Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

Καταστράφηκε!

20 Δεκεμβρίου 2019 18:25
Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

Μία αεροσυνοδός, από την Γερμανία, έχει ξοδέψει πάνω από 50,000 σε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει μια ‘Eξωτική Μπάρμπι’. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο, αού κατάφερε να καταστρέψει τον εαυτό και την εμφάνισή της!

Η Μαρτίνα Μπιγκ, που λέει πως είναι 28 και το στήθος της έχει μέγεθος 32S, χρησιμοποιεί ενέσεις μαυρίσματος για να πετύχει αυτό το σκούρο χρώμα στο δέρμα της. Άλλη μια κοπέλα που προσπάθησε να γίνει Barbie, αλλά μάταια, είναι και αυτή εδώ.

Η Μαρτίνα , που ισχυρίζεται πως έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη, έχει μοναδικά εμφυτεύματα που μπορούν να μεγαλώσουν σε μέγεθος με ενέσεις αλατιού – και λέει πως σχεδιάζει να ξοδέψει και άλλα χρήματα σε επεμβάσεις παρά την ήδη ακραία εμφάνισή της.

Η εθισμένη στο μαύρισμα κάποτε ήθελε να μοιάσει στην Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτι Πράις αλλά από τότε πιστεύει πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες και λέει πως θέλει να γίνει όσο σκουρόχρωμη γίνεται.

Η Μαρτίνα ξεκίνησε τις επεμβάσεις του 2012, όταν ο φίλος της της πρότεινε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Εννιά εβδομάδες πριν, είχε κάνει και τις πρώτες τις ενέσεις μελανίνης που της είχαν δώσει μία σκούρα απόχρωση. Από τότε ήθελε να γίνεται όλο και πιο σκούρα και να δει ποιο είναι το όριο.

‘Μου αρέσει η αντίθεση του ξανθού ίσιου μαλλιού μου και του σκούρου χρώματος στο δέρμα μου. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα τους μάτια και τα σοκαρισμένα τους πρόσωπα όταν με βλέπουν.’

Λέει πως δεν θέλει να γίνει μαύρη, αλλά μία ‘μοναδική και εξωτική Μπάρμπι.’ Επίσης λέει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις ενέσεις μαυρίσματος.

‘Αρχικά οι θαυμαστές μου δεν μπορούσαν να με καταλάβουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί ένα λευκό κορίτσι να αλλάζει το δέρμα του σε τόσο σκούρο μαύρο στο παρελθόν. Τώρα όμως το έχουν συνηθίσει και είναι ενθουσιασμένοι όπως και εγώ.’

Λέει πως δεν προσπαθεί να αλλάξει φυλή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το χρώμα των φρυδιών ή των ματιών της, λέγοντας πως είναι τα μόνα που θέλει να κρατήσει φυσικά.

Αρχικά, είχε σχεδιάσει να κάνει τις επεμβάσεις για να τονίσει το μπούστο και τα χείλια της, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως είχε εθιστεί στο να θέλει να αλλάξει το σώμα της με παράξενους τρόπους.

Φρίκη! Γονείς έκαναν δώρο Χριστουγέννων στην 7χρονη κόρη τους πλαστική στήθους για να μην της χαλάσουν χατίρι!

Οι γονείς μιας 7χρονης της έκαναν δώρο μια πλαστική χειρουργική για τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθoυς, γιατί ήθελε να αποκτήσει μεγάλο στήθος. Από τότε ξέσπασε κύμα οργής στο διαδίκτυο!

Η Τζούλιετ Μάνσον, ένα 7χροvο κορίτσι από την Καλιφόρνια, ζήτησε για τα Χριστούγεννα κάτι που μόνο μια μεγάλη κοπέλα θα ευχόταν. Αντίθετα με τις φίλες της που ζήτησε μια κούκλα Barbie για τα Χριστούγεννα, η Τζούλιετ ήθελε εμφυτεύματα στήθoυς. Σοκαριστική είναι επίσης και η μεταμόρφωση μιας κοπέλας που από τα 16 της κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην Barbie!

Οι γονείς της Τζούλιετ θεώρησαν πολύ περίεργη την ευχή της, και προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να την κάνουν να ξεχάσει αυτό το όνειρο, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η Τζούλιετ ήταν αγύριστο κεφάλι.

“Το ζητούσε πολλές φορές μέσα στη μέρα, σε καθημερινή βάση,” δήλωσε η Ντάνα στο NBC. “Δεν υπήρχε τίποτα που να ήθελε περισσότερο από αυτά τα εμφυτεύματα”

Η μητέρα της Τζούλιετ συμβουλεύτηκε επίσης έναν ειδικό ψυχίατρο, τον Εντουάρντο Ραμίρεθ, σχετικά με την παράξενη επιθυμία της κόρης της για Χριστούγεννα.

Ο γιατρός Ραμίρεθ κατέληξε σε μια διάγνωση για την Τζούλιετ η οποία έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη, άγχος, και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Είπε στην μητέρα της ότι μόνο τα εμφυτεύματα στήθoυς θα βελτίωναν την ψυχική κατάσταση της Τζούλιετ .

Η Ντάνα τότε συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να ικανοποιήσει την ευχή της κόρης της.

Επικοινώνησε με αρκετές κλινικές στην Αμερική και στο Μεξικό όπου πραγματοποιούνται πλαστικές χειρουργικές έτσι ώστε να προχωρήσουν σε ένα χειρουργείο αύξηση των μαστών της. Ωστόσο, όλες οι κλινικές στις οποίες επικοινώνησε αρνήθηκαν να αυξήσουν το στήθος σε ένα 7χροvο κορίτσι.

Η Ντάνα , όντας σε απόγνωση, επικοινώνησε με μια κλινική πλαστικής χειρουργικής στο Hangzhou, της Κίνας. Εκείνοι έδωσαν το πράσινο φως στην Ντάνα και την μικρή Τζούλιετ .

Η μητέρα και η κόρη της έφυγαν για την Κίνα 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου. Το χειρουργείο διήρκησε μόλις 2 ώρες για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθoυς στην Τζούλιετ.

Έχει τώρα στήθος μεγέθους 30c.Πολλοί άνθρωποι έκριναν και τους 2 γονείς της Τζούλιετ αλλά και τον ψυχίατρο της που επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο παράξενη Χριστουγεννιάτικη ευχή της μικρής.

Παρά την σκληρή κριτική που δέχτηκαν, η μητέρα είπε ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την αγαπημένη της κόρη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share