Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρομερή αλλαγή! Αυτή η γυναίκα έχασε 93 ολόκληρα κιλά!

Απίστευτο!

27 Νοεμβρίου 2019 15:55
Τρομερή αλλαγή! Αυτή η γυναίκα έχασε 93 ολόκληρα κιλά!

Τρομερή αλλαγή! Αυτή η γυναίκα έχασε 93 ολόκληρα κιλά!

Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχόταν από παιδί bullying. Πήρε την εκδίκησή της 25 χρόνια μετά για το μπούλινγκ που είχε υποστεί!

Μόλις το 2017, όμως αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής και να γυρίσει σελίδα στην καθημερινότητά της. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια:

«Δεν ένιωθα άνετα. Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ηξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να κάνω κάτι δραστικό γι’αυτή. Είχα μια πολύ κακή σχέση με το φαγητό. Δεν αγαπούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε το σώμα μου».

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στη ζωή της και να γίνει μία άλλη γυναίκα. Χαρούμενη, υγιής και κυρίως ευτυχισμένη. Δύναμη ψυχής: Αυτό το κορίτσι ζύγιζε 30 κιλά σώθηκε από τη σοκολάτα και τώρα είναι αγνώριστη!

Πλέον απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και από 166 κιλά που ζύγιζε πλέον η ζυγαριά δείχνει 73! Μάλσιτα, συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να είναι το βάρος της φυσιολογικό και να αντιστοιχεί στο ύψος και τη σωματοδομή της.

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση; Η Kara είναι πλέον μία άλλη, τόσο που ούτε η ίδια δείχνει να αναγνωρίζει τον εαυτό της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Σοκαριστική αλλαγή: Έχασε 68 κιλά και έγινε αγνώριστη! (video)

Σοκαριστική αλλαγή: Έχασε 68 κιλά και έγινε αγνώριστη! Πέρασε χρόνια ολόκληρα να μάχεται την παχυσαρκία ενώ δεν άντεχε να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη χωρίς να αναλυθεί σε κλάματα.

Απίστευτη μεταμόρφωση νεαρού άντρα! Έχασε πάνω από 60 κιλά και έγινε... (Video)

Ωστόσο, η Ντεζιρέ Αλέξις Κάε Μάιζ από τη Βεντούρα της Καλιφόρνια πολεμούσε την παχυσαρκία ολόκληρη τη ζωή της αλλά δεν τη βοηθούσε καθόλου που οι αδερφές της έμοιαζαν με ζωντανές κούκλες Μπάρμπι.

Προσέβαλαν μια γυναίκα σε κατάστημα νυφικών για τα κιλά της αλλά η ιδιοκτήτρια τους έδωσε την καλύτερη απάντηση

Η 25χρονη γυναίκα αποκάλυψε ότι ζύγιζε 136 κιλά και μισούσε τον εαυτό της ενώ κάθε φορά που κοιταζόταν στον καθρέφτη έκλαιγε. Όταν, όμως, έκανε γαστρικό bypass, τότε μεταμορφώθηκε και ακολουθώντας παράλληλα δίαιτα και γυμναστική έχασε 68 κιλά και απέμεινε η μισή μέσα σε έναν χρόνο.

"Ήμουν πάντα το μεγαλύτερο παιδί στην τάξη. Ήμουν το μεγαλύτερο σε κάθε αθλητική ομάδα και το μεγαλύτερο στην οικογένειά μου. Όταν ήμουν πέντε ετών γράφτηκα σε ειδικό τμήμα και ξεκίνησα τη δίαιτα και τη γυμναστική στο νηπιαγωγείο" είπε η ίδια. Τίποτα από αυτά δεν έκανε διαφορά και όσο περνούσε καιρός τόσο μειωνόταν η αυτοεκτίμησή του.

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό 6 κιλών! Αν δείτε τι είπε η μητέρα μετά τη γέννα θα μείνετε άφωνοι!

"Όταν ήμουν οκτώ ετών διαγνώστηκα με υποθυρεοειδισμό. Αυτό ήταν η απάντησή μου για ποιον λόγο ενώ ήμουν πολύ δραστήριο παιδί ήμουν πάντα άρρωστη και παχιά" προσθέτει. Και πάλι όμως η Ντεζιρέ δεν μπορούσε να έχει ένα υγιές βάρος "Πήγαινα στο γυμναστήριο και έτρεχα στον διάδρομο για μια ώρα καίγοντας 1.000 θερμίδες και φρόντιζα ώστε να τρώω μόνο 500 θερμίδες .Σκεφτόμουν πως αν έκαιγα περισσότερες απ' όσες παίρνω θα έχανα αμέσως. Αυτό λειτούργησε προσωρινά αλλά πάντα το πρόβλημα επέστρεφε. Έως τα 21 της είχε φθάσει τα 136 κιλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share