Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τέσσερα λιοντάρια τσακώνονται. Τότε ο φύλακας μπαίνει μέσα και κάνει κάτι απίστευτο...

Δεν φαντάζεστε!

7 Ιανουαρίου 2020 07:24
Τέσσερα λιοντάρια τσακώνονται. Τότε ο φύλακας μπαίνει μέσα και κάνει κάτι απίστευτο...

Ένας φύλακας σε έναν ζωολογικό κήπο μπήκε ανάμεσα σε έναν τσακωμό λιονταριών και κατάφερε να απομακρύνει το ένα λιοντάρι χρησιμοποιώντας σαν όπλο την... παντόφλα του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Όλεγκ Ζουμπκόβ να σταματάει έναν καυγά ανάμεσα σε θυμωμένα λιοντάρια. Και η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος ήταν τυχερός, καθώς θα μπορούσαν να του είχαν ορμήξει,όπως είχαν κάνει και σε ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου.

Το βίντεο τραβήχτηκε στο πάρκο Ταγκάν στην Κριμαία και δείχνει κάποια αρσενικά λιοντάρια να μαζεύονται γύρω από μια ομάδα μικρότερων θηλυκών λιονταριών.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο άνδρας σκότωνε ελέφαντες και λιοντάρια για χόμπι...Τελικά τιμωρήθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο!

Ο νοτιοαφρικανός Σκοτ βαν Ζίλ, ήταν ένας άνθρωπος είχε σαν χόμπι το να κυνηγάει άγρια ζώα σε περιοχές σαφάρι στη Νότιο Αφρική και έμενε εκεί κοντά. Του άρεσε να σκοτώνει να λιοντάρια, ελέφαντες και άλλα ζώα, όταν η φύση του έδωσε το μάθημά του!

Όχι μόνο ήταν γνωστός ως επαγγελματίας κυνηγός και πολύ ενθουσιώδης στο κυνήγι άγριων ζώων, αλλά ακόμη έτρεχε και τη δική του εταιρεία κυνηγιού σαφάρι που, ονομάζεται SS Pro Safaris. Δεν περίμενε αυτό που θα του συνέβαινε, όπως και αυτοί οι κυνηγοί στην φωτογραφία με τα λιοντάρια που κρατάνε σαν λάφυρα.

Ο άνθρωπος, ήταν ως ένα είδος οδηγού για τους διεθνείς τουρίστες που ήθελαν να κυνηγήσουν ζώα στην Αφρική. Επειδή ο Σκοτ γνώριζε τα πράγματα γύρω από το Safari και την εξαιρετικά επικίνδυνη άγρια φύση, η εταιρεία του πήγε αρκετά καλά και ο Σκοτ ήταν περήφανος που έγινε επαγγελματίας.

Ωστόσο, λάθη γίνονται ακόμη και από επαγγελματίες, και αυτό το λάθος κατέληξε να κοστίζει τη ζωή του.

Δυστυχώς για τον Σκοτ , φαίνεται ότι η φύση βρισκόταν στην άλλη πλευρά του κυνηγετικού παιχνιδιού αυτή τη φορά.

Ο 44χρονος χάθηκε σε ένα κυνήγι του στη Ζιμπάμπουε. Στην περιοχή, υπήρχαν πολλά επικίνδυνα ζώα όπως λιοντάρια, ρινόκεροι και κροκόδειλοι. Ο Σκοτ , που δεν υποχωρούσε ποτέ από μια πρόκληση, ήξερε όλους τους πιθανούς κινδύνους και τα μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίστηκε από έναν άλλο οδηγό και τα σκυλιά.

Ο Σκοτ , εντοπίστηκε τελευταία φορά γύρω από την περιοχή του ποταμού Limpopo κοντά στα σύνορα με τη Νότια Αφρική. Ήταν απλώς ένα ταξίδι ρουτίνας, και ο άλλος οδηγός είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητό για να ψάξουν για κροκόδειλους.

Όταν ο οδηγός επέστρεψε στον κύριο στρατόπεδο μαζί με τα σκυλιά, ο Σκοτ δεν ήταν εκεί και έτσι συνειδητοποίησε ότι κάτι μπορεί είχε πάει στραβά. Στη συνέχεια, μια ομάδα έρευνας και διάσωσης άρχισε να ψάχνει για τον άνθρωπο, ψάχνοντας την περιοχή κομμάτι κομμάτι.

Τελικά, βρήκαν μια σειρά αποτυπωμάτων του κυνηγού, που οδήγησαν στον εν λόγω ποταμό. Το σακίδιο του βρέθηκε επίσης εκεί και οι διασώστες άρχισαν να φοβούνται το χειρότερο.

Ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα μιας επίθεσης από κροκόδειλο. Οι κροκόδειλοι του Νείλου συχνά κρύβονται στο νερό, πριν αποφασίσουν να επιτεθούν στο θήραμά τους, ως έκπληξη.

Τρεις κροκόδειλοι σε κοντινή απόσταση, έπρεπε να τραβηχτούν από τις τοπικές αρχές για να ολοκληρώσουν την έρευνά τους. Ένας από αυτούς τους κροκόδειλους είχε τα απομεινάρια του ανθρώπου μέσα και μια εξέταση DNA ήταν σε θέση να κλείσει την υπόθεση.

«Δόθηκε άδεια να πυροβοληθούν τρεις κροκόδειλοι του Νείλου στην περιοχή και ένας από αυτούς περιείχε τα κατάλοιπα του κ. Σκοτ », ανέφερε μέλος της ομάδας προστασίας της κληρονομιάς στη Νότια Αφρική. «Οι μεταγενέστερες εξετάσεις DNA, απέδειξαν ότι τα κατάλοιπα ήταν του κ. Βαν Ζιλ».

Ο οικολογικός οργανισμός «One Green Planet», εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του κυνηγού, αλλά το αποκάλεσε «αναισθησία» επειδή τα ζώα αυτά δεν αξίζουν να κυνηγούνται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share