Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

8+1 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ένα απλό κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα σε μια γυναίκα!

Απίστευτο!

30 Δεκεμβρίου 2019 09:36
8+1 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ένα απλό κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα σε μια γυναίκα!

8+1 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ένα απλό κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα σε μια γυναίκα!

Καινούριο χτένισμα... Ένα καινουριο κούρεμα που δεν έχει ξαναδοκιμάσει μπορεί να αλλαξει τελείως το πρόσωπο και το παρουσιαστικό μιας γυναίκας. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δούμε πως άλλαξαν τελείως την εμφάνιση τους.

Καινούριο χτένισμα: Οι 9 φωτογραφίες που μας άφησαν άφωνους! Δείτε με την ευκαιρία αυτή την έγκυο γυναίκα τι έκανε στα μαλλιά της!

Κόβει ένα μπουκάλι στην μέση και βάζει μέσα τα μαλλιά της! Μόλις δείτε τι έγινε θα... το κάνετε κι εσείς! (Video)

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κατάφερε αυτή η γυναίκα! Παίρνει ένα μπουκάλι το κόβει στην μέση και βάζει μέσα τα μαλλιά της! Λίγα λεπτά συμβαίνει κάτι απίθανο! Ονειρευτήκατε να σας πέφτουν τα μαλλιά; Δείτε τι θα σας συμβεί!

Το κόλπο αυτό λίγες γυναίκες το γνωρίζουν! Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά μπορείτε να πετύχετε τις πιο τέλειες μπούκλες!

Το δημιουργικό hack έχει σαρώσει στα social media καθώς πολλές γυναίκες κάθε ηλικίας παρουσιάζουν το κόλπο για τέλειες μπούκλες και σπαστά μαλλιά που παίρνει μόνο ένα-δύο λεπτά και δεν κοστίζει τίποτα. Πώς λειτουργεί: Κόψτε μια τρύπα στο πλάι μιας κενής πλαστικής φιάλης, βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει στο ακροφύσιο του στεγνωτήρα μαλλιών σας. Απίστευτη ιστορία: Αν χτενιστεί θα πεθάνει!

Στη συνέχεια, ρίξτε τα μαλλιά σας μέσα στο μπουκάλι. Γυρίστε το σεσουάρ σας, και παρακολουθήστε τη μαγεία να συμβαίνει.

Όμως προσοχή! Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Αρχικά μην ξεχάσετε πως δεν πρέπει να βάλετε το πιστολάκι σε υψηλή θερμοκρασία. Αν το κάνετε μπορεί να συμβούν δύο πράγματα: να κάψετε τα μαλλιά σας και να λιώσει το πλαστικό.

Κάτι άλλο σε tip που ίσως σας φανείς χρήσιμο είναι πως καλό είναι τα μαλλιά να μην είναι ισιωμένα και να είναι καθαρά, φρεσκολουσμένα και απαλλαγμένα από τζελ και λακ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share