Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα βγήκε στην αυλή της και βρήκε αυτό το αυγό! Έπαθε σοκ μόλις έμαθε τι είναι! (Video)

Ανατριχιαστικό!

14 Ιανουαρίου 2020 19:03
Γυναίκα βγήκε στην αυλή της και βρήκε αυτό το αυγό! Έπαθε σοκ μόλις έμαθε τι είναι! (Video)

Μια γυναίκα βρήκε αυτό το αυγό στην πίσω αυλή του σπιτιού της και κατέγραψε την εξέλιξη του. Δείτε τι γίνετε όταν έναν άνδρας έβαλε ένα αυγό σε ένα ποτήρι με ξύδι! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Αυτό το απίστευτο «πράγμα» που βγήκε από μέσα, μοιάζει με πολύχρωμο χταπόδι, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για τον τρομακτικό και επικίνδυνο μύκητα στον κόσμο.

Το «δάχτυλο του διαβόλου» (Clathrus archeri) είναι ένα περίεργο είδος μανιταριού που πράγματι ίσως μοιάζει λίγο εξωγήινο. Πρόκειται μάλιστα για έναν μύκητα που συναντάται σε δάση στη Βρετανία.

Τα «δάχτυλα του Διαβόλου» εκκολάπτονται μέσα σε ένα αυγό, που μοιάζει με σάκο και η διαδικασία επώασής τους είναι ταυτόχρονα συναρπαστική, αλλά και ανατριχιαστική. Πολλοί βέβαια εξακολουθούσαν να λένε ότι είναι... εξωπραγματικά κι όχι φυσιολογικά.

Το μανιτάρι παράγει μια κολλώδη, καφέ ουσία η οποία προσελκύει τις μύγες οι οποίες με τη σειρά τους εξαπλώνουν τους «σπόρους» του σε άλλα μέρη. Σύμφωνα με το Kew Royal Botanic Gardens, το μανιτάρι είναι πιο συχνό στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά έχει βρεθεί κι αλλού όλα αυτά τα χρόνια. Βρέθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία στο Penzance στην Κορνουάλη και αργότερα σε περιοχές του Sussex. Από τότε έχει ανακαλυφθεί στο Bedfordshire, στο Hampshire, στο Kent, στο Suffolk, στο Surrey και στα Νησιά Τσάνελ.

Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φυτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση.

Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει ένα ακόμη μυστικό για τις ντοματίες σας, για να αυξήσουν και το ύψος αλλά και την παραγωγικότητά τους.

Θα χρειάστείτε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share