Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρώτο χαρτί υγείας που κυκλοφόρησε δεν μοιάζει καθόλου στο σημερινό! Θα σοκαριστείτε!

Δεν φαντάζεστε πώς ήταν!

16 Δεκεμβρίου 2019 19:05
Το πρώτο χαρτί υγείας που κυκλοφόρησε δεν μοιάζει καθόλου στο σημερινό! Θα σοκαριστείτε!

Κάποια αντικέιμενα καθημερινής χρήσης τα έχουμε συνδυάσει με μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ ότι κάποτε ήταν διαφορετικά. Ένα από αυτά είναι και το χαρτί υγείας!

Το χαρτί ξεκίνησε να χρησιμοποιείται για λόγους υγιεινής και καθαριότητας στην Κίνα, περίπου το 589. Αυτό που δεν γνωρίζατε είναι ότι το χαρτί υγείας είναι επικίνδυνο για την υγεία μας αν το βάζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά και το πώς ήταν παλιά!

Όμως, το χαρτί τουαλέτας ξεκίνησε την παραγωγή του το 1857 (τότε, κοβόταν σε τετράγωνα και κυκλοφορούσε σε δέσμες). Όσον αφορά τα πρώτα ρολά, που έμοιαζαν πολύ με τα δικά μας, πρωτοεμφανίστηκαν τη δεκαετία του 1880 στη Βρετανία. Εκείνον τον καιρό, τα ονόμαζαν «χάρτινα μπικουτί».

Το πρώτο χαρτί υγείας που κυκλοφόρησε δεν μοιάζει καθόλου στο σημερινό! Θα σοκαριστείτε!

Αυτή η μαμά έβραζε συνέχεια χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Αυτή η μαμά έβραζε συνέχεια χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Κάποιες φορές τα προβλήματα κάνουν μερικούς ανθρώπους δημιουργικούς όπως και η Μίλις όπου χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητά της για να την αποσπάσει από τα δεινά της. Το χαρτί υγείας είναι επικίνδυνο για την υγεία μας αν το βάζουμε έτσι!

Όταν η Μίλις , μητέρα τριών παιδιών, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, έπαθε κατάθλιψη. Αλλά όταν άκουσε για έναν διαγωνισμό – αποφάσισε να το δοκιμάσει, και ο διαγωνισμός αφορούσε τη χρήση χαρτιού υγείας με δημιουργικό τρόπο!

Κάθε μέρα πάσχιζε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως μητέρα και ταυτόχρονα προετοιμαζόταν για την είσοδό της στον διαγωνισμό. Όταν θα δείτε τι μπόρεσε να φτιάξει με το χαρτί υγείας, θα εκπλαγείτε! Η Amber έκανε ένα νυφικό και δεν φαίνεται καθόλου από τι υλικό είναι κατασκευασμένο! Το φόρεμα φτιάχτηκε από ροζ και λευκό χαρτί υγείας, κόλλα, ταινία και κλωστή.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε πώς η Amber κατάφερε να δώσει μορφή σε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα!

Έβαλε μια πατάτα στον κόλπο της και... Δεν φαντάζεστε τι έγινε!

Εντάξει έχουμε ακούσει τα απίστευτα κατά καιρούς, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία! Μπορείς να σκεφτείς πολλά για την αντισύλληψη, αλλά πατάτα στον κόλπo;

Δείτε επίσης: Βάλε φλούδες πατάτας στα μαλλιά σου και δες τι θα συμβεί!

Ο λόγος για μια 22χρονη γυναίκα στην Κολομβία η οποία έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι της. Και αφού οι γιατροί της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά ανακαλύφθηκε το απίστευτο! Βρέθηκε ότι είχε βάλει μια πατάτα στον κόλπo της, η οποία άρχισε να βγάζει ρίζες μέσα της και γι’ αυτό τον λόγο ένιωθε και αυτή την ενόχληση.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα κολλούσε μια πατάτα εκεί μέσα για τους δικούς της περίεργους λόγους, όπως δήλωσε και ο Μάθιου Ροσσομάντο γιατρός του Νοσοκομείου του Νιου Τζέρσεϊ. Πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μία μέσης ηλικίας γυναίκα αυτή τη φορά, του παραπονέθηκε ότι ένα δέντρο μεγάλωνε μέσα της. Προφανώς ο γιατρός έπαθε σόκ!

Γυναίκα έβαλε πατάτα στον κόλπo της και... δείτε τι έγινε!

Και όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε, εκείνη σήκωσε το φόρεμα της και εμφανίστηκαν ρίζες από την συγκεκριμένη περιοχή.

Έπειτα, ο γιατρός ξεκίνησε την επέμβαση και έβγαλε από μέσα της μια λευκή πατάτα, κομμένα στη μέση. Τότε ήταν και η στιγμή που θυμήθηκε η γυναίκα ότι είχε βάλει μισή πατάτα στον κόλπo της, ώστε να την βοηθήσει με μια μόλυνση που είχε.

Κατά ειρωνικό τρόπο, μετά την συγκεκριμένη επέμβαση και όταν επανεξετάστηκε η γυναίκα, δεν είχε καμία απολύτως μόλυνση. Περίεργο και όμως αληθινό.

Έτσι όπως καταλαβαίνεις τα τρόφιμα και οι πατάτες δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο και φυσιολογικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, ώστε να αποφύγεις μία μόλυνση, σεξοuαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή ακόμη και για λόγους αντισύλληψης.

Μα καλά τόσοι τρόποι υπάρχουν, γιατί είναι ανάγκη να φυτρώσουν ρίζες μέσα σου, από κάτι τόσο ανόητο; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!Γι’ αυτό σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις να το παίξεις γιατρός και να κάνεις τις δικές σου πατέντες.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share