Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

94χρονη γιαγιά έπασχε από άνοια! Τότε η 38χρονη εγγονή της έκανε ότι πιο τραγικό περνάει από το μυαλό σας!

Απίστευτη πρόκληση!

17 Ιανουαρίου 2020 09:25
94χρονη γιαγιά έπασχε από άνοια! Τότε η 38χρονη εγγονή της έκανε ότι πιο τραγικό περνάει από το μυαλό σας!

Μια εγγονή έκλεψε σχεδόν 300.000 δολάρια από την γιαγιά της, η οποία έπασχε από άνοια, και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ρούχα σχεδιαστών, για να μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία και να χρηματοδοτεί τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

Η 38χρονη Έμιλυ, είχε μόλις 50 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, όταν της δόθηκε η διαχείριση της περιουσίας της 94χρονης γιαγιάς της, τον Απρίλιο του 2018.

Η μητέρα του πρώην μοντέλου, είχε φροντίσει να της αγοράσει ένα σπίτι στο Naseby, με σκοπό να απομακρυνθεί από την ζωή που έκανε στο Λονδίνο αλλά και να φροντίζει την γιαγιά της.

Μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες η Έμιλυ, που δούλεψε παλιότερα και ως σύμβουλος της Cara Delevingne, ξόδευε απίστευτα ποσά σε ταξίδια, ξενοδοχεία και αισθητικές επεμβάσεις.

Η μητέρα της κάποια στιγμή άρχισε να υποπτεύεται, καθώς η άνεργη κόρη της έκανε μια πολυτελή ζωή. Έτσι, τηλεφώνησε στην τράπεζα και αμέσως μετά στην αστυνομία.

Τα έγγραφα από την τράπεζα από τον λογαριασμό της γιαγιάς Ροζίνα, έδειξαν ότι η κοπέλα είχε κάνει μεταφορές ύψους $300.000 με τις αιτιολογίες «λογαριασμοί», «φροντίδα» και «αποταμίευση».

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι της τον Μάιο του 2019, βρήκαν πολυτελή προϊόντα, ρούχα υψηλής ραπτικής, παπούτσια, τσάντες και γυαλιά.

Επίσης, έδωσε 27.000 δολάρια στον πρώην της, Σαμ, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο με γιαγιά και εγγονή!

Μέχρι να γίνει η παρέμβαση της αστυνομίας, η εγγονή είχε «στραγγίξει» τον λογαριασμό της γιαγιάς, στον οποίο είχαν μείνει μόλις 7.000 δολάρια, όπως αναφέρθηκε στην δίκη. Η γιαγιά πέθανε πριν από λίγες ημέρες και δεν ήξερε τι ακριβώς σκάρωσε εις βάρος της η ίδια της η εγγονή.

Ο δικαστής την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης, 150 ώρες κοινωνικής εργασίας και την παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης.

86χρονη γιαγιά κληρονόμησε 1 εκατομμύριο! Λίγες μέρες μετά έκανε κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Μια γιαγιά από την Σερβία έδειξε παραδειγματική συμπεριφορά όταν κληρονόμησε 1 εκατομμύριο ευρώ. Η ιστορία και οι πράξεις της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Μαρίγια Ζλάτιτς ήταν πολύ φτωχή. Ζούσε σαν ερημίτης σε ένα μικρο χωριό της Σερβίας. Η ίδια ζούσε κατά κύριο λόγο χάρης τους γενναιόδωρους γείτονες της. Οι γείτονες την φρόντιζαν και την βοηθούσαν χωρίς να ζητούν ποτέ τίποτα σε αντάλλαγμα. Μια συγκινητική ιστορία ανάλογη με την 92χρονη γιαγιά που πήρε ένα πινέλο στα χέρια της!

Η ιστορία της ξεκινάει το 1956 όταν η ίδια κι ο σύζυγός της, ο Μομκίλο, μετακόμισαν από τη Σερβία στην Αυστραλία. Εκείνη ασχολούταν με τα οικιακά κι ο σύζυγός της ήταν ξυλουργός σε ένα εργοστάσιο. Η μητέρα της Μαρίγια αρρώστησε βαριά κι έτσι εκείνη αποφάσισε να γυρίσει πίσω στη Σερβία για να τη φροντίσει. Στην αρχή το ζευγάρι κρατούσε επαφές και έδειχναν όλα καλά μεταξύ τους. Όταν ομως η μητέρα της Μαρίγια πέθανε και η ίδια δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω στον σύζυγο της τότε το ζευγάρι χώρισε.

Η ίδια ζούσε για πολλά χρόνια μόνη της και συνταξιοδοτηθηκε. Η σύνταξη της ηταν το θλιβερό ποσό των 150 ευρό τον μήνα. Έτσι η ίδια δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ευτυχώς οι γείτονες της την βοηθούσαν και την είχαν σαν να είναι μέλος της οικογένειας τους.

Κάποτε η Μαρίγια είχε πληροφορηθεί ότι ο σύζυγός της είχε ξαναπαντρευτεί με μία άλλη γυναίκα. Λίγα χρόνια αργότερα πληροφορήθηκε και για το χαμό του. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν όταν την ενημέρωσαν πως ο αποθανών πρώην σύζυγός της, της είχε αφήσει κληρονομιά ένα αστρονομικό ποσό ύψους 1.200.000 ευρώ!

Αρχικά όλοι πίστευαν πως η ίδια θα αγοράσει ένα καινουριο πλουσιοπάροχο σπίτι και πως θα τους ξεχάσει όλους. Θα μπορούσε να έχει και μια οικιακή βοηθό για τις καθημερινές της ανάγκες. Η γριούλα ομως δεν είχε κάτι τετοιο στο μυαλό της.

Η ίδια είχε στο μυαλό της να δείξει την απέραντη ευγνωμοσύνη της απέναντι στους γείτονες και συγχωριανούς της. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δώσει όλα της τα χρήματα σε αυτούς τους ανθρώπους.

“Δεν χρειάζομαι χρήματα. Μου αρκεί να έχω ψωμί, νερό και ξύλα για το τζάκι, ώστε να μπορώ να έχω ζέστη το χειμώνα », δήλωσε η Μαρίγια. “Εκεί που σύντομα θα πάω, δε μου χρειάζονται χρήματα, οπότε τα έδωσα σε ανθρώπους που τα άξιζαν και τα είχαν ανάγκη. Αυτοί τα χρειάζονται περισσότερο από ‘μένα.”

Η αξία των ανθρώπινων σχέσεων είναι κάτι που δεν μπορεί να αγοραστεί με χρήματα. Αυτό η Μαρίγια το κατάλαβε και μέσα από τις πράξεις της αποφάσισε να κρατήσει σχέσεις με τους ανθρώπους που την βοήθησαν παρά να απομονωθεί με τον πλούτο που της ήρθε ουρανοκατέβατος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share