Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εκπληκτικό: Αυτή η γυναίκα δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά - Όταν γίνεται η μεταμόρφωσή δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Τρομερή αλλαγή!

21 Νοεμβρίου 2019 07:50
Εκπληκτικό:  Αυτή η γυναίκα δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά - Όταν γίνεται η μεταμόρφωσή δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Αυτή η γυναίκα δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά - Όταν γίμνεται η μεταμόρφωσή δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Στην Καρίν άξιζε μια αλλαγή στην εμφάνιση. Η 52χρονη είναι πυροσβέστης και θα έκανε τα πάντα για όσους έχουν ανάγκη. Γι’αυτό και οι παραγωγοί του Today Show την επέλεξαν για το “Ambush Makeover”. Η Καρίν επιλέχτηκε από το κοινό του Rockefeller Centre, καθώς περίμενε την αδερφή της. Την κορόιδευαν όλη της τη ζωή! Σήμερα παίρνει την… εκδίκησή της! (video)

Για χρόνια, η Καρίν παραμελούσε την εμφάνιση της και είχε επικεντρωθεί στην δουλειά και τα 7 απίθανα εγγόνια της. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν ήταν να πάει στο κομμωτήριο με τις ώρες!

Γι’αυτό και η αδερφή της, Καμελί, ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν την επέλεξαν. Είχε έρθει η ώρα για την Corinne να επικεντρωθεί στην ευημερία της, αντί να αγχώνεται για όλα τα άλλα.

Η ομάδα του Ambush Makeover, ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν στην Καρίν ! Μέσα σε λίγες ώρες, άλλαξαν το παλιομοδίτικο στιλ και τα φουντωτά μαλλιά της και της χάρισαν ένα πιο μοντέρνο λουκ!
Είχε έρθει η ώρα να εμφανιστεί στο πλατό του Today Show και να δει την Καμελί!

Κανείς δεν φανταζόταν ότι η Καρίν ήταν τόσο όμορφη – η Καμελί έπαθε πλάκα! Κοίταξε την αδερφή της και φώναξε ενθουσιασμένη. Είχαν περάσει χρόνια από τότε που η Καρίν σταμάτησε να περιποιείται τον εαυτό της και ήταν πραγματικά απίθανη! Ακόμη και αφότου την αγκάλιασε, η Καμελί δεν μπορούσε να πιστέψει ακόμη ότι αυτή ήταν η αδερφή της.

Αλλά εκείνη τη μέρα δεν πήγε μόνο η Καρίν στο Ambush Makeover. Η 52χρονη Κέλλυ είχε περάσει χρόνια στο σπίτι μεγαλώνοντας τα 3 παιδιά της και ήταν έτοιμη να ξαναρχίσει την δουλειά. Ωστόσο, η εμφάνιση της δεν την βοηθούσε και πολύ.

Γι’αυτό και ενθουσιάστηκε όταν την επέλεξαν για το Ambush Makeover. Της έκοψαν τα μαλλιά και της φόρεσαν ένα κομψό φόρεμα. Αν αυτό δεν έκανε εντύπωση στους εργοδότες, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο χρειαζόταν!

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Corinne στο παρακάτω βίντεο:

Ήταν η πιο άσχημη και την φώναζαν ''κοκαλιάρα''! Λίγα χρόνια μετά την παρακάλαγαν να τους μιλήσει!

Ήταν ή πιο άσχημη και την φώναζαν ''κοκαλιάρα''! Λίγα χρόνια με΄τα την παρακάλαγαν να τους μιλήσει!

Θραύση κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια 24χρονη από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία ρίχνει το διαδίκτυο με κάθε φωτογραφία των σμιλεμένων οπίσθιών της που ανεβάζει. Απίστευτη μεταμόρφωση νεαρού άντρα! Έχασε πάνω από 60 κιλά και έγινε... (Video)

H Μπακχάρ Ναμπιέβα, η οποία ζει στην Ουκρανία, έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Μις Σιδερένια Οπίσθια» (Miss Iron Bum) για ιδιαίτερα προφανείς λόγους, ωστόσο τα κατέφερε χύνοντας πολύ ιδρώτα.

Όπως είναι φυσικό, πολλές είναι έτσι οι γυναίκες – για διαφορετικούς πάντως λόγους από τους άνδρες – που ονειρεύονται τους γλουτούς της, βομβαρδίζοντάς την με μηνύματα στο Instagram.

Η καλλίγραμμη νεαρή, μάλιστα, δεν τις απογοητεύει, δίνοντάς τους τεχνικές και συμβουλές, αλλά και ασκήσεις με τις οποίες διατηρεί το αξιοζήλευτο κορμί της (αν και κάποιοι το θεωρούν υπερβολικό και όχι άδικα…).

Γιατί και η ίδια άλλωστε δεν ήταν πάντα έτσι. «Ήμουν πολύ αδύνατη ως παιδί, με λεπτά πόδια και οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν». Είχα πέσει θύμα bullying αμέτρητες φορές και είναι ο βασικός λόγος που άρχισα να γυμνάζομαι

Έτσι αποφάσισα να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου γιατί βαρέθηκα ο κόσμος να με κοιτάει περίεργα» αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Μπακχάρ, συμπληρώνοντας: «Όταν ξεκίνησα γυμναστική και είδα τα πρώτα αποτελέσματα ενθουσιάστηκα»

Οι εικόνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ενώ τα ουκρανικά Μέσα την αποθεώνουν, αποκαλώντας την «Θεά» και «τρελό κορμί με καμπύλες μεγαλύτερες από τη Γη στην οποία ζούμε»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share