Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους. Όταν έσκαψε βρήκε λίρες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

20 Νοεμβρίου 2019 21:02
Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους. Όταν έσκαψε βρήκε λίρες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους... Όταν έσκαψε βρήκε λίρες!

Πολλοί έχουμε ακούσει ιστορίες από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, για λίρες οι οποίες βρέθηκαν μέσα σε τοίχους, θαμμένες βαθιά μέσα στο χώμα κλπ. Με την ευκαιρία διαβάστε: Καταδικάστηκε η γυναίκα που κατηγορούνταν για «κλοπή των λιρών» από συγγενή της!

Μία τέτοια ιστορία εξελίχθηκε σε μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας όπου με τη βοήθεια ενός ανιχνευτή, ένας νεαρός άνδρας κατάφερε και βρήκε λίρες πολύ μεγάλης χρηματικής αξίας τις οποίες ισχυρίζεται πως είχε θάψει ο παππούς του.

Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για τα γνωστά "σημάδια"! Τα σημάδια μπορεί να είναι δέντρα "χτυπημένα", πλάκες, πηγάδια σημαδεμένα, ερειπωμένα σπίτια από τον πόλεμο κλπ. Οι αντάρτες και οι συμμορίες του παρελθόντος κρύβανε τις λίρες σε χαρακτηριστικά μέρη έτσι ώστε να είναι εύκολο για αυτούς να τις ξαναβρούν.

Το μόνο που μας μένει στην εποχή που ζούμε είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε για λίρες. Πάρτε έναν ανιχνευτή και πάρτε τα βουνά…

Αν βάλετε αυτό στη τσάντα σας θα σας έρθουν χρήματα!

Αν βάλετε αυτό στη τσάντα σας και θα σας έρθουν χρήματα!

Να τι πρέπει να κάνετε για να το έχετε πάντα γεμάτο....
Θα ξέρετε βέβαια ότι το Φενγκ Σούι, η πανάρχαια κινέζικη τέχνη της χωροθεσίας που χρησιμοποιείται για να φέρει αφθονία, υγεία, επιτυχία και αγάπη στη ζωή, έχει να κάνει κυρίως με τους τόπους όπου κατοικούμε και εργαζόμαστε. Όμως το Φενγκ Σούι δεν είναι μόνο για τον χώρο, αλλά και για οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί σας, όπως το αυτοκίνητο και ό,τι έχετε πάνω σας. Κι αν μέσα από τα μυστικά του μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, υπάρχει ένα ακόμα σημείο όπου μπορείτε να επέμβετε για να έχετε γεμάτο πορτοφόλι: ακριβώς στο πορτοφόλι σας! Γιατί το χρήμα θέλει και το κατάλληλο περιβάλλον για να έρθει. Αν έχεις αυτό το συλλεκτικό 2ευρω είσαι κάτι παραπάνω από πλούσιος!

Αλήθεια, σε τι κατάσταση βρίσκεται το πορτοφόλι σας; Είναι αρκετά καλά διατηρημένο; ¨Η μήπως είναι φθαρμένο και ξηλωμένο; Ακόμα κι αν πρόκειται για το αγαπημένο σας πανάκριβο δερμάτινο πορτοφόλι, εφόσον οι καλές του μέρες έχουν παρέλθει προ πολλού, καλό είναι να φύγει κι αυτό από τη ζωή σας. Φροντίστε να αγοράσετε ένα καινούργιο, που να σας εξυπηρετεί και να σας αρέσει. Και προπαντός να μην προβάλλει μια εικόνα μιζέριας, γιατί αυτό θα προσελκύσετε.

Το χρώμα του χρήματος
Αρκετές μπορούν να είναι οι επιλογές σας ως προς το χρώμα του πορτοφολιού. Τα ευοίωνα χρώματα του Φενγκ Σούι για τον πλούτο είναι αρκετά, το καθένα για τον δικό του λόγο και σκοπό.

Το κόκκινο είναι το χρώμα της Φωτιάς και της φήμης στο Φενγκ Σούι και ενεργοποιεί τη ροή των χρημάτων, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται σε πολλά γούρια του πλούτου. Το πράσινο συμβολίζει την ανάπτυξη και τα καινούργια ξεκινήματα. Ιδίως αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας, είναι ιδανικό. Το μαύρο και το σκούρο μπλε συμβολίζουν στο Φενγκ Σούι το νερό, το οποίο με τη σειρά του εκπροσωπεί τον πλούτο.

Ιδίως το μαύρο θεωρείται από τις καλύτερες χρωματικές επιλογές για ένα πορτοφόλι. Το καφέ και το μπεζ είναι τα χρώματα της Γης και συμβολίζουν τη σταθερότητα. Ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και τη συνετή διαχείριση των οικονομικών σας. Τέλος μπορείτε να έχετε και ένα χρυσό, ασημί ή λευκό πορτοφόλι. Όλα αυτά τα χρώματα συμβολίζουν το μεταλλικό στοιχείο, από το οποίο άλλωστε είναι φτιαγμένα τα νομίσματα. Γι’ αυτό έχουν κι εκείνα σύνδεση με τον πλούτο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share