Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε μια μάσκα προσώπου και όταν πήγε να την αφαιρέσει...Το μετανιώνει ακόμα πικρά!

Έκλαιγε από τον πόνο!

17 Δεκεμβρίου 2019 13:07
Έβαλε μια μάσκα προσώπου και όταν πήγε να την αφαιρέσει...Το μετανιώνει ακόμα πικρά!

Μια κοπέλα στην Αγγλία, αγόρασε μια φτηνή μάσκα προσώπου και την έβαλε στο πρόσωπο της. Λίγο αργότερα το μετάνιωσε πικρά, με αυτό που έγινε!

Η 20χρονη Νέιβι Τσάντλερ, μοιράστηκε την τραυματική της εμπειρία στα social media. Η κοπέλα πάλευε μια ώρα να βγάλει την μάσκα, η οποία είχε κολλήσει στο πρόσωπο της. Για να αποφύγετε παρόμοιες καταστάσεις να προτιμάτε σπιτικές μάσκες προσώπου, που είναι ακίνδυνες, αφού δεν περιέχουν χημικά!

Αποφάσισε να καταγράψει την στιγμή που την αφαιρεί, και όπως βλέπουμε, ακολούθησαν στιγμές φρικτού πόνου. Η κοπέλα έγραψε στο Twitter: " Δεν θα το ξανακάνω ποτέ ξανά."

Από τις εικόνες φαίνεται ότι η ζελατίνη έχει καλύψει όλο το πρόσωπο της, όσο εκείνη το τραβάει για να το βγάλει με νύχια και με δόντια. Φαίνεται να έχει κολλήσει τόσο πολύ με το δέρμα της, σαν να έχει γίνει ένα με αυτό. Οι εικόνες σοκάρουν!

Οι σοκαρισμένοι χρήστες την ρώτησαν τι μάρκα ήταν και σχολίασαν ότι μοιάζει περισσότερο με κόλλα παρά με κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο με ασφάλεια.

Το βίντεο της αποθαρρύνει τους χρήστες από το να αγοράσουν το προιόν και πήρε 78.000 κοινοποιήσεις μέσα σε σε λίγες μέρες.

Υπήρχε όμως ένας γνώστης ομορφιάς, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτό ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν όταν επιλέγαν τις προσωπικές μάσκες προσώπου τους. Ήθελαν να δουν πόσο τραβιέται η μάσκα όταν αποκολλώνται από το δέρμα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της πήρε περίπου μία ώρα για να αποκολλήσει ολόκληρη τη μάσκα από το πρόσωπό της, αφού κόλλησε και στις τρίχες στο δέρμα της. Αλλά μερικοί σχολιαστές νόμιζαν ότι έβαζε τον εαυτό της σε πόνο χωρίς λόγο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ρίχνει λίγο χαμομήλι σε ένα μπολ και περιμένει 5 λεπτά... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι όμορφη και περιποιημένη; Αν ρίξετε σε ένα μπολ λίγο χαμομήλι και περιμένετε 5 λεπτά θα αποκτήσετε την καλύτερη μάσκα προσώπου!

Ναι καλά ακούσατε! Δοκιμάστε αυτή την σπιτική μάσκα και το πρόσωπο σας θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο! (Άμεσα αποτελέσματα).

Λίγο detox στην επιδερμίδα δεν έβλαψε ποτέ καμία μας. Πάμε να δούμε τι υλικά χρειάζεσαι για αυτήν τη μάσκα προσώπου.

Θα χρειαστείς 1 φακελάκι χαμομήλι, 1 κουταλιά της σούπας βρώμη (σε σκόνη), 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο

Πώς θα την κάνεις;

Κόψε το φακελάκι στη μέση και άδειασε το χαμομήλι σε ένα μπολ. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Άπλωσε την μάσκα με κυκλικές κινήσεις ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου και άφησε την να δράσει για 15 λεπτά. Μετά, ξέβγαλε το πρόσωπό σου με κρύο νερό και σκούπισέ το ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου που μπορείτε να κάνετε μόνο με μπανάνα!

Το χαμομήλι είναι γνωστό για τα φλαβονοειδή που διαθέτει και κυρίως για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες κατά του σχηματισμού ελευθέρων ριζών, που συμβάλλουν στη διαδικασία της γήρανσης. Παράλληλα, οι θαυματουργές του ιδιότητες εντοπίζονται και στην εμφάνιση σπυριών, γιατί οι ζεστές κομπρέσες με αφέψημα χαμομηλιού μπορούν να καταπραΰνουν κάθε δερματικό πρόβλημα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share