Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτός ο 7χρονος έχει αλλεργία στο χειμώνα!

Πραγματικά απίστευτο!

10 Δεκεμβρίου 2019 13:52
Αδιανόητο: Αυτός ο 7χρονος έχει αλλεργία στο χειμώνα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια αλλεργία, άλλοι σε κάποια τροφή, άλλοι σε κάποιο φυτό, άλλοι σε κάποιο έντομο. Η αλλεργία αυτού του 7χρονου είναι πραγματικά τρομακτική όμως, μιας και έχει αλλεργία στο χειμώνα! Ωστόσο, μην ξεχνάμε και την κοπέλα που έχει αλλεργία στο νερό!

Το παιδί από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αλλεργικές αντιδράσεις που απειλούν τη ζωή του, οι οποίες προκαλούνται από το ψύχος του χειμώνα, εξαιτίας μιας σπάνιας δερματικής πάθησης. σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Τόμυ Λιτς πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που είναι γνωστή ως κνίδωση-αγγειοίδημα, που προκαλεί εξανθήματα, δυσκολία στην αναπνοή και πρήξιμο στο στομάχι τους χειμερινούς μήνες.

«Τον περασμένο χειμώνα νοσηλευόταν κάθε μήνα καθώς η αλλεργία του προκαλούσε βίαιους εμετούς, πάλευε να αναπνεύσει και παραληρούσε» είπε η μητέρα του Αμπιγκέιλ Μακ Ντόναλντ. «Είναι μία τρομακτική κατάσταση και πάντα πανικοβάλλομαι, καθώς μπορεί να απειλήσει τη ζωή του αν ο Τόμυ δεν τύχει επείγουσας ιατρικής φροντίδας».

Η μητέρα του λέει ότι τα συμπτώματα του 7χρονου ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια, όταν παρατήρησε ένα εξάνθημα στο κεφάλι του.

«Νόμιζα ότι ήταν απλώς μία ιογενής μόλυνση αλλά το επόμενο πρωί ήταν καλυμμένος από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών και παραπονιόταν για το στομάχι του και για πόνους στο στήθος και είχε πρησμένο πρόσωπο και στομάχι» είπε η Μακ Ντόναλντ.


Ο Τόμι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραπέμφθηκε σε δερματολόγο ο οποίος και διέγνωσε την πάθηση. Από τότε έμαθαν ότι είναι επίσης ευαίσθητος και στον ζεστό καιρό.

«Δεν γνώριζα ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί στις θερμοκρασίες πριν από τον Τόμι, που νομίζω ότι το κάνει ακόμη πιο δύσκολο» είπε η μητέρα του.


Απαιτείται η χρήση αντιισταμινικών για να μειωθούν οι εξάρσεις, που μπορεί να γίνουν θανατηφόρες αν δεν αντιμετωπιστούν.

«Είμαι συνεχώς σε επιφυλακή γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να συμβεί κάτι και αυτό το κάνει ακόμη πιο τρομακτικό» δήλωσε.

Αλλεργία στα κοσμήματα; Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση;

Τι πρέπει να κάνετε αν σας πιάσει αλλεργία στα κοσμήματα; Πολλές φορές οι γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα και ειδικά όταν φοράνε "ψεύτικα" κοσμήματα! Βέβαια αλλεργίες μπορεί να έχουν κάποιες γυναίκες και στα ασημένια ή χρυσά κοσμήματα!

Όταν σας πιάνει αλλεργία καλό είναι να βγάζετε αυτό το κόσμημα και να μην φορέσετε κάτι για τις επόμενες ημέρες! Εκείνη την ώρα μπορείτε να βρέξετε το σημείο με νερό ώστε να καταπραύνετε λίγο τον κνησμό και ύστερα να πάρετε κάποιο αντισταμινικό χάπι!

Αν είναι πολύ έντονη η αλλεργία που σας έχει πιάσει καλό είναι να πάτε σε έναν γιατρό και να να το ελέγξετε με κάποιο αλλεργικό τεστ, αν όντως έχετε αλλεργία σε κάποιο τέτοιο υλικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μια αλοιφή με κορτιζόνη είναι κατάλληλη για αυτήν την περίπτωση.

Επίσης, τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ συχνό φαινόμενο λόγω του ιδρώτα να μας πιάνουν αλλεργίες στα σημεία που φοράμε κοσμήματα και ακουμπάνε στο δέρμα μας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share