Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό το μωρό τρελαίνει το διαδίκτυο με... τα μαλλιά του!

Αξιολάτρευτο!

31 Δεκεμβρίου 2019 18:06
Αυτό το μωρό τρελαίνει το διαδίκτυο με... τα μαλλιά του!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θεωρεί τα μωρό αξιολάτρευτα για ένα εκατομμύριο λόγους, μόνο και μόνο το μικροσκοπικό τους μέγεθος αρκεί για να σου κλέψουν την καρδιά. To Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας παρουσιάζει διάφορα περίεργα θέματα με μωρά, όπως αυτό το μωρό που έγινε viral επειδή είχε... τα νεύρα του!

Όσο εμείς ξοδεύουμε δεκάδες ευρώ σε κάθε είδους προϊόντα περιποίησης μαλλιών ή βιταμίνες για μια υγιή και πλούσια κόμη, ένα χαριτωμένο μωρό... σφυρίζει αδιάφορα αφήνοντας την μακριά και πυκνή του χαίτη να ανεμίζει ανέμελα!

Είναι η μικρή Τσάνκο από την Ιαπωνία, η οποία είναι μόλις 8 μηνών και έχει καταφέρει να ξετρελάνει το διαδίκτυο με τα απίστευτα φουντωτά, μαύρα μαλλιά της.

μωρό ιαπωνία

Η χαριτωμένη μικρή γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2017 και από την πρώτη στιγμή η πλούσια κόμη της έκανε μεγάλη εντύπωση, ενώ όσο μεγάλωνε η μπέμπα συνέχιζαν να μεγαλώνουν και τα μαλλιά της.

μωρό μαλλιά

Η μητέρα της, μάλιστα, έχει φτιάξει στην Τσάνκο δικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά ήδη πάνω από 70.000 followers, με τους θαυμαστές της πιτσιρίκας να ρίχνουν τα like «βροχή» σε κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει στο προφίλ της.

φουντωτά μαλλιά

Με κοκαλάκια στα μαλλιά, κορδέλες τύπου Μίνι Μάους ή χτενίσματα α λα Έλβις, η γλυκιά Τσάνκο με τα μαλλί «αφάνα» έχει κατακτήσει τις καρδιές μας.

μαλλιά

Αυτό το μωρό τρώει για πρώτη φορά λεμόνι...Η αντίδραση του; Ασυνήθιστη!

Τα φυσιολογικό και συνηθισμένο είναι ότι τα μωρά όταν πρωτοδοκιμάζουν λεμόνι ξεκινούν τις περίεργες γκριμάτσες, κάτι που δεν ισχύει με αυτό το μωρό στο παρακάτω βίντεο. Αντιθέτως, φαίνεται να το απολαμβάνει!

Στην περίπτωση του πιτσιρικά στο βίντεο που ακολουθεί, δεν κάνει περίεργες φάτσες όπως όλα τα μωρά, αλλά το λεμόνι μάλλον είναι ένα υπέροχο γεύμα αφού το τρώει με μανία.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο:

Δίνουν στην κόρη τους να φάει λεμόνι. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο, με ένα κορίτσι που τρώει λεμόνι... Την συνέχεια σίγουρα δεν την φαντάζεστε.

Στο παρακάτω βίντεο, πρωταγωνιστές είναι ένα κοριτσάκι και ο σκύλος μιας οικογένειας! Αρχικά οι γονείς της μικρής της δίνουν να γευτεί ένα λεμόνι, με το αξιαγάπητο κορίτσι να το τρώει με ευχαρίστηση!

Όταν έρχεται η σειρά του σκύλου όμως θα κλάψετε από τα γέλια, όπως σας άρεσε και o σκύλος που έπαιζε με το λεμόνι στην παραλία.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του Athensmagazine.gr!

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share