Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μια γιαγιά σταματάει σε μια πλατειά και κοιτάει κατάματα έναν νέο...Ένα λεπτό αργότερα συνέβη κάτι αδιανόητο!

Δεν θα το πιστεύετε!

8 Ιανουαρίου 2020 07:46
Μια γιαγιά σταματάει σε μια πλατειά και κοιτάει κατάματα έναν νέο...Ένα λεπτό αργότερα συνέβη κάτι αδιανόητο!

Μια γιαγιά σταμάτησε μπροστά από έναν νεαρό που τραγουδούσε σε μια κεντρική πλατεία...λίγα λεπτά αργότερα έγινε κάτι που κανείς δεν περίμενε!

Ο Power Beat έκανε την εμφάνιση του, μια μέρα στους δρόμους των Βρυξελλών, όταν έτυχε να περνάει από μπροστά του μια γιαγιά με το σκύλο της.

Πιστεύαμε ότι θα συνεχίσει το δρόμο της, όμως πόσο λάθος κάναμε…

Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιες χορευτικές φιγούρες από μια γυναίκα της ηλικίας της! Πραγματικά τα δίνει όλα. Οι γιαγιάδες έχουν τρομερή δύναμη ψυχής και αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να είσαι νέος για να χορέψεις, κάτι που έκανε και αυτή η γιαγιά με το Πι σε μια πίστα χορού!

Και το highlight είναι η έκφραση του σκύλου της. Θα λιώσετε!

Ανακοίνωσαν σε αυτή τη γιαγιά λίγο πριν γίνει 100 χρονών ότι...Δεν πίστευε στα αυτιά της!

Η 99χρονη αυτή γιαγιά έλαβε μια επιστολή από το νοσοκομείο του Portsmouth, στη Βρετανία, που την άφησε άφωνη...

Η Ντόρις Άιλινγκ ενημερωνόταν ότι είναι έγκυος και της ζητούσαν να τους επισκεφθεί άμεσα με ένα δείγμα ούρων, για να υποβληθεί σε προγεννητικό έλεγχο! Έχουμε ακούσει και άλλες φορές να γεννάει η γιαγιά της οικογένειας, σαν παρένθετη μητέρα βέβαια, και όχι στην ηλικία των 99!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που θα γίνει εκατό ετών τον προσεχή Νοέμβριο, δήλωσε ότι εδώ και 70 χρόνια δεν έχει μείνει έγκυος, ενώ ένα από τα τρία παιδιά της, ο 76χρονος συνταξιούχος Μπράιαν, δήλωσε ότι η μητέρα του, καθώς και όλη η οικογένεια, γέλασε πολύ με την επιστολή του νοσοκομείου.

Η Ντόρις Άιλινγκ δήλωσε στην εφημερίδα ότι της έκανε εντύπωση που στην επιστολή η ημερομηνία της γέννησής της ήταν η σωστή, ενώ παράλληλα το νοσοκομείο την ειδοποιούσε ότι μπορούσε να αναβάλει τον προγεννητικό έλεγχο μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Και μπορεί η 99χρονη, μητέρα τριών παιδιών (όλοι συνταξιούχοι) και γιαγιά 20 εγγονιών, να γέλασε με την γκάφα του νοσοκομείου, ο εκπρόσωπός του όμως προσπάθησε να συμμαζέψει το λάθος με μια δήλωση, που ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σπάνιο διοικητικό λάθος και έχουμε ήδη ζητήσει συγγνώμη για όποια ανησυχία μπορεί αυτό να προκάλεσε«.

Γιαγιάδες 70 ετών ήθελαν να γιορτάσουν την φιλία τους. Αυτό που έκαναν ξεπερνά κάθε λογική!

Μετά τις δύο γιαγιάδες που γιόρτασαν τα 100 γενέθλια τους, τώρα διαβάσαμε για δύο 70χρονες γιαγιάδες, οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν κάτι απίστευτο για να γιορτάσουν την φιλία τους.

Τι έκαναν λοιπόν; Πήγαν και "χτύπησαν" ένα τατουάζ! Ναι, καλά διαβάσατε!

Συγκεκριμένα, δύο φίλες από την Βραζιλία, αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ, για να μην σβηστούν ποτέ οι αναμνήσεις τους. Έκαναν ταιριαστά τατουάζ, δύο χαμογελαστές μπύρες που κρατιούνται από τα χέρια.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από τον εγγονό της μίας γυναίκας. Πρόσθεσε ότι το σχέδιο που επέλεξαν συμβολίζει τα πράγματα που αγαπούν και οι δύο: μια καλή παρέα και μια κούπα γεμάτη με μπύρα – μαζί με όλα τα άλλα υπέροχα πράγματα όπως η υποστήριξη και η ευτυχία που φέρνει η φιλία.

Πολλοί συγκινήθηκαν από αυτή την ιστορία, καθώς όπως είπαμε και προηγουμένως, δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί μια φιλία για τόσα πολλά χρόνια.

Αυτές οι γιαγιάδες δοκιμάζουν για πρώτη φορά ουίσκι με κανέλα! Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε πλάκα!

Το ουίσκι Fireball είναι ένα ποτό που είναι πολύ γνωστό στους νέους, αλλά όχι σε αυτές τις γιαγιάδες. Έχει έντονη γεύση κανέλας, και είναι εκπληκτικά γλυκό σε σχέση με άλλα ουίσκι, και γενικά, με τα άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το κανάλι στο YouTube με το όνομα Obsev διεξήγαγε πρόσφατα ένα πείραμα όπου καταγράφτηκαν τέσσερις εύθυμες, πολύ πρόσχαρες γιαγιάδες που δοκιμάζουν σφηνάκια Fireball για πρώτη φορά. Οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές, όπως κάνουν τα μωρά όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά λεμόνι!

Αυτές οι γιαγιάδες συνήθιζαν να πίνουν αλκοόλ στα νιάτα τους. Μια γιαγιά παραδέχεται, “Παλιότερα, συνήθιζα να πίνω ένα ποτηράκι κρασί κάθε μέρα. Αλλά τα σκληρότερα ποτά, τα έπινα συνήθως σε πάρτι, ή όταν έβγαινα έξω για δείπνο. Είναι, πάντως, μέρος της ζωής μου, το μόνο σίγουρο.”

Μια άλλη λέει, “Έχω πάει σε πολλά συναρπαστικά μέρη. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είχα κάνει πάρτι με όλη την ισπανική ομάδα yachting στην πίσω αυλή μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ισπανοί, ξέρεις…”

Δείτε τις απίστευτες αυτές γιαγιάδες να πίνουν αλκοόλ μετά από καιρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share