Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Θα πάθετε πλάκα με το πώς έγινε!

6 Ιανουαρίου 2020 15:37
Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Αυτή η γυναίκα έκανε ολική μεταμόρφωση και ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις. Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Μία 24χρονη γυναίκα επιζητώντας να νικήσει τα σημάδια που της άφησε στην ψυχή της το bullying που είχε υποστεί, έδωσε το εξωφρενικό ποσό των 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να γίνει αγνώριστη και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά σε σημείο που μπορεί να σε συλλάβουν, όπως συνέβη με αυτή την γυναίκα που παραμορφώθηκε!

Η Σελίν Σεντίνο από τη Ζυρίχη υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις ενώ μόνο για αυξητική στήθους μπήκε τρεις φορές στο χειρουργείο.

Όπως ομολογεί, στην εφηβεία της είχε βαρεθεί να τη λένε άσχημη ενώ πολλές φορές έλεγε ψέματα ότι είναι άρρωστη για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους νταήδες που την παρενοχλούσαν.

Οι ανασφάλειές της την οδήγησαν στο να συγκεντρώσει χρήματα από την εργασία της ως κομμώτρια κι έτσι κατάφερε να πληρώσει για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον Σεπτέμβριο 2013, η Σελίν έχει υποβληθεί σε τρεις αυξητικές στήθους, μαζί με επεμβάσεις σε μύτη, μάγουλα, χείλη και πηγούνι αλλά και βλέφαρα!

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

Μία αεροσυνοδός, από την Γερμανία, έχει ξοδέψει πάνω από 50,000 σε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει μια ‘Eξωτική Μπάρμπι’. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο, αού κατάφερε να καταστρέψει τον εαυτό και την εμφάνισή της!

Η Μαρτίνα Μπιγκ, που λέει πως είναι 28 και το στήθος της έχει μέγεθος 32S, χρησιμοποιεί ενέσεις μαυρίσματος για να πετύχει αυτό το σκούρο χρώμα στο δέρμα της. Άλλη μια κοπέλα που προσπάθησε να γίνει Barbie, αλλά μάταια, είναι και αυτή εδώ.

Η Μαρτίνα , που ισχυρίζεται πως έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη, έχει μοναδικά εμφυτεύματα που μπορούν να μεγαλώσουν σε μέγεθος με ενέσεις αλατιού – και λέει πως σχεδιάζει να ξοδέψει και άλλα χρήματα σε επεμβάσεις παρά την ήδη ακραία εμφάνισή της.

Η εθισμένη στο μαύρισμα κάποτε ήθελε να μοιάσει στην Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτι Πράις αλλά από τότε πιστεύει πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες και λέει πως θέλει να γίνει όσο σκουρόχρωμη γίνεται.

Η Μαρτίνα ξεκίνησε τις επεμβάσεις του 2012, όταν ο φίλος της της πρότεινε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Εννιά εβδομάδες πριν, είχε κάνει και τις πρώτες τις ενέσεις μελανίνης που της είχαν δώσει μία σκούρα απόχρωση. Από τότε ήθελε να γίνεται όλο και πιο σκούρα και να δει ποιο είναι το όριο.

‘Μου αρέσει η αντίθεση του ξανθού ίσιου μαλλιού μου και του σκούρου χρώματος στο δέρμα μου. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα τους μάτια και τα σοκαρισμένα τους πρόσωπα όταν με βλέπουν.’

Λέει πως δεν θέλει να γίνει μαύρη, αλλά μία ‘μοναδική και εξωτική Μπάρμπι.’ Επίσης λέει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις ενέσεις μαυρίσματος.

‘Αρχικά οι θαυμαστές μου δεν μπορούσαν να με καταλάβουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί ένα λευκό κορίτσι να αλλάζει το δέρμα του σε τόσο σκούρο μαύρο στο παρελθόν. Τώρα όμως το έχουν συνηθίσει και είναι ενθουσιασμένοι όπως και εγώ.’

Λέει πως δεν προσπαθεί να αλλάξει φυλή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το χρώμα των φρυδιών ή των ματιών της, λέγοντας πως είναι τα μόνα που θέλει να κρατήσει φυσικά.

Αρχικά, είχε σχεδιάσει να κάνει τις επεμβάσεις για να τονίσει το μπούστο και τα χείλια της, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως είχε εθιστεί στο να θέλει να αλλάξει το σώμα της με παράξενους τρόπους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share