Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Τυλίγει μία φωτογραφία γύρω από το κερί και την ζεσταίνει με το πιστολάκι - Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Απίστευτο!

9 Δεκεμβρίου 2019 19:00
Τυλίγει μία φωτογραφία γύρω από το κερί και την ζεσταίνει με το πιστολάκι -  Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Τυλίγει μία φωτογραφία γύρω από το κερί και την ζεσταίνει με το πιστολάκι...Το αποτέλεσμα;

Καταπληκτικό!

Όταν θέλετε να φτιάξετε κάτι δικό σας για να δωρίσετε στους παππούδες σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη χαμογελαστές φάτσες. Μία καλή ιδέα είναι να γίνει σε μια απλή κορνίζα ή ακόμα και σε έναστολίδι.

Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να βρούμε όμως πιο δημιουργικούς τρόπους για να αξιοποιούμε τις φωτογραφίες μας; Το ‘ What’s Up Moms’ το έκανε και μας παρουσιάζει τρεις πανέξυπνους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μόνοι σας στο σπίτι. Η φωτογραφία-κερί είναι μόνο η αρχή

Δείτε τους:

Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Τράβηξε μια φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς της - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Οι γιαγιάδες για όλους μας ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους! Ένα απόγευμα ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντς αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

undefined

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει: μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

undefined

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. “Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share