Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Σερβιτόρα τρέχει να ευχαριστήσει ζευγάρι που της άφησε 400$ πουρμπουάρ - Τότε το ζευγάρι κάνει κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό!

Απίστευτο!

11 Νοεμβρίου 2019 20:08
Σερβιτόρα τρέχει να ευχαριστήσει ζευγάρι που της άφησε 400$ πουρμπουάρ - Τότε το ζευγάρι κάνει κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό!

Σερβιτόρα τρέχει να ευχαριστήσει ζευγάρι που της άφησε 400$ πουρμπουάρ - Τότε το ζευγάρι κάνει κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό!

Όποιος έχει εργαστεί ως σερβιτόρος γνωρίζει ότι είναι σκληρή δουλειά. Σερβίροντας τραπέζια όλο το βράδυ και να είναι κάποιος όρθιος για 7 ή περισσότερες ώρες κάθε φορά ενώ προσπαθείτε να κάνετε τους πελάτες να νιώσουν άνετα, δεν είναι εύκολο έργο.

Ωστόσο, πολλοί έχουν κάνει αυτό το είδος εργασίας κατά καιρούς για να τελειώσουν τις σπουδές τους ή να βελτιώσουν τη ζωή τους με κάποιο τρόπο.

Η σερβιτόρα Κάλια μετακόμισε στη Χαβάης για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Ωστόσο, λόγω των φοιτητικών δανείων, βρέθηκε χρεωμένη και δεν μπορούσε να συνεχίσει να σπουδάζει.

Έτσι κατέληξε να εργάζεται 80 ώρες την εβδομάδα σε δύο διαφορετικά εστιατόρια για να τα βγάλει πέρα. Εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία στο εστιατόριο Noi Thai Cuisine και κατέληξε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί τους.

«Με ρώτησαν από πού είμαι και τους είπα ότι μετακόμισα εδώ για σπουδές, αλλά βρέθηκα να χρωστάω στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσα να να συνεχίσω τις σπουδές, γιατί δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά, όπως και το κόστος ζωής εδώ», δήλωσε η Κάλια .

Οι πελάτες συγκινήθηκαν από την ιστορία της Κάλια και της άφησαν φιλοδώρημα 400 δολαρίων
«Θεώρησα ότι ήταν πολύ γενναιόδωρο εκ μέρους του. Ποτέ δεν έχω ξαναπάρει τόσο μεγάλο φιλοδώρημα. Έπρεπε να τους ευχαριστήσω. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μου είπαν πού μένουν, έτσι πήγα εκεί μετά την δουλειά για να δω αν θα ήταν ακόμα εκεί.»

Έτσι, η Κάλια τους έδωσε μια κάρτα με ευχαριστίες, ένα επιδόρπιο και μερικά λουλούδια για να δείξει την ευγνωμοσύνη της. Πίστεψε ότι δε θα ξαναέβλεπε το ζευγάρι ξανά, αλλά ξαναήρθαν την επόμενη μέρα στο εστιατόριο της.

ι Ζευγάρι Άφησε 400$ Πουρμπουάρ

Αλλά αυτή τη φορά ρώτησαν αν θα μπορούσαν να πληρώσουν το χρέος του δανείου σπουδών τηςΚάλια , που ήταν πάνω από 10.000 δολάρια.

«Τους είπα ότι δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό για μένα. Ήθελα απλά να τους πω ευχαριστώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Θέλω να τρέξω στους δρόμους από χαρά!»

Της είπαν ότι υπήρχε ένας τρόπος που μπορούσε να τους ευχαριστήσει: «Βάλε τα δυνατά σου, κάνε μεγάλα όνειρα και ακολούθα τους στόχους σου.»

Και αυτό ακριβώς λέει η Κάλια ότι έχει σκοπό να κάνει όταν επιστρέψει στις σπουδές της.

«Θέλω να τους κάνω περήφανους. Δέχομαι αυτή την ευκαιρία με μεγάλη χαρά και θα βάλω τα δυνατά μου κάθε μέρα.»

Σε αυτή την καφετέρια η σερβιτόρα φορά μόνο.... την ποδιά της(φώτος)

Σε αυτή την καφετέρια η σερβιτόρα φορά μόνο.... την ποδιά της(φώτος)

Το σeξ μπορεί να πουλάει, αλλά πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει και μεγάλα προβλήματα. Όπως έγινε δηλαδή στην περίπτωση του Coffee On The Day στην Ταϊλάνδη, ο ιδιοκτήτης του οποίου αποφάσισε να προμοτάρει την επιχείρησή του, βάζοντας ένα μοντέλο να σερβίρει ημίγuμνη τους πελάτες...

Ο Prason Sukkorn όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε όταν οι φωτογραφίες της Arisa Suwannawong, άρχισαν να γίνονται viral...

Οι αρχές της περιοχής επενέβησαν, χαρακτηρίζοντας το υλικό που δημοσιεύτηκε αισχρό και πλέον ο επιχειρηματίας κινδυνεύει με φυλάκιση έως και τρία χρόνια, μαζί με πρόστιμο 100.000 μπατ.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω επιθετικός. Πόσταρα τις φωτογραφίες, επειδή έτσι λειτουργεί το μάρκετινγκ και απολογούμαι για αυτό

undefinedundefinedundefined

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share