Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Ο άνθρωπος με το «ατσάλινο» στομάχι! (Video)

Δεχόταν κανονιές και δεν πάθαινε τίποτα!

27 Νοεμβρίου 2019 22:33
Σοκαριστικό: Ο άνθρωπος με το «ατσάλινο» στομάχι! (Video)

Ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία για το« ατσάλινο» στομάχι του!

Γιατροί άνοιξαν το στομάχι 19χρονης και έπαθαν ΣΟΚ με το θέαμα!

Ο Frank «Cannonball» Richards έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1920, όταν υπέβαλε τον εαυτό του σε απίστευτες δοκιμασίες με το ατσάλινο στομάχι του, ενθαρρύνοντας τους παρευρισκόμενους να πηδήξουν πάνω του ή να τον χτυπήσουν με βαριοπούλα στην κοιλιά.

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι γιατροί! Δείτε τι έβγαλαν από στομάχι 8χρονης!

Αυτό όμως που πραγματικά τον έκανε θρύλο, είναι το γεγονός πως στεκόταν μπροστά από ένα κανόνι και δεχόταν κανονιές χωρίς να πάθει τίποτα!

Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα! Κατάπιε το μονόπετρό της! (photos-video)

Ο Φρανκ Ρίτσαρντς μπορούσε να αντέξει μια μπάλα κανονιού που ζύγιζε 47 κιλά, να εκτοξεύεται στο στομάχι του δύο φορές την ημέρα.

Για να μπορέσει να το πράξει, ζήτησε από ορισμένους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή βαρέων βαρών Τζακ Ντέμπσι), να τον χτυπούν.

Δείτε την απίστευτη ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο άνθρωπος που ξεγέλασε το θάνατο επιζώντας για 38 λεπτά χωρίς οξυγόνο σε 90μ. βάθος!

Ο άνθρωπος που ξεγέλασε το θάνατο επιζώντας για 38 λεπτά χωρίς οξυγόνο σε 90μ. βάθος! Τρόμος! Αυτό το «πόδι ελέφαντα» είναι το πιο τοξικό αντικείμενο στη γη! Λίγα λεπτά επαφής προκαλούν αργό και βασανιστικό θάνατο! (photos-video)

Ένα ντοκιμαντέρ του BBC με τον τίτλο Last Breath (η τελευταία αναπνοή),αναφέρει μια ιστορία που εξακολουθεί να ιντριγκάρει τους ειδικούς!

Ο Κρις, τότε 33χρονος δύτης, περιέγραψε την εμπειρία του σαν να «μπήκε στο διάστημα, αλλά υποβρύχια».

Μπλοκαρισμένος σε μια υποθαλάσσια πλατφόρμα τοποθετημένη πάνω από ένα πηγάδι πετρελαίου μέσα στην παγωνιά και το απόλυτο σκοτάδι με μόλις μόνο λίγα λεπτά οξυγόνου στις φιάλες έκτακτης ανάγκης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν κατά μέσο όρο, τρία λεπτά χωρίς οξυγόνο. Απίθανο, αλλά ο Κρις επέζησε για 38 λεπτά. Πώς το έκανε;

Ο στόχος του ίδιου και του συνεργάτη του, Γιουάσα του ήταν να κατέβουν 300 πόδια (90 μέτρα) από το σκάφος υποστήριξης καταδύσεων, Bibby Topaz, στον πυθμένα για να επιδιορθώσουν έναν κατεστραμμένο σωλήνα.

Θα λειτουργούσαν, όπως πάντα, σε ακραίες συνθήκες, όπου η πίεση στο σώμα τους ήταν τέτοια που έπρεπε να προετοιμαστούν για κατάδυση για μέρες στο πλοίο σε μια ειδική μονάδα κορεσμού αποσυμπίεσης – παρόμοια με ένα μίνι υποβρύχιο.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που χτύπησε συναγερμός από το Bibby Topaz. Έπρεπε να επιστρέψουν αμέσως στο πλοίο.

Το μηχανοκίνητο σύστημα πλοήγησής του, το οποίο κλείδωνε το σκάφος στη θέση του πάνω από τις πετρελαιοπηγές, δεν λειτουργούσε. Το Bibby Topaz απομακρύνονταν από το σημείο και το πλήρωμα δεν μπορούσε να το ελέγξει.

Καθώς προσπαθούσαν να φτάσουν το πλοίο ο Κρις Λέμονς μπλέχτηκε στη δομή του πηγαδιού. Γιατρός λέει σε ασθενή ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα - Η αντίδρασή του θα σας γίνει μάθημα!

Δεν υπάρχει φως, κανένας αέρας, καμία επικοινωνία με τους συναδέλφους του – και δεν κυκλοφορούσε πλέον ζεστό νερό για να κρατήσει τη στολή του ζεστό. Πήγε πίσω στον πυθμένα.

Ο Γιουόσα δεν είχε αρκετό καλώδιο του για να ψάξει τον Λέμονς και το πλήρωμα του Bibby Topaz δεν ήθελε να χάσει και τους δύο δύτες.

Στην επιφάνεια, το πλήρωμα μάχονταν για να επισκευάσει το σύστημα πλοήγησης του πλοίου. Ήξεραν πως κάθε λεπτό που περνούσε ήταν μοιραίο.

Καθώς το ρολόι χτυπούσε και οι τεχνικοί προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο, αποφασίστηκε να στείλουν έναν μη επανδρωμένο ανιχνευτή με μια φωτογραφική μηχανή για να αναζητήσουν τον δύτη που έλειπε, ξεκινώντας από το φρεάτιο. Ένιωθε «τέρας» και όλοι τον απέφευγαν! Πλέον όμως, αγαπάει και αποδέχεται τον εαυτό του!

Μόνος στο βυθό, ο Λέμονς ήξερε ότι οι πιθανότητες επιβίωσης μειώνονται κάθε δευτερόλεπτο.

Επέζησε μόνος του με σχεδόν καθόλου αέρα για 38 λεπτά σε ένα από τα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη εξακολουθεί να αποτελεί αίνιγμα για τους εμπειρογνώμονες.

Η καλύτερη εξήγηση που μπορούν να προσφέρουν είναι ότι το ακραίο κρύο προκάλεσε το σώμα του να «κλείσει», επιτρέποντας στα ζωτικά του όργανα να υπολειτουργούν με το μικροσκοπικό κομμάτι οξυγόνου που απέμενε στο σύστημά του.

Μετά από δύο προσπάθειες ανάνηψης , ο Λέμονς πήρε αναπνοή. Ωστόσο, ακόμα, ήξεραν ότι οι πιθανότητες να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του λόγω έλλειψης οξυγόνου ήταν απειροελάχιστες. Αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ο Λέμονς άρχισε να μιλάει με συνέπεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share