Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Βάζει ένα λαστιχάκι σε ένα σπίρτο! Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

7 Ιανουαρίου 2020 13:19
Βάζει ένα λαστιχάκι σε ένα σπίρτο! Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!

Πάντα υπάρχουν λύσεις όταν κάτι σου λείπει για να ολοκληρώσεις την επιθυμία σου. Αν για παράδειγμα δεν έχεις ανοιχτήρι εμείς σου βρήκαμε τη λύση για να ανοίξεις την κονσέρβα σου.

Αυτή τη φορά σου βρήκαμε τη λύση σε περίπτωση που έχεις τα σπίρτα αλλά σου λείπει το σπιρτόκουτο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λαστιχάκι!

Πάρτε ένα σπίρτο. Πάρτε το λαστιχάκι. Λυγίστε το πάνω μέρος προς το σημείο που το κρατάτε. Τώρα στρίψτε το γύρω και κάντε μία θηλιά. Περάστε το σπίρτο από μέσα.

Δείτε καλύτερα το βίντεο είναι πιο σαφής:

Θέλεις να κρεμάσεις ένα πίνακα και δεν έχεις καρφί; Σου έχουμε τη λύση!

Για ένα τέτοιο, φαινομενικά απλό, καθήκον μπορεί πολύ εύκολα να απογοητευτείτε ή ακόμα και να εκνευριστείτε, ειδικά αν είστε μόνοι. Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τελική θέση του πίνακα.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες που «βγαίνουν» απ’ το κάδρο

Θα πρέπει να χτυπήσετε το καρφί στο τέλειο σημείο – αλλά όχι πολύ μακριά στον τοίχο! – και να προσπαθήσετε να συνδέσετε με επιτυχία το σκελετό σας πάνω στο καρφί. Και μετά ανησυχείτε για πολύ καιρό αν η νέα διακόσμησή σας είναι καλά καρφωμένη.

Ευτυχώς, βρήκαμε ένα μυστικό στο Twitter, αλλάζοντας το παιχνίδι DIY όπως το ξέρουμε. Και το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας με ασφάλεια είναι κάτι που ήδη κατέχετε: ένα πιρούνι.

Πρώτον, πρέπει να στηρίξετε το καρφί στο επιθυμητό σημείο στον τοίχο. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να σύρετε το πιρούνι ανάποδα επάνω στο καρφί. Βεβαιωθείτε ότι οι οδόντες αγκαλιάζουν προσεκτικά το καρφί, έτσι δεν κινείται. Για το επόμενο βήμα, απλώς σύρετε τη φωτογραφία σας πάνω στο καρφί, καθοδηγούμενη από το πιρούνι και voilà! Ένα τέλεια κρεμασμένο πλαίσιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε το απίστευτο κόλπο για να κρεμάτε ολόισια τα κάδρα σας!

Κι όμως, υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να κρεμάτε ολόισια τα κάδρα στο σπίτι σας. Ειδικά τώρα που είναι της μόδας οι galleries τοίχων είναι πολύ δύσκολο να καταφέρετε να κρεμάσετε όλα τα κάδρα σας ολόισια. Δείτε πώς θα το κάνετε...

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς να κρεμάσετε ολόισια ένα κάδρο χρησιμοποιώντας απλά λίγη οδοντόκρεμα.

Η μέθοδος

Ξεκινήστε βάζοντας οδοντόκρεμα στα γατζάκια που βρίσκονται πίσω από το κάδρο σας και από τα οποία θα το κρεμάσετε λίγο αργότερα. Ακουμπήστε το κάδρο στον τοίχο πάνω στο σημείο που επιθυμείτε. Αμέσως θα αποτυπωθούν στον τοίχο δύο σημάδια από την οδοντόκρεμα που θα σας καθοδηγήσουν στη συνέχεια για να καρφώσετε ολόισια τα δύο καρφιά.

Καρφώστε τα καρφιά πάνω στα δύο σημάδια και αφαιρέστε με ένα πανάκι την οδοντόκρεμα από το κάδρο. Κρεμάστε το κάδρο σας και όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί αυτό θα κρεμαστεί ολόισια πάνω στον τοίχο σας ακριβώς στο σημείο που θέλετε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share