Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα δακρύσετε: Αυτό το λιοντάρι το κρατούσαν φυλακισμένο καιρό και τον φώναζαν «Τυφλό» σήμερα η τύχη του έδωσε το καλύτερο δώρο!

Συγκινητικό!

11 Ιανουαρίου 2020 08:31
Θα δακρύσετε:  Αυτό το λιοντάρι το κρατούσαν φυλακισμένο καιρό και τον φώναζαν «Τυφλό» σήμερα η τύχη του έδωσε το καλύτερο δώρο!

Ο Joseph είναι ένα λιοντάρι που αιχμαλωτίστηκε στην Αφρική και μεταφέρθηκε στο Περού, όπου έμεινε παγιδευμένος σε ένα μικρό κλουβί και τον ανάγκασαν να δίνει παραστάσεις μαζί με τα άλλα ζώα του τσίρκου. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Σε μεγάλη ηλικία εμφάνισε καταρράκτη, αλλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να του παράσχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που θα μπορούσε να έχει σώσει το μάτι του από την τύφλωση

Μετά από μία ολόκληρη ζωή αιχμαλωσίας και εκμετάλλευσης, ο Joseph και άλλα 32 λιοντάρια κατάφεραν να ξεφύγουν από τις παράνομες αυτές επιχειρήσεις με έδρα το Περού και την Κολομβία και τώρα θα μεταφερθούν σε καταφύγιο στη Νότιο Αφρική.

Τα περισσότερα από αυτά τα ζώα βρέθηκαν με τα δόντια και τα νύχια τους σπασμένα ή ξεριζωμένα για να μην επιτεθούν στους τυράννους τους και επίσης ήταν φανερά υποσιτισμένα.

Οι κτηνίατροι του Animal Defenders International έπρεπε να περάσουν αμέτρητρες ώρες χειρουργώντας τα κακόμοιρα ζώα για να τα ανακουφίσουν. Μετά την ιστορία των λιονταριών που έδωσαν μάχη σήμερα σας έχουμε ένα πιο... γλυκό βίντεο με λιονταράκια!

Ο οργανισμός Animal Defenders International (ADI) έσωσε τον Joseph από τον ζωολογικό κήπο της Λίμας στο Περού, όπου είχε καταλήξει με άλλα 3 λιοντάρια όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο τσίρκο που κρατούνταν αιχμάλωτα.

Χτυπημένος, μελανιασμένος και με πολλά δόντια να του λείπουν, δεν είχε καν όνομα… Όλοι τον αποκαλούσαν απλά «τυφλό».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
Τα μεγάλα αιλουροειδή διασώθηκαν ως μέρος της επιχείρησης «Spirit of Freedom» που διήρκεσε έναν ολόκληρο μήνα, μία περίοδος κατά την οποία η ADI εισέβαλε σε αναρίθμητα παράνομα τσίρκα στο Περού και την Κολομβία.

Στο καταφύγιο που βρίσκεται στη Λίμα, η λέαινα Kiara (δεξιά) κατάφερε επιτέλους να βρεθεί κοντά στα μικρά της, Scarc και Mahla.

Ο Cusco απολαμβάνει επιτέλους έναν καλό υπνάκο λίγο πριν μεταφερθούν στη Νότιο Αφρική

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Αυτή είναι η στιγμή που τρομοκρατημένοι τουρίστες βλέπουν λιοντάρια να τρώνε τα ελαστικά του οχήματός τους ενώ κάνουν σαφάρι στην Τανζανία. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Φωτογραφίες από το Εθνικό πάρκο Serengeti δείχνουν πεινασμένα λιοντάρια να ροκανίζουν τις ρόδες από το φορτηγό κατά τη διάρκεια μίας ώρας ταξίδι.

Παραθεριστές φαίνονται να φοβούνται καθώς τα ζώα διαλύουν τα πάντα στο διάβα τους και προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Οι δραματικές εικόνες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τον οδηγό σαφάρι Emmanuel Bayo, από την Arusha της Τανζανίας.

Είπε: «Ήταν πολύ τρομακτικό – τα λιοντάρια στο πάρκο είναι πολύ πεινασμένα γιατί δεν έχουν φάει για αρκετό καιρό.»

Το αμάξι περνούσε γεμάτο ανθρώπους και τα λιοντάρια μύρισαν τους ανθρώπους.

Μετά προσπαθούσαν επί μία ώρα να μπούνε μέσα. Κατέστρεψαν τα λάστιχα και προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια – παρόλο που ήταν από ενισχυμένο τζάμι. Άμα δεν ήταν έτσι τα τζάμια θα ήταν καταστροφικό.

Ήταν τρομακτικό αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα – πιστεύω όλοι πρέπει να έρθουν για σαφάρι για να ζήσουν κάτι τόσο έντονο.’

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share