Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Kάθε μέρα φύτευε σ' ένα ερημονήσι ένα δέντρο από το 1979! Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα! (photos-video)

Σοκ!

2 Δεκεμβρίου 2019 14:14
Kάθε μέρα φύτευε σ'  ένα ερημονήσι ένα δέντρο από το 1979! Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα! (photos-video)

Κάθε μέρα φύτευε σ' ένα ερημονήσι ένα δέντρο από το 1979! Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα!

Άνδρας έχασε 330 κιλά! Σήμερα είναι αγνώριστος! (Video)

Ένα ξηρό μέρος στο Majuli Island της Ινδίας, μετατράπηκε μέσα σε 40 χρόνια, σε ένα τεράστιο δάσος. Ο Παϊένγκ είναι ο δημιουργός αυτού του θαύματος!

Η σπαζοκεφαλιά με τη γάτα, το σκύλο και το κουνέλι που έχει τρελάνει το διαδίκτυο! (photo)

«Ξεκίνησα πολύ μικρός να φυτεύω ένα δέντρο κάθε μέρα σε κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο, το 1979. Κάθε μέρα περνούσα και φύτευα από ένα για έναν ολόκληρο χρόνο», δηλώνει ο άνδρας του βίντεο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τεράστιο δάσος. Το δάσος έχει σήμερα έκταση περίπου όσο 2 Central Parks! Δηλαδή δύο φορές σε έκταση το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο στη διοικητική περιφέρεια του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, που φτάνει τα 3,41 km². Στην μεγάλη έκτασή του, μπορεί κανείς να δει ελέφαντες, ρινόκερους, ελάφια και τίγρεις.

«Θα συνεχίσω να φυτεύω δέντρα μέχρι να πεθάνω! Λέω στους ανθρώπους, αν ποτέ επιχειρήσετε να κόψετε τα δέντρα μου, θα πρέπει πρώτα να τα βάλετε μαζί μου!

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να κόβονται τόσα δέντρα», συμπληρώνει ο άνδρας, που έχει σκοπό να διατηρήσει την φυσική ομορφιά του τόπου του.

Παίρνει ένα σκόρδο και το τρίβει στο παράθυρο! Ο λόγος... δεν φαντάζεστε! (Video)

Παίρνει ένα σκόρδο και το τρίβει στο παράθυρο! Ο λόγος... δεν φαντάζεστε!

Βάζει ένα σκόρδο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών... Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!

Έχετε σπασμένο παράθυρο στο σπίτι; Φτιάξτε το με φυσική κόλλα. Μπορείτε να το κάνετε μ' ένα υλικό που έχετε σίγουρα στο σπίτι και δεν πηγαίνει το μυαλό σας.

Λιώνει σκελίδα σκόρδου, το ανακατεύει με χυμό πορτοκαλιού και την βάζει στα νύχια! Τότε βλέπει ότι...

Φυσικά και αναφερόμαστε στο σκόρδο, το οποίο δεν... χρησιμεύει μόνο για το φαγητό, αλλά και για να κολλήσετε ένα σπασμένο παράθυρο.

Απλά κόψτε το σκόρδο και πιέστε την επιφάνεια στο γυαλί. Το υγρό που βγαίνει από το σκόρδο θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί και θα βοηθήσει από το να επεκταθεί η ζημιά περισσότερο. Απλά στην συνέχεια μ' ένα στεγνό πανί καθαρίστε την επιφάνεια.

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει στο φούρνο! Ο λόγος; Καταπληκτικός…(Video)

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει για λίγο στο φούρνο! Ο λόγος; Καταπληκτικός…

Ψήνει 6 σκελίδες σκόρδου και τις τρώει! Μέσα σε 24 ώρες τα οφέλη που έχει στο σώμα είναι εμφανή!

Δυστυχώς το σκόρδο είναι πολύ παρεξηγημένο! Μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη γεύση πολλών φαγητών και πάλι όμως οι περισσότεροι το αποφεύγουν, λόγω της έντονης μυρωδιάς του.

Φάτε σκόρδο με μπανάνα και περιμένετε 15 λεπτά! Θα σωθείτε!

Εκτός αυτού όμως, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και B6, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και πολλά άλλα.

Το ψήσιμο στο σκόρδο μειώνει την έντονη μυρωδιά του και «γλυκαίνει» κάπως την – ομολογουμένως – πολύ έντονη γεύση που έχει στην ωμή μορφή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share