Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κυνηγός σκότωσε μια σπάνια καμηλοπάρδαλη - Αυτό που έκανε στη συνέχεια θα σας εξοργίσει!

Σοκαριστικό!

9 Ιανουαρίου 2020 08:12
Κυνηγός σκότωσε μια σπάνια καμηλοπάρδαλη  - Αυτό που έκανε στη συνέχεια θα σας εξοργίσει!

Κυνηγός σκότωσε μια σπάνια καμηλοπάρδαλη - Αυτό που έκανε στη συνέχεια θα σας εξοργήσει!

Μια γυναίκα κυνηγός από την Αμερική προκάλεσε δημόσια κατακραυγή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της που την δείχνουν τα ποζάρει δίπλα στο πτώμα μιας σπάνιας μαύρης καμηλοπάρδαλης που είχε σκοτώσει. Η ίδια το είχε χαρακτηρίσει ως «όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα.» Στο σημείο αυτό δείτε αυτή την καμηλοπάδαλη που είναι έτοιμη να γεννήσει...Αυτό που τραβάει η κάμερα όμως θα σας σοκάρει!

Η Τες Τόμσον Τάλλεϊ δημοσίευσε τις φωτογραφίες με την ίδια και την νεκρή καμηλοπάρδαλη στον λογαριασμό της στο Facebook μετά από ένα ταξίδι για κυνήγι στην νότια Αφρική πριν από έναν χρόνο.

«Το κυνήγι-όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα σήμερα. Εντόπισα αυτή την σπάνια και μαύρη καμηλοπάρδαλη και την παρακολούθησα για λίγο», έγραψε η 37χρονη πάνω από τις φωτογραφίες της.

«Ήταν πάνω από 1.820 κιλά και είμαι ευλογημένη που μπόρεσα να πάρω 900 κιλά κρέατος από αυτόν», πρόσθεσε

Η 37χρονη δέχθηκε απειλές για την ζωή της μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών.

Ωστόσο, η Τες υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι η καμηλοπάρδαλη ήταν αρκετά μεγάλη αφού ήταν 18 ετών.

Οι φωτογραφίες της είχαν περάσει απαρατήρητες μέχρι την στιγμή που τις έκανε κοινοποίηση το δίκτυο Africa Digest.

Μετά από αυτό η 37χρονη έκανε τον λογαριασμό της στο Facebook ιδιωτικό.

Το Facebook της Τες είναι γεμάτο με φωτογραφίες από πολλά σκοτωμένα ζώα.

Η 37χρονη μαζί με ένα καγκουρό που πιστεύεται ότι έχει κυνηγήσει και σκοτώσει.

Λέαινα τα "χώνει" σε λιοντάρι και εκείνο...αντιδρά με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Θα μείνετε άφωνοι!

Το λιοντάρι μπορεί να λέγεται ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί σε καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Με έναν φωτογραφικό φακό μπορείς να καταγράψεις τρομερές στιγμές από την άγρια ζωή, και όχι μόνο στην ζούγκλα. Μια από αυτές είναι όταν λιοντάρι που ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, Τζόρτζ Χάρτ, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.”

“Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος. Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

“Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στην κουζίνα. Τότε είδε τον άντρα της να κάνει κάτι... απίστευτο!

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δι

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share