Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άντρας πόσταρε φωτογραφίες από το νεκρό παιδί που θέλει να τον σκοτώσει! (photos-video)

Ανατριχιαστική ιστορία!

15 Νοεμβρίου 2019 09:45
Άντρας πόσταρε φωτογραφίες από το νεκρό παιδί που θέλει να τον σκοτώσει! (photos-video)

Μια ανατριχιαστική ιστορία είχε δει το φως της δημοσιότητας, όταν πριν τρεις μήνες ένα νεκρό παιδί στοίχειωσε τα όνειρα του Νεοϋορκέζου Άνταμ Έλις και εκείνος με την σειρά του έγινε viral μοιράζοντας τα όσα ζούσε με τους φίλους του στο Twitter.

Εκείνο το βράδυ ο σκύλος της ήταν ανήσυχος - Όταν πήγε να δει τον γιο της τρομοκρατήθηκε!

Το όνομα του πνεύματος που προσπαθούσε να τον σκοτώσει ήταν Ντέιβιντ και είχε παραμορφωμένο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν τον Αύγουστο, όταν ο Άνταμ εκμυστηρεύτηκε ότι έβλεπε το συγκεκριμένο αγόρι στον ύπνο του και ταυτόχρονα τον έπιανε υπνική παράλυση.

Είναι 34 χρόνων αλλά «παγιδευμένος» σε σώμα παιδιού! (photos)

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που είχε δώσει τότε είναι ότι συνήθως το αγόρι καθόταν στην πράσινη κουνιστή πολυθρόνα που είχε απέναντι από το κρεβάτι του και τον κοιτούσε. Επιπλέον, λίγες μέρες μετά ο νεαρός ονειρεύτηκε κι ένα κοριτσάκι το οποίο τον πλησίασε σε μια βιβλιοθήκη και του είπε το όνομα του αγοριού.

Επίσης, τον ενημέρωσε ότι είναι νεκρός και εμφανίζεται μόνο τα μεσάνυχτα και ότι μπορούσε να του κάνεις μόνο δύο ερωτήσεις αφού έλεγε πρώτα το όνομα του, ενώ αν δοκίμαζε να κάνει και τρίτη θα τον σκότωνε. Το μεγάλο πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε την επόμενη φορά που το είδε στον ύπνο του όπου το ρώτησε γιατί έχει παραμορφωμένο κεφάλι, πώς έγινε το δυστύχημα και… το ποιος έριξε το ράφι στην βιβλιοθήκη που βρίσκονταν με αποτέλεσμα να του σπάσει το κρανίο.

Έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή! 7 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια!

Όπως καταλαβαίνεται αυτές δεν είναι δύο ερωτήσεις αλλά τρεις. Όταν το συνειδητοποίησε και ο νεαρός ξύπνησε έντρομος. Τότε ήταν που μετακόμισε σε ένα άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει από το φάντασμα και ότι έφταιγε το σπίτι που ήταν στοιχειωμένο.

Αμ δε όμως! Ησύχασε μόνο για λίγους μήνες και μετά κατάλαβε ότι μάλλον επέστρεψε ο Ντέιβιντ, καθώς οι γάτες του με το που έφταναν τα μεσάνυχτα στέκοντας μπροστά στην πόρτα και την κοιτούσαν επίμονα, σαν να βρισκόταν κάποιος από πίσω.

Επιπρόσθετα, ξυπνούσε με μελανιές στα σημεία που τον έπιανε το αγόρι στον ύπνο του, δεχόταν τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα αλλά κανείς δεν μιλούσε, έβλεπε ξαφνικά θαμπά πρόσωπα μέσα σε φωτογραφίες και παράξενες και ασυνήθιστες κινήσεις αντικειμένων τις οποίες μάλιστα είχε καταγράψει με την κάμερα που είχε βάλει για να προσέχει τα ζωάκια του όταν έλειπε για δουλειά.

Μετά από όλα αυτά όμως, πριν λίγες ημέρες ανέβασε το πιο τρομακτικό status, το οποίο συνοδεύονταν και από τρεις φωτογραφίες. Είπε λοιπόν ότι τον ονειρεύτηκε και πάλι να κάθεται στην καρέκλα απέναντι του μόνο που αυτή τη φορά έφτασε μέχρι το κρεβάτι του και εκείνος παρέμεινε να τον κοιτάζει ανήμπορος να κινηθεί.

Σκέφτηκε όμως ότι αν ήταν η τελευταία του ημέρα και τον σκότωνε έπρεπε να αφήσει πίσω του αποδείξεις για το ποιος το έκανε.

Έτσι άρχισε να φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο το δαιμονισμένο παιδί. Όταν ξύπνησε ο Άνταμ ένιωσε ανακουφισμένος από τον εφιάλτη που είδε, μέχρι που βρήκε τις φωτογραφίες στο κινητό του και κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνο ένας εφιάλτης!

Σοκ: Ακτινογραφία μικρού παιδιού ανατριχιάζει με τα ευρήματά της! (Video)

Σοκ έπαθαν οι γιατροί όταν είδαν την ακτινογραφία ενός μικρού παιδιού και ανατρίχιασαν από τα ευρύματά της! Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν τα συνηθισμένα πράγματα, όπως πρίζες και ντουλάπια, αλλά είναι δύσκολο να είναι προετοιμασμένοι για όλα εκείνα που μπορεί να θέσουν την ασφάλεια του παιδιού τους σε κίνδυνο.

Ευτυχώς, οι γονείς του τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν το πολύπριζο μετά από 3 ώρες χειρουργείο. Προς το παρόν δεν μπορούν να ξέρουν αν ο τραυματισμός θα του αφήσει κάποια μακροχρόνια βλάβη αλλά είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει. Φρίκη! Σατανική μητέρα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές! (Video)

Είναι σχεδόν αδύνατο να ασφαλίσεις 100% το σπίτι σου και κάτι θα προκύψει αλλά το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος και να ελέγχεις όλα όσα μπαίνουν στον χώρο σου. Τα χαμηλά ράφια μπορούν εύκολα να τραβηχτούν και να πέσουν. Και ακόμα χειρότερα, αν αυτά τα ράφια έχουν πράγματα πάνω όπως γυαλιά, τότε το παιδί σας μπορεί να κοπεί άσχημα.Γονείς σκότωσαν το μωρό τους, το τύλιξαν σε σακούλες και το πέταξαν στο πηγάδι!

Εάν δεν έχετε ακόμα παιδί, αλλά σκοπεύεται να κάνετε, θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε με γονείς που ήδη έχουν παιδιά.

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Αντέχετε να δείτε τι βγάζει ο γιατρός από το αυτί του μικρού όταν τον εξετάζει; Αν δείτε τι θα βγάλει από μέσα θα σοκαριστείτε!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Δείτε ακόμα: Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Dr. Paul αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share