Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Παίρνει ένα ταμπόν και το βάζει στη μύτη της! Ο λόγος; πανέξυπνος!

Απίστευτο!

8 Ιανουαρίου 2020 15:03
Παίρνει ένα ταμπόν και το βάζει στη μύτη της! Ο λόγος; πανέξυπνος!

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι παρακάτω συμβουλές είναι απευθείας από νοσοκόμες με πολύχρονη εμπειρία, που και οι ίδιες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε θέματα υγείας, αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμες και σε απλά, καθημερινά προβλήματα! Επίσης σε αυτό το σημείο δείτε και αυτό το κόλπο με το τηλεκοντρόλ και μία βίδα!

Μην ξεχάσετε και το βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου

1. Απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές με φεσκοκομμένο καφέ

2. Απομακρύνετε τους δύσκολους λεκέδες με οξιζενέ

3. Σταματήστε την αιμορραγία με ταμπόν και σερβιετάκι

Αν ματώνει η μύτη σας, αρπάξτε ένα ταμπόν, κόψτε το στη μέση και βάλτε το μαλακά στη μύτη σας (μη το σπρώξετε πολύ βαθιά!). Παρόμοια, για ανοιχτές πληγές χρησιμοποιήστε ένα σερβιετάκι.

4. Μπλοκάρετε την οσμή σας με VICKS

Ακόμη και η οδοντόκρεμα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα κάτω από τη μύτη σας ή πάνω στην προστατευτική μάσκα.

5. Για δύσκολους λεκέδες που έχουν στεγνώσει – όπως αίμα ή μπογιά – απλώστε πάνω τους λιπαντικό τζελ και τρίψτε απαλά

6. Αν θέλετε να ηρεμήσετε κάποιον, βάλτε τον να διπλώσει πετσέτες (ή ρούχα, δεν έχει σημασία)!

7. Αντικαταστήστε το αλάτι με λεμόνι

8. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας με οινόπνευμα για εντριβές

9. Για μικρά κοψίματα, χρησιμοποιήστε κόλλα στιγμής

Προφανώς αν το τραύμα είναι πιο σοβαρό, πρέπει αμέσως να επισκεφθείτε έναν γιατρό!

10. Αν έχετε κολλώδεις ουσίες στα χέρια σας, δοκιμάστε να απλώσετε λίγο αφρό ξυρίσματος πριν αρχίσετε να τρίβεστε σαν μανιακοί και απομακρύνετε με μαντηλάκια

Και πολλά ακόμη στο βίντεο που ακολουθεί:

Όταν πέσει χλωρίνη στα ρούχα σας μην τα πετάξετε! Δείτε ο θαυματουργό κόλπο που γίνονται σαν καινούργια!

Όταν πέσει χλωρίνη στα ρούχα σας μην τα πετάξετε! Δείτε ο θαυματουργό κόλπο που γίνονται σαν καινούργια!

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείτε να βγάλετε κανέναν λεκέ από χλωρίνη. Η χλωρίνη αφαιρεί το χρώμα από το ύφασμα και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε καμία περίπτωση ειδικά αν έχει περάσει έστω και λίγη ώρα από τη στιγμή που έγινε ο λεκές. 4+1 πράγματα που δεν επιτρέπεται να καθαρίζετε με την χλωρίνη!

Αν ο λεκές είναι πολύ πρόσφατος μπορείτε να τον αφαιρέσετε με ξίδι ή με οινόπνευμα. Με το που θα πέσει έστω και μία σταγόνα χλωρίνης στο ρούχο σας σπεύστε να ρίξετε πάνω στο λεκέ οινόπνευμα.

Αφήστε το να δράσει για 15-20 λεπτά και έπειτα πλύντε το ρούχο σας κανονικά. To ίδιο ακριβώς μπορείτε να κάνετε και με το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο ξίδι στο λεκέ και αφήστε το να δράσει για περίπου μισή ώρα. Κατά πάσα πιθανότητα ο λεκές σας θα φύγει.

Αν, όμως, τα ρούχα σας έχουν λεκιαστεί και ο λεκές έχει στεγνώσει τότε ή θα πετάξετε το ρούχο ή θα το φοράτε μέσα στο σπίτι όπως είναι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να σώσετε την κατάσταση. Έπεσε χλωρίνη στα παπούτσια σας; Δείτε πως θα τα σώσετε!

Βάψτε το

Βρείτε ένα χρώμα για υφάσματα που είναι κατά προσέγγιση το αρχικό και βάψτε όλο το ρούχο σας με το καινούργιο χρώμα.

Βάλτε σε όλο χλωρίνη

Δοκιμάστε να βάλετε σε όλο το ρούχο σας χλωρίνη και ό,τι προκύψει. Για να το κάνετε βάλτε σε μία λεκάνη το ρούχο σας με μικρή ποσότητα χλωρίνης. Αφήστε το για λίγο και έπειτα πλύντε το ρούχο σας κανονικά. Πού ξέρετε… μπορεί να σας αρέσει το αποτέλεσμα.

undefined

Βάψτε τον λεκέ με ανεξίτηλο μαρκαδόρο

Αν το ρούχο σας είναι σκουρόχρωμο (μπλε ή μαύρο) και ο λεκές είναι πολύ μικρός τότε μπορείτε να τον βάψετε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.Ίσως χρειαστεί, όμως, να τον ξαναβάψετε μετά το πλύσιμο του ρούχου γιατί ο μαρκαδόρος μπορεί να ξεβάψει.

Βάλτε του κάποιο μπάλωμα

Αν ο λεκές σαν είναι σε κάποιο παντελόνι (κυρίως τζιν) μπορείτε να βάλετε ένα μικρό μπάλωμα στο σημείο. Αν το κάνετε σωστά όλοι θα νομίζουν ότι το μπάλωμα είναι σχέδιο του ίδιου του ρούχου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share