Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θαύμα: "Πήγα να προσκυνήσω την Παναγία και το χεράκι της ήταν πολύ ζεστό"

Ανατριχιαστικό!

27 Δεκεμβρίου 2019 12:00
Θαύμα:

Το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει μια ανατριχιαστική εξομολόγηση και ένα θαύμα με την Παναγιά που συγκλονίζει!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

Παναγία: Γι’ αυτό σας λέω, είναι πολύ ζωντανή η Παναγία μας. Άλλη φορά, ένα βράδυ ήρθε μία κυρία και μου είπε κάτι που αισθάνθηκε εδώ πέρα στην εκκλησία, την ώρα του Εσπερινού.

«Πήγα, Γερόντισσα, να προσκυνήσω την Παναγία και ήταν το χεράκι Της πολύ ζεστό. Πάω και βάζω το πρόσωπό μου στο χεράκι Της και βάζω το πρόσωπό μου στο προσωπάκι Της και ζεστάθηκε το μάγουλό μου.

Τι μεγάλη Χάρι που έχετε, τι ωραία που είστε εδώ! Πολύ σας αγαπάει η Παναγία, πολύ ζωντανή είναι η Κυρία Θεοτόκος έδώ, τόσο ζεστό το χεράκι Της και το προσωπάκι Της που άκούμπησα απάνω και το αίσθάνθηκα θερμό!».

Πόσο ζωντανή είναι και πόσο μας βοηθάει!

Όπως παλαιότερα κυκλοφορούσε η Παναγία μέσα στο Μοναστήρι μας, άπό ’δω πήγαινε από ’κει, και η αδελφή Θεοδώρα πολλές φορές Την είδε και πολλές άλλες Την είδαν να κάνει τον κανόνα Της μπροστά στον Χριστό.

Υστερα άνοιγε την Ωραία Πύλη και έμπαινε μέσα και νόμιζαν ότι ήμουν έγώ, η Γερόντισσα. Καλά, μπορώ εγώ να μπω από την Ωραία Πύλη;

Αμα ήμουν έγώ, δεν θα μπορούσα να μπω άπό την Ωραία Πύλη- ήταν η Παναγία. Πολλές φορές Την άκούγανε που κυκλοφορούσε, άκούγανε τα βήματά Της.

Πολλές φορές Την βλέπανε με ένα γκρίζο φορεματάκι, με ζωστικό γκρι, πανύψηλη. Γι’ αύτό να Την έχετε σε πολλή ευλάβεια. Κι έτσι λοιπόν η Παναγία μας θα μας βοηθάη και θα μας σώση δωρεάν.

Όποιος Την ευλαβείται και όποιος Την διακονεί άγογγύστως, όλα τα βηματάκια του τα γράφει. Ένα χαρτάκι θα δήτε και θα το μαζέψετε; Θα σας το γράψη.

‘Ένα σκούπισμα θα κάνετε; Θα σας το γράψη. Ο,τι θα κάνετε μέσα στη Μονή για την άγάπη Της, όλα αύτά θα σας τα γράφη.

Δεν θα μείνη τίποτε άγραφο, τίποτε, όλα, και το παραμικρό. Και πάλι θα σας πω αύτό που μου είπε η άδελφή Βρυαίνη:

«Πες στις αδελφές να μη οκνεύουν. Ο,τι κάνουν έδώ μέσα, όλα γίνονται διαμαντένια στον ουρανό».

Πηγή: ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share