Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα σας σοκάρει: Φίδι έφαγε ολόκληρο σκαντζόχοιρο - Αν δείτε τις εικόνες πραγματικά θα ανατριχιάσετε!

Φίδι vs σκαντζόχοιρος και άλλα 7 ζώα!

4 Δεκεμβρίου 2019 14:35
Θα σας σοκάρει: Φίδι έφαγε ολόκληρο σκαντζόχοιρο -  Αν δείτε τις εικόνες πραγματικά θα ανατριχιάσετε!

Φίδι έφαγε ολόκληρο σκαντζόχοιρο... Αν δείτε τις εικόνες πραγματικά θα ανατριχιάσετε!

Τα φίδια είναι πιθανώς τα πιο τρομακτικά ερπετά. Μπορεί τα φίδια να είναι πρώτοι στην λίστα, αλλά οι πιθανότητες να βγει ένα φίδι από την λεκάνη της τουαλέτας είναι μηδέν.

Τα φίδια, από την άλλη, έρχονται σε όλα τα μεγέθη και αυτό είναι πολύ τρομακτικό, έτσι δεν είναι; Έχουν βέβαια μεγάλη ποικιλία θηραμάτων για να επιλέξουν. Τι συμβαίνει όμως όταν διαλέγουν το λάθος θήραμα;

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ακριβώς αυτό. 8 φορές που φίδια διάλεξαν το λάθος το θήραμα και κατέληξαν νεκρά.

Ρίξτε μια ματιά:

Φίδι vs πρόβατο

Αυτό συνέβη σε ένα χωριό στην Μαλαισία. Το φίδι δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί.

Φίδι vs σκαντζόχοιρο

Αυτό συνέβη το 2014 στην Νότια Αφρική. Ένας αφρικανικός πύθωνας βρέθηκε νεκρός επειδή έφαγε έναν σκαντζόχοιρο και τα αγκάθια του τον τρύπησαν.

Φίδι vs σκαντζόχοιρο (2η έκδοση)

Αυτή είναι μία παρόμοια περίπτωση. Δεν είναι σίγουρο αν πέθανε το φίδι αλλά σίγουρα υπέφερε πολύ.

Φίδι vs γουρούνι

Ένας πύθωνας στην Αυστραλία έχασε την ζωή του όταν προσπάθησε να φάει ένα γουρούνι αλλά δεν μπορούσε να το χωνέψει.

Φίδι vs αλιγάτορα

Αυτό έγινε στην Φλόριντα. Το 2005, ένας πύθωνας προσπάθησε να φάει έναν αλιγάτορα. Το πιθανότερο είναι να τον τραυμάτισαν τα νύχια του αλιγάτορα εσωτερικά, σκίζοντας το σώμα του.

Φίδι vs ηλεκτρική κουβέρτα

Αυτός ο πύθωνας κατάπιε μια ηλεκτρική κουβέρτα. Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν.

Φίδι vs φίδι

Αυτό συνέβη στην Αυστραλία. Το μαύρο φίδι είναι μέσα στο στόμα του καφέ φιδιού και κατάφερε να βγει έξω.

Φίδι vs σαρανταποδαρούσα

Αυτή η νεαρή οχιά προσπάθησε να φάει μία σαρανταποδαρούσα που είχε το ίδιο μήκος με εκείνη. Στην προσπάθειά της να την χωνέψει, το σώμα της κόπηκε και τα εσωτερικά της όργανα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Αποκεφάλισε ένα φίδι που είδε στην αυλή της, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε μετά από λίγο!

Ένα αποκεφαλισμένο δηλητηριώδους φίδι επιδεικνύει τους κυνόδοντές του για τελευταία φορά πριν πεθάνει, έχει γίνει viral στα social media. Γενναίο σκυλάκι σκότωσε δηλητηριώδη κόμπρα για να προστατεύσει την οικογένειά του και πέθανε!

θανάσιμο μαύρο φίδι μοκασίνος να κινεί το κεφάλι του, μετά τον αποκεφαλισμό του.

«Τα κορίτσια εντόπισαν σήμερα ένα μοκασίνο στο παρτέρι μας. Δεν είχαμε κοντά κάποιο μαχαίρι, και έτσι ο Avery έκοψε το κεφάλι του με κλαδευτήρι δέντρου. Το αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών ήταν όταν το κεφάλι συνέχισε να δαγκώνει στον αέρα μερικά λεπτά αφού είχε κοπεί.»

Το φίδι εντέλει σταμάτησε να κινείται.. Αδιανόητο: Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τον αποτρόπαιο σκοτωμό του ερπετού, ενώ άλλοι ανησύχησαν για την ασφάλεια των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο φίδι.

«Μήπως καλύτερα να διδάξετε στα παιδιά σας να κοιτάζουν το περιβάλλον χώρο τους; Όταν βλέπουν ένα φίδι, να φεύγουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα περισσότερα τσιμπήματα από φίδι που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι όταν ο κόσμος προσπαθεί να τα σκοτώσει. Είστε ανίδεοι.»

«Θέε μου, αφήστε τα φίδια στην ησυχία τους. Τρώνε άλλα δυνητικά επικίνδυνα ζώα (ποντίκια, άλλα φίδια κτλ) και το να βρείτε ένα φίδι στον κήπο σας είναι κάτι κοινό. Αφήστε το μόνο του για μια ώρα, επιστρέψτε και θα έχει φύγει. Διαφορετικά, καλέστε έναν επαγγελματία να το απομακρύνει,» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Το ξέρετε ότι οι μοκασίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι; Ένα τσίμπημα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα άντρα. Δεν πρέπει να περιμένετε για να τσιμπήσει για να το σκοτώσετε, επειδή τότε θα είναι ήδη αργά,» υπερασπίστηκε την ενέργεια κάποιος άλλος.

Ένα τσίμπημα από ένα μαύρο μοκασίνο θα μπορούσε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, αλλά ένα τέτοιο τσίμπημα σπάνια είναι θανάσιμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share