Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: 32χρονος μεταμφιέστηκε σε 81χρονο για να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο!

Επικό!

13 Δεκεμβρίου 2019 22:14
Αδιανόητο: 32χρονος μεταμφιέστηκε σε 81χρονο για να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο!

Το να προσπαθήσει κάποιος να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο ή με πλαστό διαβατήριο έχει συμβεί αρκετές φορές.

Το να αλλάξει εμφάνιση για να μην τον καταλάβουν, έχει συμβεί σε αρκετές… ταινίες. Γιατί η ιστορία αυτή σαν σενάριο ταινίας είναι. Αλλά επειδή, όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι, συμβαίνει που και που και στην πραγματικότητα. Το ελληνικό διαβατήριο ανάμεσα στα πιο «ισχυρά» στον κόσμο

Όπως στην περίπτωση ενός 32χρονου ο οποίος μεταμφιέστηκε σε 81χρονο, επειδή είχε πλαστό διαβατήριο και ήθελε να ταξιδέψει από την Ινδία στην Αμερική.

Ο Τζάι Πατέλ, 32 ετών, φορούσε μια περίπλοκη μεταμφίεση που περιελάμβανε έναν λευκό χιτώνα, ένα τουρμπάνι, μια ψεύτικη λευκή γενειάδα και μια αναπηρική πολυθρόνα καθώς προσπάθησε να πετάξει στη Νέα Υόρκη από το διεθνές αεροδρόμιο της Ινδίας Indira Gandhi.

Χρησιμοποιώντας ένα πλαστό διαβατήριο με το όνομα Amrik Singh, ο Patel πέρασε επιτυχώς τόσο την αρχική προβολή ασφαλείας όσο και τον πάγκο μετανάστευσης, πριν η ασφάλεια τον σταματήσει για ανάκριση στο τερματικό σταθμό 3.

Ένας εκπρόσωπος της Κεντρικής Δύναμης Βιομηχανικής Ασφάλειας της Ινδίας ανέφερε πως τους φάνηκε ύποπτο επειδή η φωνή του δεν ταιριάζει με την ηλικία του. «Παρά τα γκρίζα μαλλιά του, το δέρμα του φάνηκε να είναι αρκετά νεανικό, καθώς δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ρυτίδες στο πρόσωπό του».

Η ασφάλεια επίσης υποπτεύθηκε όταν ο Πατέλ αρνήθηκε να σηκωθεί από την καρέκλα του. «Το έθεσε σαν να ήταν ανίκανος», δήλωσε στο CNN ο ανώτερος αξιωματούχος της CISF, ο Σρικαντ Κισορ.

Η ασφάλεια παρατήρησε επίσης ότι, αν και τα μαλλιά του ήταν λευκά, οι ρίζες του ήταν μαύρες. Οι αξιωματικοί τον έβαλαν σε μια εντατικότερη προβολή ασφαλείας και ανακάλυψαν την πραγματική του ταυτότητα, αφού ο Πατέλ παρέδωσε το διαβατήριό του που ανέφερε ότι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1939. Ο Κισόρε δήλωσε: «Σίγουρα δεν ήταν 80 χρονών. Το δέρμα του ήταν νεότερου ατόμου ». Σύμφωνα με τον Newsweek, ο Πατέλ είπε ότι έχει πάρει δουλειά στις ΗΠΑ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βίζα.

Ρωσικά διαβατήρια μοιράζει..ο Πούτιν!

Ρωσικά διαβατήρια μοιράζει..ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε φιλορώσους Ουκρανούς!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα τον νόμο που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ρωσικά διαβατήρια, με συνοπτικές διαδικασίες, οι Ουκρανοί πολίτες οι οποίοι ζουν σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας που ελέγχονται από τους φιλορώσους αντάρτες.

Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα μια μακρά λίστα των πολιτών που δικαιούνται να λάβουν αυτά τα ρωσικά διαβατήρια. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι ζουν σε «ορισμένα εδάφη» του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ. Η διαδικασία για την απόκτηση των διαβατηρίων θα διαρκεί τρεις μήνες.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις Ουκρανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πούτιν έθεσε σε ισχύ το νόμο για παροχή ρωσικών διαβατηρίων σε Ουκρανούς.

Ο νόμος αυτός τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η Μαΐου.

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η απόφαση στην Ουκρανία και την καταδίκη της από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές δυτικές χώρες, την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν δήλωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στη χαλάρωση των κανόνων για την απόκτηση ρωσικών διαβατηρίων από τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Παύλο Κλίμκιν καταδίκασε πριν λίγες μέρες την πρόθεση του Πούτιν για χορήγηση διαβατηρίων.

Η απόφαση «να δοθούν διαβατήρια στα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη συνιστά συνέχεια της επιθετικότητας και της επέμβασης στις εσωτερικές μας υποθέσεις», έγραψε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτηση του στο twitter, προειδοποιώντας του Ουκρανούς που ζουν υπό κατοχή να μην υποβάλλουν αιτήσεις για την απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας.

Η απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να απλουστεύσει την διαδικασία απόκτησης ρωσικής υπηκοότητας για τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας, προκάλεσε την αντίδραση του επιτελείου του νεοεκλεγέντος προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι αλλά και του απερχόμενου προέδρου Πέτρο Ποροσενκο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share