Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποτήρι για... φίλημα! Μια εφεύρεση για τους singles!

Ο καφές σας παύει να είναι μονότονος!

12 Νοεμβρίου 2019 11:41
Ποτήρι για... φίλημα! Μια εφεύρεση για τους singles!

Ξυπνάς το πρωί και η πρώτη σου σκέψη είναι ένας ζεστός αχνιστός καφές μια αγκαλιά κι ένα φιλί. Αλλάζεις πλευρό και συνειδητοποιείς ότι κανείς δεν είναι δίπλα σου οπότε θα αρκεστείς μόνο στον καφέ.

Ξενοδοχείο για... κλάματα! Νοικιάστε ένα δωμάτιο και κλάψτε ανενόχλητοι!

Λάθος! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ (όχι για να μοιράσουμε αγκαλιές ή φιλιά), ψάξαμε και σου βρήκαμε τον μοναδικό τρόπο να συνοδεύσεις τον καφέ σου με το πιο τρυφερό φιλί ακόμα κι αν είσαι single!

O Τζάνκ Γου Σέοκ σχεδίασε και κυκλοφόρησε αυτό το πανέξυπνο καπάκι σε σχήμα προσώπου, αποτελείται από χείλη και μύτη κι εκτός από ευφάνταστο είναι και πολύ πρακτικό. Ο σχεδιαστής ονόμασε την καμπάνια αυτή "ένα φιλί για έξω" ενώ θεωρεί ότι αποτελεί σύμβολο αστικού πολιτισμού και μόδας.

Αυτές είναι μερικές από τις χειρότερες και πιο άχρηστες εφευρέσεις!

Κάποιοι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας έχουν φαεινές ιδέες για την δημιουργία περίεργων αντικειμένων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Δυστυχώς για αυτούς κι ευτυχώς για εμάς τις παρακάτω εφευρέσεις δεν τις έχουμε συναντήσει σε κάποιο κατάστημα μιας και απέτυχαν παταγωδώς!

Επιτέλους! Η χαρά όσων λατρεύουν το παγωτό - Ανακαλύφθηκε εκείνο που δεν λιώνει! (video)

1. Προκαθαρισμένες μπανάνες


Για να μην σπαταλάτε χρόνο να τις ξεφλουδίσετε!


2. Πέτρα κατοικίδιο

Ναι, είναι μια πέτρα μέσα σε ένα κουτί. «Σχεδιάστηκε» από τον διαφημιστή, Gary Dahl πίσω στα ‘70s. Η πέτρα συνοδευόταν από οδηγίες χρήσης και όπως καταλάβατε, είναι… κατοικίδιο!


3. Το σχοινάκι χωρίς…σχοινί

Ονομάζεται JumpSnap και αντί για σχοινί, βγάζει κάποιο ήχο!


4. Γυάλα ψαριών με ροδάκια


«Παρατηρούσα τα χρυσόψαρά μου, Malcolm and Ethel, να κάνουν κύκλους στη γυάλα, μοιάζοντας να βαριούνται… Έτσι αποφάσισα να τα βγάζω έξω βόλτα». Τάδε έφη ο μεταλλεργάτης, Mick Madden.


5. Χρυσά χάπια

Για 425 δολάρια είναι δικά σας…


6. Ομπρέλες παπουτσιών

Αυτή η «εφεύρεση» μας ήρθε από την Ιαπωνία και σκοπός της είναι να κρατά τα παπούτσια σας στεγνά!


7. Σέλα για καβάλημα Γονιών

Ονομάζεται The Daddle… και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: καημένοι γονείς!


8. Το ποδήλατο-διάδρομος

Σας δίνει ένα δυνατό κίνητρο: να κάνετε διάδρομο ενώ κινείστε!

Απίστευτο! Αυτός ο άντρας πίνει 3,5 λίτρα βενζίνης τη μέρα για τον πονοκέφαλο!

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα... εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!

Έβαλαν 40 ευρώ βενζίνη και τον πλήρωσαν με πεντάλεπτα! (Video)

Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι' αυτό που είναι γνωστός, όμως, στη μικρή κοινωνία που.κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση... βενζίνης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανά μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!

Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.

Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και «σοφούς» του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.

Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).

To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας!

Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share