Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Το «απαγορευμένο» ντοκιμαντέρ της Disney που παίχτηκε μόνο μια φορά! (Video)

Tι έδειχνε και το «έκοψαν»;

30 Δεκεμβρίου 2019 17:57
Το «απαγορευμένο» ντοκιμαντέρ της Disney που παίχτηκε μόνο μια φορά! (Video)

Τον Μάρτιο του 1995, η Walt Disney Television, έπαιξε στην τηλεόραση των ΗΠΑ ένα πολύ διαφωτιστικό και μυστηριώδες ντοκιμαντέρ για τα UFO, με τίτλο «Alien Encounters from New Tomorrowland».

Προβλήθηκε μόνο μία φορά και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σε σταθμούς μόνο σε πέντε πολιτείες. Αυτό το εξαιρετικά ασυνήθιστο για τα δεδομένα της walt disney οπτικο-ακουστικό υλικό παρουσιάζει καταγραφές UFOs και γενικά τις εξωγήινες επισκέψεις στον πλανήτη μας ως κύριο θέμα.

Σύμφωνα με την walt disney το ντοκιμαντέρ αυτό είναι απλά μια προώθηση της θεματικής περιοχής «New Tomorrowland» της disney και συγκεκριμένα η νέα «Alien Encounters» βόλτα με πολλά εφέ για το κοινό.

Αυτό ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και θεωρήθηκε για τα δεδομένα της εποχής τρομερή υπέρβαση κυρίως λόγω της υψηλής εμπειρίας του κοινού μέσω πολύπλοκων φωτορυθμικών και ακουστικών συσκευών σε συνθήκες απόλυτου σκότους. Φυσικά υπήρχε και η απαγόρευση πρόσβασης σε παιδιά κάτω των 12 ετών αλλά και ανθρώπων με καρδιακά προβλήματα.

Το εγχείρημα ωστόσο για άγνωστους λόγους ακυρώθηκε σχεδόν αμέσως. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο ξεκινάει στην εισαγωγή με ένα μικρό κομμάτι από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Michael Eisner, θεωρεί ως δεδομένη την ύπαρξη των αγνώστων αντικειμένων και πως μια μεγάλη κυβερνητική συγκάλυψη κρύβεται πίσω από το όλο θέμα . Μάλιστα έκανε και την εξής δήλωση:

«Σε μία άκρως απόρρητη στρατιωτική εγκατάσταση κάπου στις ΗΠΑ, κάποιοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει τα απομεινάρια εξωγήινου σκάφους που μυστηριωδώς έπεσε στη γη».

Κάποιο διάστημα αργότερα ανέβηκε στον διαδικτυακό τόπο Reddit το βίντεο (αντιγραφή από VHS) του περίφημου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Alien Encounters from New Tomorrowland», το οποίο «έπαιξε» ελάχιστα στις ΗΠΑ και γενικά αποτελεί για τους Ουφολόγους κόκκινο πανί. Εμείς το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω, όπως αναφέρει το strange.

Να σημειώσουμε ότι το ντοκιμαντέρ έχει τρομερό ενδιαφέρον και κατά τη γνώμη μας αποτελεί αυθεντικό υλικό. Κάποιοι την ονομάζουν στο διαδίκτυο ακόμα και »απαγορευμένη» ταινία ενώ κάποιοι άλλοι »χαμένη» διότι μέχρι να ανέβει στο reddit αρκετά χρόνια αργότερα από την ξαφνική προβολή της το 1995, κανείς δεν την είχε δει, με τις φήμες να παίρνουν φωτιά.

Δείτε το επίμαχο (original un-cut) documentary της disney:

Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Όλα είναι τέλεια όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα. Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν; Αυτές είναι οι στιγμές που δοκιμάζεται πραγματικά ένας γάμος. Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει!

Σε μία κοινωνία όπου ο αριθμός των διαζυγίων αυξάνεται και μειώνεται η αξία του γάμου, σπάνια οι άνθρωποι τιμούν τους όρκους που δίνουν στην ιερή αυτή τελετή. Αδιανόητο! Η γυναίκα που ακούει το αίμα μέσω των... φλεβών της!

Ο Τζόν Νιουμαν όμως είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Η μητέρα της 17χρονης Μακένα Νιούμαν διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή τον περασμένο Οκτώβριο και έπρεπε να μείνει σε απομόνωση κατά την διάρκεια της ραδιοθεραπείας.

Γυναίκα δωμάτιο

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον πιστό άντρα της από το να μείνει δίπλα στο πλευρό της.

Η συγκινητική φωτογραφία του πατέρα που δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του στην άρρωστη γυναίκα του έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και συγκλόνισε ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλησαν να την στηρίξουν.

«Η ποσότητα αγάπης που δέχτηκα με ξάφνιασε. Δεν το περίμενα με τίποτα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»

“Ο Τζον πηγαίνει μαζί της σε κάθε ραντεβού, κάθε εξέταση, κάθε επέμβαση, κάθε θεραπεία. Όπως βλέπετε, δεν φεύγει ούτε λίγο από το πλευρό της.»

Εκείνος όμως θεωρεί πως κάνει αυτό που πρέπει: αγαπάει την γυναίκα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share