Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Η μύτη του μεγάλωνε συνεχώς, είχε γίνει σαν καρύδι και έκλαιγε από τον πόνο...Αυτό που βρήκαν μέσα σοκάρει!

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Ιανουαρίου 2020 11:23
Η μύτη του μεγάλωνε συνεχώς, είχε γίνει σαν καρύδι και έκλαιγε από τον πόνο...Αυτό που βρήκαν μέσα σοκάρει!

Αυτό το μικρό γατάκι από τη Nebraska των ΗΠΑ, είχε μία πολύ πρησμένη μύτη και ο κτηνίατρος, Δρ. Φάριγκτον, έπρεπε να αφαιρέσει ένα παράσιτο από μέσα της. Αυτό που βρήκε δεν το περίμενε κανείς στην μύτη της γάτας!

Μπορεί να συμβούν τέτοια παρόμοια συμβάντα και σε ανθρώπους, όπως σε αυτή την γυναίκα που η μύτη της ολοένα και μεγάλωνε, αν και τις περισσότερες φορές οφείλονται σε κάποια ασθένεια ή ανωμαλία. Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη όμως σε αυτό το γατάκι...

Προσοχή – σκληρές εικόνες!

Αυτό προκλήθηκε από μία μύγα που ονομάζεται Cuterebra, η οποία παρασιτεί σε θηλαστικά που περνούν χρόνο έξω. Αυτή η προνύμφη πρέπει να μπήκε στο σώμα της γάτας από κάποια πληγή.

γατάκι με εγχείρηση

Ευτυχώς, το έντομο αφαιρέθηκε πάνω στην ώρα, πριν γίνει περισσότερη ζημιά. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, το γατάκι είναι μία χαρά στην υγεία του:

Αυτή είναι η τσιγκούνα γάτα: Δεν αφήνει κανέναν να...

Έχετε δει την τσιγκούνα γάτα; Κι όμως υπάρχει και δεν φαντάζεστε τι δεν αφήνει κανέναν να της πάρει...

Συγκεκριμένα, η γάτα της φωτογραφίας, είναι... φιλοχρήματη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το γατάκι αγκαλιάζει χαρτονομίσματα και βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθήσει να της τα πάρει.

Ένας άνδρας μετρούσε κάποια χαρτονομίσματα και κέρματα όταν εκείνη του τα άρπαξε και κυριολεκτικά τα αγκάλιασε.

Ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων προσπαθούσε να της πάρει τα χαρτονομίσματα. Κι όσο προσπαθούσε τόσο εκείνη αντιδρούσε και έσφιγγε περισσότερο τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια καλύτερα να είναι τσιγκούνα η γάτα παρά να είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γάτα στον κόσμο!

Αδιανόητο! Ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα εξαιτίας μια γάτας και βρήκε τον έρωτα της ζωής του!

Έχουμε ακούσει πάρα πολλές περίεργες και συγκινητικές ιστορίες για το πως γνωρίστηκε ένα ζευγάρι, πως ερωτεύτηκε ή ακόμη και πως παντρεύτηκε. Η παρακάτω ιστορία όμως, δεν έχει προηγούμενο, μιας και είναι άκρως πρωτότυπη και αρκετά περίεργη θα μπορούσαμε να πούμε.

Ένας 28χρονος λοιπόν άνδρας από το Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο, μια διαδρομή περίπου 4.000 χιλιομέτρων όταν μια 25χρονη του έκανε ένα κοπλιμέντο σε μια ομάδα στο Facebook για τη γάτα του.

Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είναι άτομα που έχουν αδυναμία στις γάτες ανεξαρτήτως αν και οι ίδιοι έχουν μια για κατοικίδιο. Ωστόσο, μια ακόμη ιστορία έγινε γνωστή μέσω αυτής της σελίδας που αφορά μια γάτα η οποία επιτίθεται αποκλειστικά σε άντρες. Ο Άνταμ και η Άννα λοιπόν μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή και κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση.

ζευγάρι γάτα

Χαρακτηριστικά η Άννα δήλωσε: " Μόλις είχα γίνει μέλος της ομάδας και αμέσως παρατήρησα τον Άνταμ, έτσι του έκανα ένα σχόλιο για να του πω πόσο χαριτωμένος είναι εκείνος αλλά και η γάτα του."

Μετά το σχόλιο της Άννας ο Άνταμ έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα όπου ήταν και η πρώτη τους επικοινωνία ανακαλύπτοντας σταδιακά πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως το ίδιο γούστο στη μουσική.

Το ζευγάρι μετά από μήνες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει το μεγάλο βήμα της συνάντησης κι έτσι ο Άνταμ έκανε αυτό το ταξίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά κοντά στην αγαπημένη του, αλλά και τη γάτα της!

γάτα Άνταμ

Η Άννα δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε κάποιον μέσω μιας τυπικής ομάδας στο Facebook πόσο μάλλον πως θα κατέληγε σε μια σχέση εξ αποστάσεως!

Ωστόσο, πολλοί χρήστες της ίδιας σελίδας έμαθαν για την ιστορία του ζευγαριού και ελπίζουν πως ίσως κι εκείνοι να έχουν μια παρόμοια εμπειρία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share