Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Μια γυναίκα πρόσφερε στον άντρα της για δείπνο ένα καμένο τοστ - Διαβάστε τι της είπε θα μείνετε κολλημένοι στην οθόνη!

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα!

19 Δεκεμβρίου 2019 09:13
Μια γυναίκα πρόσφερε στον άντρα της για δείπνο ένα καμένο τοστ -  Διαβάστε τι της είπε θα μείνετε κολλημένοι στην οθόνη!

Η ιστορία που ακολουθεί και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως μια προσωπική εμπειρία, μπορεί να μην είναι αληθινή. Το μήνυμα όμως που μεταφέρει δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

«Όταν ήμουν παιδί, θυμάμαι πόσο λάτρευε η μαμά μου να μαγειρεύει για μένα και τον μπαμπά μου.

Θυμάμαι ένα συγκεκριμένο βράδυ που η μητέρα μου γύρισε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, την ώρα του δείπνου τοποθέτησε μπροστά στον μπαμπά μου ένα πιάτο στο οποίο υπήρχε μέσα μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα και ένα εξαιρετικά καμένο τοστ.

Εγώ περίμενα πως ο μπαμπάς μου θα της κάνει παρατήρηση για το καμένο τοστ. Εκείνος όμως το πήρε στα χέρια του και τρώγοντας το, με ρώτησε πώς ήταν η μέρα μου στο σχολείο.

Δεν θυμάμαι τι του απάντησα εκείνο το βράδυ, αλλά θυμάμαι ότι άκουσα τη μαμά μου να ζητά συγγνώμη από τον μπαμπά μου για το καμένο τοστ. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως, ήταν η απάντηση του:

«Αγάπη μου, μου αρέσουν πολύ τα τοστ όταν είναι καμμένα».

πρόσφερε στον άντρα της ένα καμένο τοστ -

Αργότερα εκείνο το βράδυ, πήγα να φιλήσω το μπαμπά μου για καληνύχτα και τον ρώτησα αν πράγματι του άρεσε τόσο πολύ το καμένο τοστ. Με τύλιξε στην αγκαλιά του και μου είπε:

«Η μαμά σου πέρασε μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά σήμερα και ήταν πολύ κουρασμένη. Και εκτός αυτού, ένα καμένο τοστ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Τα σκληρά λόγια όμως πίκραναν πολλούς».

Ξέρετε, η ζωή είναι γεμάτη από ατελή πράγματα και ατελείς ανθρώπους. Δεν είμαι ο καλύτερος σε τίποτα και ξεχνώ τα γενέθλια και τις επετείους ακριβώς όπως κάνουν όλοι οι άλλοι. Αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, είναι να αποδέχομαι τα λάθη των άλλων και να γιορτάζω την διαφορετικότητα τους.

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για τη δημιουργία μιας υγιούς, αναπτυσσόμενης και μεγάλης διάρκειας σχέσης. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να ξυπνάτε μετανιωμένοι. Αγαπήστε τους ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν σωστά και δείξτε ευσπλαχνία σε αυτούς που δεν το κάνουν. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τη ζωή σας τώρα. Έχει ημερομηνία λήξης.»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. Βοηθήστε να διαδοθεί ένα πολύ όμορφο μήνυμα!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά - Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά.... Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει

Ένας άντρας από την Αυστραλία που πιστεύει στα παραφυσικά, αποφάσισε να βάλει μία κάμερα στην κουζίνα του με σκοπό να καταγράψει φαντάσματα. Όταν όμως είδε τα πλάνα, δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κάμερα μια μέρα και όταν την κοίταξε, είχε καταγράψει κάποιες σκηνές που δεν περίμενε με τίποτα. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την μητέρα που τραβούσε βίντεο την κόρη και τον πατέρα!

Φαίνεται πως η κοπέλα με την οποία είχε σχέση για 11 χρόνια είχε σχέση με τον 16χρονο γιο του. Η 28χρονη γυναίκα είναι τεχνικά η μητριά του αγοριού και τον ξέρει από όταν ήταν 9 χρονών. Η γυναίκα τώρα ομολόγησε πως το έκανε με τον ανήλικο και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση.

Ζούσε με τον νεαρό από το 2012 αλλά η σχέση τους ανακαλύφτηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η γυναίκα είχε πάει στο δωμάτιο του έφηβου για να συζητήσουν για μαθήματα οδήγησης. Ξεκίνησε σαν πείραγμα που οδήγησε σε φιλί και τελικά έναναν έρωτα.

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

Αρχικά, η γυναίκα αρνήθηκε την σχέση με τον γιο του συντρόφου της αλλά αργότερα ομολόγησε πως είχε κάνει τουλάχιστον τρεις φορές σεξ μαζί του. Παρά το ότι τους έπιασαν, η γυναίκα συνέχισε την παράξενη σχέση για εβδομάδες. Ωστόσο, στο δικαστήριο είπε πως το ήθελε και ο έφηβος. Στην Tasmania όμως, το επιτρεπτό όριο είναι τα 17 χρόνια. Η γυναίκα παραδέχτηκε πως ντρέπεται πολύ για τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Τώρα, προσπαθεί να φτιάξει την σχέση της με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχει και ένα παιδί.

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share