Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Απαγορεύεται η χρήση του ασανσέρ από ντελιβεράδες" : Το απίστευτο μήνυμα ενός διαχειριστή!

Κάνει το γύρο του διαδικτύου!

22 Νοεμβρίου 2019 22:37

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα χειρόγραφο μήνυμα ενός διαχειριστή πολυκατοικίας που απαγορεύει τη χρήση του ασανσέρ για τους ντελιβεράδες!

Σε αυτό ο διαχειριστής ενημερώνει τους ντελιβεράδες, ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το ασανσέρ προκειμένου να παραδώσουν τις παραγγελίες τους, κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουν αφού πρώτα ανέβουν τα σκαλιά της πολυκατοικίας.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή όσοι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν παραγγείλει φαγητό από έξω, είτε έχουν να πάρουν κάποιο δέμα είναι αναγκασμένοι κατεβαίνουν στην είσοδο της, προκειμένου παραλάβουν τις παραγγελίες τους.


Όπως γίνεται αντιληπτό το να απαγορεύεται η είσοδος στο εσωτερικό της πολυκατοικίας σε ντελιβεράδες,κούριερ και διανομείς φυλλαδίων είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει δεκτό, αλλά το να τους επιτρέπεις την είσοδο όχι όμως την χρήση του ασανσέρ και να τους αναγκάζεις να ανέβουν τα σκαλιά, προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους είναι είναι κάτι το εξωφρενικό.

Τρυπάει το πλαστικό κουτάκι με τις τσίχλες... Θα σοκαριστείτε με το αποτέλεσμα!

Δοκιμάστε να τρυπήσετε το πλαστικό κουτάκι που αποθηκεύονται προσωρινά οι τσίχλες- μέντες. Ακούγεται περίεργο; Θα σας εκπλήξει ο λόγος!

Δείτε και αυτό: Βρήκαν ένα κουτί από το 1951 πίσω από έναν τοίχο του σπιτιού τους. Όταν είδαν τι έχει μέσα, έπαθαν το σοκ της ζωής τους!

Δίνει λύση στο πρόβλημα με τα καλώδια των ακουστικών που συνεχώς μπερδεύονται και ως αποτέλεσμα αυτού, χαλάνε!

Αξιοποιήσετε το κουτάκι και να γλιτώσετε από αυτό το βασανιστήριο, με αυτόν τον τρόπο:

Παίρνει ένα κουτί και ξεκινάει να το τυλίγει... το αποτέλεσμα μαγικό! (Video)

Οι Ιάπωνες είναι τελικά οι πιο γρήγοροι αλλά και οι πιο δεξιοτέχνες από όλους! Παρακάτω θα δείτε έναν Ιάπωνα που παίρνει να τυλίξει ένα κουτί και λίγο μετά γίνεται κάτι μαγικό!

Πολλοί υπάλληλοι δεν μπορούν να τυλίξουν σωστά και γρήγορα τα δώρα σε διάφορα καταστήματα! Τι συμβαίνει όμως εδώ και με τον κύριο που θα δείτε; Θα πάθετε πλάκα: Ο απίθανος τρόπος που οι Ιάπωνες κάνουν πολλαπλασιασμό!

Ο τρόπος δεν είναι πάντα εύκολος καθώς μερικές φορές το χαρτί τσαλακώνεται η είναι πολύ μικρό και ξανά από την αρχή. Βρήκαν ένα κουτί από το 1951 πίσω από έναν τοίχο του σπιτιού τους. Όταν είδαν τι έχει μέσα, έπαθαν το σοκ της ζωής τους!

Δείτε ένα βίντεο από την Ιαπωνία που δείχνει έναν άντρα να τυλίγει με έναν εντυπωσιακό και τέλειο τρόπο ένα δώρο.

Οι Ιάπωνες... ξέρουν! - Βρήκαν τον πιο γρήγορο τρόπο να πλένεις τα πιάτα! (Video)

Οι μέρες που καθόμασταν με τις ώρες πάνω από νεροχύτη και πλέναμε την ατελείωτη στοίβα με τα πιάτα μας, τελείωσαν! Οι Ιάπωνες δημιούργησαν ένα γκατζετάκι που κάνει τη δουλειά αυτή παιχνιδάκι

Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξ αν το Kuru Sara Wash, μια πράσινη συσκευή, που μοιάζει λίγο με κροκοδειλάκι και λίγο με βιονικό χέρι. Να σας θυμίσουμε: Οι Ιάπωνες "ξαναχτύπησαν": Αυτή την φορά τραγουδάνε τα Καγκέλια!

Με αυτή πιάνεις το πιάτο, το οποίο στη συνέχεια χάρη στον ειδικό μηχανισμό περιστρέφεται και στην ουσία πλένεται μόνο του χάρη στο σφουγγαράκι «στο στόμα του κροκόδειλου».

Κάθε πιάτο για να γίνει «καινούριο» απαιτεί μόλις 10” από το χρόνο σου! Αποτελεί λοιπόν την τέλεια λύση εάν δεν θέλεις να πάρεις πλυντήριο, αλλά κουράζεσαι πολύ με το πλύσιμο στο χέρι.

Θα σού κοστίσει περίπου 70€ και το καλό είναι ότι λόγω του μικρού μεγέθους της συσκευής μπορείς να την παίρνεις μαζί σου και στο εξοχικό ή το camping.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share