Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Θα κάνει Χριστούγεννα στο νοσοκομείο: 30χρονη βγήκε να πετάξει σκουπίδια και την πλάκωσε τριθέσιος καναπές!

Σοκ!

30 Δεκεμβρίου 2019 11:32
 Θα κάνει Χριστούγεννα στο νοσοκομείο: 30χρονη βγήκε να πετάξει σκουπίδια και την πλάκωσε τριθέσιος καναπές!

30χρονη βγήκε να πετάξει σκουπίδια και την πλάκωσε τριθέσιος καναπές...Θα κάνει Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Μία γυναίκα από τη Σκωτία τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση τριθέσιου καναπέ επάνω της. Η ίδια πλέον φέρει κατάγματα στη σπονδυλική στήλη της, καθώς και σε ολόκληρο το σώμα της. Η 30χρονη, Edita Butkeviciut, από τη Σκωτία μιλούσε στο κινητό, την ώρα που συνέβη το περιστατικό της 7ης Δεκεμβρίου. Δείτε ένα γιατρό να εξετάζει το αυτί ενός μικρού όταν ξαφνικά…

Η ίδια είχε επιλέξει να πετάξει στον κάδο, τα σκουπίδια της, ενώ είχε διάλειμμα. Ο φίλος της, με τον οποίο συνομιλούσαν στο κινητό την ώρα που ο τριθέσιος καναπές τη χτύπησε, ανέφερε «Είναι πραγματικά τυχερή που έζησε από αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμον για όλη την υποστήριξη που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες»

Αντίθετα, ο άνδρας που βρήκε την γυναίκα τραυματισμένη, επεσήμανε «Άκουσα μία νεαρή γυναίκα να ουρλιάζει. Έτσι κάλεσα τις πρώτες βοήθειες. Έπρεπε να πω τρεις φορές στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έπεσε ένας καναπές από μπαλκόνι επάνω της για να με πιστέψουν. Άνθρωποι επίσης έτρεξαν να βοηθήσουν φέρνοντας κουβέρτες και μεταφέραμε τους κάδους για μπορέσει το ασθενοφόρο να περάσει».

Επίσης, το ρεπορτάζ για ένα από τα πρόσφατα περίεργα γεγονότα του πλανήτη, αναφέρει πως μία ώρα αφότου ο τριθέσιος καναπές της ήρθε στο κεφάλι, η 30χρονη γυναίκα έμεινε αβοήθητη για περίπου μία ώρα. Όσον αφορά την ανάρρωσή της προβλέπεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, ενώ κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι δύο άνδρες ηλικίας 26 και 31 ετών.

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους και δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! Δείτε ένα γιατρό να εξετάζει το αυτί ενός μικρού όταν ξαφνικά…

Ολόκληρο το στομάχι του είχε γεμίσει μικρά πετραδάκια τα οποία έτρωγε ο άνδρας προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος και την ανησυχία του.

Σύμφωνα με τη Sun, εκτός από πετραδάκια ο άνδρας έτρωγε και κέρματα και κουμπιά. Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και ο άνδρας άρχισε να πονάει φριχτά.

undefined

Πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον εξέτασαν και επειγόντως τον έβαλαν στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν τα πετραδάκια.

Συνολικά, αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα βάρους άνω των 2 κιλών. Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, όπως μεταδίδει η Mirror.

undefined

Ο καθηγητής Wha Choi που ήταν επικεφαλής της ομάδας που αφαίρεσε τα πετραδάκια είπε ότι ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσαν να αποβληθούν.

"Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share