Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκυλάκι και τσιτάχ συναντιούνται για πρώτη φορά όταν ήταν μωρά! Σήμερα όμως...

Είναι αξιολάτρευτοι!

16 Ιανουαρίου 2020 18:08
Σκυλάκι και τσιτάχ συναντιούνται για πρώτη φορά όταν ήταν μωρά! Σήμερα όμως...

Ένας καλός φίλος μπορεί να κάνει την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, όπως έγινε και στην ιστορία του Ρούξα, ενός τσιτάχ στον ζωολογικό κήπο του San Diego και του κολλητού του, Ράινα, ενός σκύλου!

Ο Ρούξα ήταν το μόνο μικρό που γέννησε η μητέρα του και είναι αρκετά συνηθισμένο τα τσιτάχ να αφήνουν τα παιδιά τους όταν έχουν γεννήσει μόνο ένα, όπως έκανε και η μητέρα του. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου όμως δεν θα τον άφηνε να πεθάνει και ήξεραν πως χρειαζόταν ένα ‘αδερφάκι’, οπότε του γνώρισαν τον Ράινα. Οι σκύλοι είναι συντροφιά για πολλούς, και ακόμα και όταν περιπλανιούνται, όπως αυτός ο σκύλος, βρίσκουν ευκαιρία για αυτούς που αγαπάνε!

Από όταν τους έβαλαν μαζί, είναι αχώριστοι και οι εικόνες που ακολουθούν το αποδεικνύουν.

Τους άφησαν να ζουν μαζί – πράγματι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που έβαλαν αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά ζώα μαζί εξαρχής.

Μετά, οι άνθρωποι που φρόντιζαν αυτό το ασυνήθιστο ζευγάρι, είδαν κάτι σοκαριστικό: ο Ρούξα είχε μία γενετική διαταραχή που λέγεται χονδροδυσπλασία, μία ασθένεια που έκανε τα πόδια του να έχουν κλίση προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τρέξει σωστά.

Αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να χειρουργηθεί και στα δυο του μπροστινά πόδια και θα χρειαζόταν την στοργή του Ράινα περισσότερο από ποτέ.

Φοβόντουσαν πως θα έπρεπε να τους χωρίσουν μετά την επέμβαση αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Ο Ράινα ήταν πολύ ευγενικός με τον Ρούξα και αποφάσισαν να τους αφήσουν μαζί.

Μόλις τα πόδια του Ρούξα είχαν γίνει καλά, βρήκαν τους παλιούς εαυτούς τους και ήταν και πάλι γεμάτοι ενέργεια. Πήγαιναν μαζί βόλτες έτσι ώστε το τσιτάχ να δυναμώσει και να αποκτήσει αντοχή.

Η σχέση τους συνέχισε να δυναμώνει και το προσωπικό ήξερε πως σε ένα μεγάλο ποσοστό, η επιτυχία της ανάρρωσης οφειλόταν και στον δεσμό που είχε με τον Ράινα. Τελικά, ήλπιζαν πως ο Ρούξα θα μπορούσε να τρέχει κανονικά.

Μία μέρα, αποφάσισαν να τους μετρήσουν ενώ έτρεχαν. Ο Ρούξα έπιασε περίπου 70-75 μίλια την ώρα, αρκετά τυπικό για το είδος του.

Ο Ράινα δεν μπορούσε να τον φτάσει αλλά έτρεχε αρκετά γρήγορα για σκύλος.

Αυτός ο σκύλος νύσταζε και πήγε στο κρεβάτι του όταν...αντίκρισε μια γάτα να του έχει πάρει την θέση. Θα σας φτιάξει την μέρα!

Ένας σκύλος φαίνεται να είχε νυστάξει και ήθελε να την "πέσει" για λίγο. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, μιας και στην θέση του καθόταν μια γάτα. Η συνέχεια θα σας κάνει να κλάψετε στα γέλια!

Οι γάτες ξέρουν πότε έχουν βρει το τέλειο μέρος για να αράξουν ή να κοιμηθούν και αυτή η γάτα δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα, μπορούν να γίνουν drama queens, όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Η γάτα αυτή όμως, έχοντας βρει ένα καλό μέρος για να κοιμηθεί, η γάτα πρόσεξε ότι ο σκύλος άρχισε να ζηλεύει το μέρος που βρήκε.

Μόνο που αυτό το μέρος είναι το κρεβατάκι του σκύλου που η γάτα έκανε κατάληψη! Δείτε την αντίδραση του σκύλου που προσπαθεί να πάρει το κρεβατάκι του πίσω.

Αυτή η γάτα ξέρει ακριβώς τι κάνει και είναι ξεκαρδιστικό!

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το δοχείο της τροφή του. Αυτό που είδε την άφησε άφωνη!

Μια ιδιοκτήτρια έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος της, με το δοχείο της σκυλοτροφής του. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει άφωνους.

Μετά το αφεντικό, που έβαλε κάμερα για να δείξει τι έκανε ο σκύλος του κάθε πρωί, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία αγόρασε δοχείο σκυλοτροφής, πιστεύοντας πως με αυτό ο σκύλος της θα τρώει λιγότερο.

Έτσι, έβαλε κάμερα για να δει αν τελικά το δοχείο αυτό ανοίγει εύκολα. Ελπίζουμε να υπάρχει εγγύηση γι’ αυτό τον ισχυρισμό, γιατί η ιδιοκτήτης σίγουρα θα το επιστρέψει!

Είναι ξεκαρδιστικό πως τελικά αυτός ο σκύλος καταφέρνει με λίγη προσπάθεια να ξεκλειδώσει το δοχείο σε λιγότερο από ένα λεπτό! Δείτε το βίντεο από την κρυφή κάμερα:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share