Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναίκα γεννάει μέσα στο αμάξι μπροστά στα παιδιά της και συγκινεί! (Video)

Το βίντεο τράβηξε ο άνδρας της!

15 Νοεμβρίου 2019 14:26
Γυναίκα γεννάει μέσα στο αμάξι μπροστά στα παιδιά της και συγκινεί! (Video)

Μια έγκυος δεν πρόλαβε και έδωσε γέννα μέσα στο... αυτοκίνητο. Είναι γνωστό ότι όταν έρχεται η ώρα της γέννας, η γυναίκα μπορεί να το καταλάβει. Η Αλέξις, λοιπόν, ήταν στο δρόμο για ένα νοσοκομείο του Τέξας, αλλά ένιωθε ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει στην ώρα που έπρεπε..

Δείτε και αυτό: Μια μητέρα δείχνει στον κόσμο την καισαρική τομή και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα!

Ο σύζυγός της, Ντομινίκ, έβγαλε βίντεο από το κάθισμα του οδηγού, την στιγμή που έφερνε στον κόσμο το 6ο παιδί τους, ενώ τα άλλα παιδιά τους καθόταν στα πίσω καθίσματα!

Η Αλέξης άρχισε να ουρλιάζει και να βασανίζεται από τον πόνο. «Τι να κάνω;» ρώτησε μανιωδώς τον σύζυγό της.

Ο Ντομινίκ της είπε να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο. Η Αλέξης, δεν άντεξε και άνοιξε τα πόδια της, φοβούμενη ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει.

Στη συνέχεια φώναξε στον Ντομινίκ να τραβήξει, ενώ παράλληλα έδινε τεράστια ώθηση. Η κόρη της τότε γεννήθηκε στα δικά της γυμνά χέρια! Συγκινημένοι έμειναν όλοι από το θαύμα της φύσης.

Ω Θεέ μου, ω θεέ μου φώναζαν ενώ η ίδια δήλωσε: "Πιστεύω ειλικρινά ότι ο Θεός μου επέτρεψε να γεννήσω με ασφάλεια στο αυτοκίνητο, αντί να φτάσω στο νοσοκομείο, επειδή ήξερε ότι η επιθυμία μου για να γεννήσω ήταν τεράστια"

Δείτε το βίντεο από το αμάξι!

Σοκ! Γέννησε μέσα σε νυχτερινό κλαμπ!

Μια έγκυος 19χρονη στην Τουλούζ της Γαλλίας αποφάσισε να βγει για ένα ποτό σε νυχτερινό κλαμπ, όταν ξαφνικά γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα την έπιασαν οι πόνοι της γέννας.

Θαμώνες και προσωπικό έσπευσαν να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη για να έρθει το μωρό με ασφάλεια στον κόσμο.

Όταν όλα τελείωσαν χωρίς απρόοπτα και με χαμόγελα, οι υπεύθυνοι του κλαμπ ανακοίνωσαν ότι το νεογέννητο θα έχει ισοβίως ελεύθερη είσοδο στο μαγαζί.

«Ήταν 5:30 τα ξημερώματα, την ώρα που κλείνουμε. Ήρθε ένας άνδρας της ασφάλειας και μου είπε "έλα, είναι κάτι επείγον". Τότε είδα ότι η κοπέλα γεννούσε» περιέγραψε τι συνέβη η διευθύντρια του κλαμπ.

Σύμφωνα με την ίδια ένας από τους εργαζομένους στο κλαμπ ήταν σε απευθείας επικοινωνία με ειδικούς «οι οποίοι μας είπαν τι να κάνουμε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε πάει στο κλαμπ με έναν φίλο της προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Μια μητέρα δείχνει στον κόσμο την καισαρική τομή και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα!

Η Ρέι Λι, από το Μισσούρι των ΗΠΑ, δέχτηκε κριτικές και επιπλήχθηκε από πολλού γιατί διάλεξε να γεννήσει τον Ρόξας με κασαιρική..Για πολλούς η καισαρική είναι η εύκολη λύση και όχι η σωστή γέννα, αλλά η μητέρα αυτή δίνει το μήνυμα της, για να καταρρίψει αυτόν τον μύθο!

Δείτε επίσης: Αν είναι δυνατόν: Έγκυος γυναίκα για 260 εβδομάδες!

Η Λι μέσα από μια δημοσίευση στο Facebook, τονίσει ότι δεν είναι ποτέ εύκολη μια τέτοια χειρουργική επέμβαση, και δεν υπάρχει λάθος ή σωστό στον τρόπο που επιλέγει κάποια γυναίκα να γεννήσει!

Η νεαρή μαμά γράφει ότι ταλαιπωρήθηκε και η έκτακτη καισαρική τομή της δεν ήταν καθόλου εύκολη.Θέλει οι αναγνώστες να γνωρίζουν ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μειώσει την ίδια ή άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει γέννα εκτός από φυσιολογικό τοκετό.

“ Ήμουν 38 ώρες στο χειρουργείο.Έχοντας ένα κραυγάζον βρέφος να τραβιέται από μια τομή μήκους 5 ιντσών κάτι που το έκανε να κινδυνεύει η καρδιά του, να σε κόβουν και να σε τεμαχίζουν και να σε τραβούν μέχρι να σκίσουν όλα τα στρώματα λίπους, μυών και οργάνων (τα οποία βάζουν στο τραπέζι δίπλα στο σώμα σας, για να συνεχίσουν να κόβουν μέχρι να φτάσουν στο παιδί σας) είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό, τι είχα φανταστεί τη γέννηση του γιου μου. Αυτό δεν ήταν ευχάριστο. Εξακολουθεί να μην είναι ακόμα.”

Η δημοσίευση της Lee και οι φωτογραφίες της μετεγχειρητικής κοιλιάς της καισαρικής τομής έχουν μοιραστεί σχεδόν 25.000 φορές και έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 37.000 likes.

Η δημοσίευση απευθύνεται στις μητέρες και τις οικογένειες παντού, και πολλές ανταποκρίθηκαν και ταυτίστηκαν με την ιστορία της Λι, ενώ μιοράστηκαν και τις δικές τους εμπειρίες και ιστορίες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share