Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μωρό αγελάδας επανασυνδέεται μετά από καιρό με την μαμά του...Η αντίδρασή του θα σας "λυγίσει"!

Ό,τι πιο γλυκό!

7 Ιανουαρίου 2020 14:03
Μωρό αγελάδας επανασυνδέεται μετά από καιρό με την μαμά του...Η αντίδρασή του θα σας

Μια αγελάδα υιοθετήθηκε από μία φάρμα, όμως η οικογένεια παρατήρησε ότι ένιωθε μοναξιά, αφού τα κλάματα της δεν σταματούσαν!

Για να μεγαλώσει τη φάρμα της, η οικογένεια του παρακάτω βίντεο πήρε μία αγελάδα από ένα καταφύγιο ζώων φάρμας. Η αγελάδα όμως δε σταματούσε να κλαίει και η οικογένεια αναρωτιόταν τι πρέπει να κάνει για αυτό. Οι αγελάδες δένονται ιδιαίτερα με τα μικρά τους, και το αποδιεκνύει αυτή η αγελάδα που κυνηγάει την καρότσα που παίρνει μακριά τα παιδιά της.

Το ζευγάρι που την υιοθέτησε παρατήρησε ότι έβγαζε γάλα! Η αγελάδα είχε γίνει πρόσφατα μητέρα και αναζητούσε το μικρό της! Μόλις το πήραν είδηση, οι διασώστες της θέλησαν να κάνουν χαρούμενη την αγελάδα.

Πώς; Πήγαν πίσω στο καταφύγιο και αναζήτησαν το μωρό της! Αμέσως το πήραν μαζί τους στη φάρμα και το επανασύνδεσαν με την μαμά του. Το απίστευτο είναι ότι το μωρό λιποθύμησε από τη χαρά του και η μητέρα δεν έκλαψε ποτέ ξανά.

Μαμά και μωρό είναι πλέον μαζί και περνούν ανέμελες στιγμές στη νέα τους φάρμα!

Έγκυος αγελάδα πήδηξε από το φορτηγό που την πήγαινε για σφαγή...Μόλις μάθετε τον λόγο θα ανατριχιάσετε!

Μια έγκυος αγελάδα πήδηξε από το φορτηγό που την πήγαινε για σφαγή για τον πιο συγκινητικό λόγο. Γέννησε ένα μοσχαράκι λίγες μέρες αφότου διέφυγε από από ένα κινούμενο φορτηγό στο δρόμο προς το σφαγείο.

Η ιστορία της συγκινεί, όπως και αυτή μιας αγελάδας που κατάφερε να σωθεί από ένα τεράστιο πύθωνα. Η αγελάδα, που ονομάστηκε Μπριάνα, πήδηξε σε ύψος 2,5 μέτρων σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, πριν μεταφερθεί σε κέντρο διάσωσης στο New Jersey.

Οι διασώστες ανακάλυψαν ότι η αγελάδα ήταν έγκυος και πως κατάφερε να σώσει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και το αγέννητο μωρό της από τη σφαγή.

Η Μπριάνα γέννησε το μωρό της δύο ημέρες μετά την άφιξή της στο καταφύγιο.

Ο Μάικ Στούρα, ο υπεύθυνος του καταφυγίου, δήλωσε: “Έλαβα μια κλήση από έναν φίλο μου που είναι αστυνομικός.”

“Ο φίλος μου μου είπε ότι υπήρχε μια αγελάδα που τρέχει σε μια μεγάλη εθνική οδό εδώ κοντά κι έτσι ανέλαβα δράση.”

“Πήρα το φορτηγό διάσωσης κι όταν έφτασα εκεί, η αστυνομία την είχε τραβήξει από την εθνική οδό και την κρατούσε σε ένα μικρό δρόμο με ένα λουρί γύρω από το λαιμό της.”

“Η αγελάδα πρέπει να πήδηξε σε ύψος πάνω από 2μιση μέτρα από την καρότσα του φορτηγού στο έδαφος.”

Ένας μάρτυρας είπε ότι το ζώο κλώτσησε την πόρτα και πήδηξε στην εθνική οδό.

“Στην αρχή, ο οδηγός του φορτηγού δεν κατάλαβε ότι η αγελάδα το έσκασε.”

Ο κ. Στούρα μετέφερε το ζώο στο όχημά του και το πήρε στο καταφύγιό του.

“Ήρθε ένας κτηνίατρος και όταν την κοίταξε είδε ότι ήταν έγκυος,” είπε ο κ. Στούρα.

“Έχει μέσα της ένα μεγάλο μοσχαράκι το οποίο θα δεις την επόμενη εβδομάδα,” είπε ο κτηνίατρος.

Η Μπριάνα γέννησε μόλις δύο ημέρες αργότερα και ο Μάικ τη βοήθησε να γεννήσει.

“Είναι και οι δύο τους χαρούμενοι και υγιείς, παρόλο που η Μπριάνα υπέστη μερικές γρατζουνιές κατά τη διάρκεια της διαφυγής της,” είπε ο Μάικ.

Οι φωνές της αγελάδας ακούγονταν σε όλο το χωριό...Αυτό που αντίκρισαν οι κάτοικοι δεν το πίστευαν!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και στο οποίο απεικονίζεται ένα τεράστιο φίδι που προσπαθεί να πνίξει μία αγελάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να την φάει!

Για κακή του τύχη όμως, εμφανίστηκαν από το πουθενά οι σωτήρες της. Τα φίδια μπορούν να καταβροχθίσουν τα πάντα. Σοκάρει και η εικόνα ενός φιδιού που κατασπάραξε έναν σκατζόχοιρο!

Δείτε το Βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε

Αυτή η κόμπρα "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της... Το βίντεο θα σας ανατριχιάσει!

Μια τεράστια κόμπρα αναγκάστηκε να βγάλει 9 αυγά κότας που είχε καταπιεί όταν επιτέθηκε σε ένα κοτέτσι. Το φίδι δεν άντεξε να κρατήσει τα αυγά που καταβρόχθισε και άρχισε να τα πετάει ένα ένα σαν πολυβόλο!

Η εικόνα του σοκάρει, όπως και αυτή ενός φιδιού που έφαγε έναν ολόκληρο σκατζόχοιρο. Είναι απίστευτο το τι μπορούν να καταβροχθίσουν!

Το φίδι φαίνεται να βγάζει ένα ένα από το στόμα του 9 μεγάλα αυγά με την βοήθεια ενός γητευτή φιδιών.

Το φίδι είναι στο πάτωμα και είναι προφανές ότι βρίσκεται σε μεγάλη δυσφορία. Σιγά σιγά τα αυγά αρχίζουν να ανεβαίνουν μετακινούνται στο σώμα του και να βγαίνουν από το στόμα του.

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία όπου ένας άντρας είδε το πρησμένο φίδι και κάλεσε έναν γητευτή φιδιών για να το βοηθήσει.

Μόλις έφτασε ο γητευτής φιδιών το έπιασε από την ουρά και το ανάγκασε να βγάλει τα αυγά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share