Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Σοκ!

9 Ιανουαρίου 2020 07:57
Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Αυτή είναι η στιγμή που τρομοκρατημένοι τουρίστες βλέπουν λιοντάρια να τρώνε τα ελαστικά του οχήματός τους ενώ κάνουν σαφάρι στην Τανζανία. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Φωτογραφίες από το Εθνικό πάρκο Serengeti δείχνουν πεινασμένα λιοντάρια να ροκανίζουν τις ρόδες από το φορτηγό κατά τη διάρκεια μίας ώρας ταξίδι.

Παραθεριστές φαίνονται να φοβούνται καθώς τα ζώα διαλύουν τα πάντα στο διάβα τους και προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Οι δραματικές εικόνες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τον οδηγό σαφάρι Emmanuel Bayo, από την Arusha της Τανζανίας.

Είπε: «Ήταν πολύ τρομακτικό – τα λιοντάρια στο πάρκο είναι πολύ πεινασμένα γιατί δεν έχουν φάει για αρκετό καιρό.»

Το αμάξι περνούσε γεμάτο ανθρώπους και τα λιοντάρια μύρισαν τους ανθρώπους.

Μετά προσπαθούσαν επί μία ώρα να μπούνε μέσα. Κατέστρεψαν τα λάστιχα και προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια – παρόλο που ήταν από ενισχυμένο τζάμι. Άμα δεν ήταν έτσι τα τζάμια θα ήταν καταστροφικό.

Ήταν τρομακτικό αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα – πιστεύω όλοι πρέπει να έρθουν για σαφάρι για να ζήσουν κάτι τόσο έντονο.’

Έβαλαν κρυφή κάμερα για να ελέγξουν το λιοντάρι. Αυτό που είδαν μετά τους άφησε άφωνους!

Τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα για να δουν τι κάνουν τα λιοντάρια, όταν είναι μόνα τους! Μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα μείνετε άφωνοι.

Αφού κάποιοι έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν ένα σπάνιο λιοντάρι, κάποιοι άλλοι τοποθέτησαν κάμερα καμουφλαρισμένη σε γρασίδι για να δουν τις φάτσες των ζώων.

Σε μια εκπληκτική φωτογραφία, ένας περίεργο νεαρό λιοντάρι σηκώνει το πόδι του, δεδομένου ότι ελέγχει την κάμερα, ενώ το υπόλοιπο της υπερηφάνειας ξαπλώσετε στον ήλιο του μεσημεριού.

Το αφρικανικό λιοντάρι κοιτάζει επίμονα στο φακό σχεδόν σαν να προσπαθεί να πάρει μια selfie.

Λέαινα τα "χώνει" σε λιοντάρι και εκείνο...αντιδρά με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Θα μείνετε άφωνοι!

Το λιοντάρι μπορεί να λέγεται ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί σε καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Με έναν φωτογραφικό φακό μπορείς να καταγράψεις τρομερές στιγμές από την άγρια ζωή, και όχι μόνο στην ζούγκλα. Μια από αυτές είναι όταν λιοντάρι που ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, Τζόρτζ Χάρτ, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.”

“Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος. Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

“Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share