Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ζητούνται δοκιμαστές για οίκους ανοχής"! Αγγελία που σοκάρει!

Κι όμως είναι αληθινό!

4 Δεκεμβρίου 2019 14:31

Μια αγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει τους αναγνώστες της. Ένας οίκος ανοχής ζητάει δοκιμαστές ποιοτικού ελέγχου ούτως ώστε να διατηρεί ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών του. Είναι πολλές οι φορές που έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ιδιαίτερες αγγελίες που αφορούν τη βιομηχανία του σεξ.

Η πλήρης αγγελία αναφέρει τα εξής:

«Ζητούνται άνδρες και γυναίκες που θα ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα, και την ασφάλεια των σεξουαλικών πρακτικών, καθώς και να διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες αντάξιες του ποσού που καταβάλλουν οι πελάτες. Πρακτική εμπειρία με πολλά χρόνια επισκέψεων σε οίκους ανοχής είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τη διασκέδαση με ανθρώπους και δεν θα πρέπει να φοβόμαστε την επαφή».

Η σχετική αγγελία εμφανίστηκε σε μια κοινωνική πλατφόρμα για τους εργαζομένους στο αγοραίο σεξ, τους πελάτες, τους οίκους ανοχής και εταιρείες που ειδικεύονται στις ερωτικές υπηρεσίες.

Το πορνείο στη γερμανική πρωτεύουσα ψάχνει άνδρες και γυναίκες που θα ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα, και την ασφάλεια των σεξουαλικών πρακτικών, καθώς και να διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες αντάξιες του ποσού που καταβάλλουν οι πελάτες.

Σύμφωνα με τα σχετικά μητρώα, πρόκειται για μία διεθνή εταιρεία με περισσότερους από 120 εργαζόμενους στη Γερμανία, την Κίνα και την Ισπανία.

Τα πράγματα, είναι περισσότερα σοβαρά από ίσως νομίζουν ορισμένοι… Διότι, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου, κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, να έχουν εμπειρία στους οίκους ανοχής, καθώς και ένα πλήρες πιστοποιητικό υγείας. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι επιθυμητή, με τη γνώση της γαλλικής να αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα.

Υπόψιν, ότι, η Γερμανία νομιμοποίησε την πορνεία πριν από περίπου μια δεκαετία, αλλά το θέμα εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ακόμη και σήμερα.

Οι ζωντανές βιτρίνες στα "Κόκκινα Φανάρια" του Άμστερνταμ!

Το κόκκινο χρώμα για κάθε άνθρωπο έχει μια διαφορετική σημασία. Άλλοι πιστεύουν πως είναι το χρώμα που μας προκαλεί το αίσθημα της πείνας, γι' αυτό και υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα fast food.

Νοέμβριος: 4+1 Ευρωπαϊκές πόλεις που θα μας ξετρελάνουν!

Άλλοι πιστεύουν πως προκαλεί φόβο και πανικό, γιατί είναι το χρώμα του αίματος. Κατά κύριο λόγο όμως, το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του πάθους και του έρωτα, γι' αυτό και κυριαρχεί σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει πορνεία και σεξουαλική εργασία.

Αυτές οι περιοχές κόκκινου φωτός υπάρχουν στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ινδονησία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, οι πιο διαβόητοι είναι αυτοί που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ: De Wallen, Singel και Pijp. Τρέφονται από τουρίστες που επισκέπτονται αυτήν την πόλη, γνωστή για τη φιλελεύθερη νοοτροπία και τη νόμιμη πώληση ναρκωτικών.

Περνώντας από αυτά τα μέρη είναι μια ακόμη στάση για όσους έρχονται για να ανακαλύψουν την πόλη. Μέσα σε εκείνους τους δρόμους που είναι φωτεινοί, υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να κάνουν σεξ για σημαντικό τίμημα. Αλλά πριν ξεκινήσετε να ασχοληθείτε με κάποια σαρκική περιπέτεια, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους νόμους και τις κατευθυντήριες γραμμές των περιφερειών στο Άμστερνταμ, υπάρχουν πολυάριθμες εκδρομές που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Θα είστε σε θέση να κάνετε ερωτήσεις και σίγουρα θα είναι κάποιος που μπορεί να τους απαντήσει στη μητρική σας γλώσσα. Αυτές οι εκδρομές προσφέρουν ακόμη συμβουλές για το πώς να επικοινωνούν με τους σεξουαλικούς εργαζόμενους για να βελτιώσουν την εμπειρία.

Υπάρχει κάτι που μας προσκαλεί να επισκεφτούμε τις περιοχές κόκκινου φωτισμού του Άμστερνταμ. Ίσως είναι όλα εξαιτίας των θρύλων που έχουμε ακούσει. Ίσως είναι η γοητεία που ασκεί πάνω μας το απαγορευμένο. Ή απλώς ένα πραγματικό ενδιαφέρον να βιώσετε μια σεξουαλική επαφή με τους εργαζόμενους του σεξ ή τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν.

«Παρελθόν» το «I Amsterdam»: Γιατί ποιο λόγο «ξήλωσαν» το διάσημο αξιοθέατο;

Μόνο στις αναμνήσεις και στις παλαιές φωτογραφίες όσων το επισκέφθηκαν θα βρίσκεται πια ένα από διασημότερα αξιοθέατα του Άμστερνταμ, το περίφημο «I Amsterdam».

Αναλυτικότερα, τα πασίγνωστα κόκκινα και λευκά γράμματα έξω από το Rijksmuseum όπου φωτογραφίζονταν καθημερινά χιλιάδες τουρίστες, δεν υπάρχει πια, μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της ολλανδικής πρωτεύουσας να τα απομακρύνει.

Γιατί το «ξήλωσαν»

Σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους του Άμστερνταμ, η εν λόγω απόφαση ελήφθη γιατί το «I Amsterdam» είχε γίνει «σύμβολο μαζικού τουρισμού και ατομικισμού σε μια πόλη που υποστηρίζει την αλληλεγγύη και την διαφορετικότητα».

«Το μήνυμα “I Amsterdam” είναι πως είμαστε όλοι ξεχωριστοί στην πόλη. Εμείς θέλουμε να δείξουμε κάτι άλλο: διαφορετικότητα, ανοχή, αλληλεγγύη», σχολίασε η Femke Roosma, μέλος της δημοτικής παράταξης GroenLinks που ανέλαβε την πρωτοβουλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και για βιασμό στους δυο κατηγορούμενους!

Το «I Amsterdam» ξεκινάει τα «ταξίδια»

Όπως μεταδίδει η επίσημη ιστοσελίδα του «I Amsterdam», τα γράμματα θα «ταξιδεύουν» σε διάφορα σημεία, όπως είχε γίνει πριν εγκατασταθούν μόνιμα έξω από το Rijksmuseum, πριν από 14 χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share