλά η γιαγιά συμπιέζει απότομα το μπουκάλι, στέλνοντας έναν πίδακα νερού στο πρόσωπο του συζύγου της.

Εκείνος τραβιέται πίσω σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα του ξεσπά αμέσως σε γέλια! Το ζευγάρι ουρλιάζει και γελάει ταυτόχρονα, ενώ η Μαριέτα κοιτά την κάμερα και δηλώνει πονηρά «πέτυχα!»

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα της γιαγιάς στο Facebook στις 2 Απριλίου, αμέσως είχε τρομερή απήχηση.
«Χαμογελούσα όλη την ώρα», είπε ένας σχολιαστής. «Θα θέλαμε αυτό το είδος ατόμου στη ζωή μας», είπε ένας άλλος.

Η Μαριέτα ανταποκρίθηκε στην πρωτόγνωρη φήμη της με μια ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι δεν φαντάστηκε ποτέ ότι το βίντεο θα έχει 6 εκατομμύρια προβολές. Σήμερα, το βίντεο έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές.

«Πήγαμε για ύπνο χθες το βράδυ και γελούσαμε με το αστείο βίντεό μας. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την απήχηση που είχε», λέει ο Τόμι . «Είμαι τόσο ευγνώμων για την σύζυγό μου. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και γελάμε με τον εαυτό μας πάρα πολύ. Την αγαπώ!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share